Vyhledávání
Ranní vstávání
12.5.2009 | Libor | 10.708 zobrazení | 98 odpovědí
Vadí Vám ranní vstávání na ryby? Jak se donucujete vyskočit brzy ráno před čtvrtou? Já si schválně schovávám budík za skříň, aby mě to donutilo probrat se. Znáte ten pocit když litujete že jste zaspali? Chodíte na ryby před zaměstnáním?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 13. května 2009 v 10:16 ® HaD
-
Dříve jsem na ryby naprosto bez problémů tak, abych u vody ve čtyři byl. A budil jsem se bez budíku a chodil na ryby i před tím, nežjsem šel do práce (pak jsem ale pěkně trpěl). Dnes už je to slabší. Kdo mě zná, ví že jsem velkej spáč a takhle brzo vstávám už jen zřídka.
reagovat - Středa 13. května 2009 v 9:34 ® peta128
-
Do práce se mi vstává i po 12hodinách spánku hodně blbě,ale na ryby i po 2hod úplně v pohodě.
reagovat - Středa 13. května 2009 v 8:06 ® Alov
-
Začátkem května jsem byl na závodech, kde se chytalo 48 hodin nonstop.Od pátku 12:00 do neděle 12:00. Za 2 noci jsem naspal cca dohromady 3 hodiny, protože nejvíc záběrů bylo od půl noci do 5 ráno. Dalo se to vydržet, ale pak jsem ten spánkový deficit 2 dny dospával
reagovatJinak mi vstávání nedělá problém. Když jedu na Hartu, tak musím vstávat ve 2:30 abych ve 3 vyjel a ve 3:45 byl u vody. Jsou to sice někdy galeje, ale ranní rybačka mi to bohatě vynahradí
- Středa 13. května 2009 v 0:38 ® cercer reakce na …
-
1Mara> já sem taky prvních 24hodin ok,ale pak 48 K.O.
reagovat - Středa 13. května 2009 v 0:37 ® cormaxx
-
Se vstáváním nemám problém.Když chodim vláčet,tak jsem většinou ve 4 u vody.JinAk co se ostatního lovu týče,tak poslední roky radši provozuju vyjet třeba v 18 večer a být u vody přes noc,než se tam hnát brzo ráno buď kvůli místu nebo ranním záběrům
reagovat - Středa 13. května 2009 v 0:13 ® 1Mara
-
Tak nevím , ale já třeba zejtra ráno vstávám kvůli rybám ve tři a mně stačí ke spánku fakt jen 3–5 hodinek a dalších 24 hodin jsem ok
reagovat - Úterý 12. května 2009 ve 23:14 ® LuboO
-
Mne sa teoreticky da aj pocas zamestnania na nejaku hodinku odbehnut, ale este som to prakticky neskusal. Rybacka je jedina vec na svete (mimo nejakych zdravotnych problemov mojich blizkych, chvalabohu, ze nie su), ktora ma dokaze dostat z postele uz o 2:30. Ale nie velmi casto:))
reagovat - Úterý 12. května 2009 ve 23:02 ® vagi
-
Otázka akorát pro mě.
reagovatPokud chci jít na ryby od 4, musím už večer, něco na zahřátí a jsem tam až do rána. Ráno bych nevstal.