Vyhledávání
Rybářský bodový systém
13.5.2009 | Piranha | 4.722 zobrazení | 34 odpovědí
V poslední době se setkávám s problémem nedodržování rybářského řádu u samotných rybářů.Ať už je to nedodržování povolené míry ryb, ponechávání si hájených úlovků, nebo lov nepovoleným způsobem.Dnes už není tak problém s pytláky, jakož to s rybáři samotnými. Proto si myslím že by nebylo na škodu zavést bodový systém i u rybářů.RS by do kolonky k tomu určené vypsala hříšníkovy body a pokud by se opět opakovalo něco podobného, opět by se zapsaly body a po určitém počtu by se odebírala povolenka např. jeden měsíc až po jeden rok.S nějakým finančním postihem nevím jestli by byla RS oprávněna vybírat, nebo by se pokuta platila na Mo při převzetí povolenky. Co myslíte.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. května 2009 ve 20:56 ® Piranha reakce na …
-
HaD>
Filip00>
Neplacu, chtel jsem vedet od samotnych rybaru, jaky na to maj nazor.Zaryti odpurci by byli zrejme prave ti, co řád porusuji.Zajimal mne proste nazor vas vsech na tohle.
Jinak mozna ze to bude jako zrnko písku v zednickym kolečku, ale vcera jsem zazadal u nas na Mo UL o prihlasku k RS.Uz je nas z UL 5, tak snad se ozvou a neco se udela.Nejvic pytlaku je mezi rybari.Je nehezke videt plnou igelitku parmicek 30cm velikych, udajne zamenenych za tlouste!
reagovat - Středa 13. května 2009 v 11:06 ® Filip00
-
Musíš vzít práva ryb do svých rukou a takovéto rybáře byt hlava nehlava. Dost by jich to potřebovalo.
reagovat - Středa 13. května 2009 v 10:17 ® HaD reakce na …
-
Určitě by to ku prospěchu ruku v ruce s fungující RS bylo, ale pláčeš na nesprávném hrobě.
reagovat - Středa 13. května 2009 v 9:57 ® Ciffik
-
podle me to k nicemu nebude…teda alespon u nas (sev. Morava)urcite ne…tady by je v zivote nikdo nenasbiral ikdyby chtel…u vody jsem vic nez doma a mam tak prumerne 2–3 kontroly za rok…che to vic clenu RS
reagovat