Vyhledávání
Ranní vstávání
12.5.2009 | Libor | 10.586 zobrazení | 98 odpovědí
Vadí Vám ranní vstávání na ryby? Jak se donucujete vyskočit brzy ráno před čtvrtou? Já si schválně schovávám budík za skříň, aby mě to donutilo probrat se. Znáte ten pocit když litujete že jste zaspali? Chodíte na ryby před zaměstnáním?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 24. června 2009 ve 21:25 ® Char
-
Raní vstávání je pro mě hrob, donutím se několikrát do roka, když už je světlo tak to jde, ale jít k vodě za tmy je pro mne problém, pouze na raní lovy okounů k podzimu se vykopu z postele občas i s chutí.
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 20:23 ® Libor
-
Dnes to byla síla. Budíky řvali ve 3:30, ještě jsem si lehl, usnul a všemožný sny mě přesvědčovali o tom jak nemám chodit atd., nakonec jsem ale byl před pátou u vody. Asi to dělá i to ošklivý počasí, do deště se nechce.
reagovat - Neděle 7. června 2009 v 0:48 ® -zruseno reakce na …
-
mckvak8> Ale usnu na závodech:)))))))))).
reagovat - Sobota 6. června 2009 v 11:16 ® ART reakce na …
-
padák> Tak nechod spát a nezaspíš
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 21:52 ® -zruseno
-
Nejhorší je u mě vstávání na závody, vždycky nemůžu usnout jak se těšim a pak jsem rád že stihnu zápis, protože většinou zaspim.
reagovat - Neděle 31. května 2009 ve 14:37 ® ART
-
jelikož je toto téma zase obnovený Mě se dneska povedlo vzbudit hodinu před budíkem . Takže jsem chytal o hodinu dýl
reagovat - Neděle 31. května 2009 v 11:19 ® BigMike reakce na …
-
Jsem sova, nikdy mi nedělalo problém ponocovat,ale ráno vstávat – to bylo utrpení! Teď dělám na dráze, ranní nástupy ve 2, ve 3, ve 4, pak zase odpolka, každý den jinak a tak, když mám volno mě nikdo před 6 z postele nedostane! Ještě občas na dravce, ale na plavačku vůbec ne!
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 21:03 ® plescarp
-
zazitek kdyz pridete k vode v cca 4 rano a z vody stpopa para a vy nevidit skoto 5 metri pred sebe je skvely a urcite se neda srovnat s nejakym vstevanim kolem te 7–8
reagovat - Sobota 16. května 2009 v 18:02 ® 1Mara reakce na …
-
HaD> No a dneska na výlov štičky jsem mněl nařízenýho budíka na půl sedmou a zazvonil já vypnul a říkám si ještě 5 min. mám čas , no a vstával jsem za pět osum
reagovat)
- Čtvrtek 14. května 2009 ve 22:53 ® kuki1996
-
No já teda na ryby vstávám normálně a vylezu rychle jak jen to de poněvadž si taky dávám mobil dál abych se pro něj musel vohnout :o)ale jinak nemám problém protože na ryby se těším vždycky a když náhodou zaspím tak mě to akorát mrzí......
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 15:30 ® HaD reakce na …
-
1Mara: to je asi pravda
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 15:14 ® 1Mara reakce na …
-
HaD> Souhlasím jsem stejného názoru ,, a ještě dodám že lepší se mi vstává ve čtiři ráno než v sedum to se mi vůbec nechce
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 ve 14:35 ® HaD reakce na …
-
regulus> jojo, mám to téměř stejné. Spíše vydržím celou noc vzhůru, než abych vstal
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 9:56 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Tak je to jasný,jak jsou tvoje přízpěvky z času od 0.00 až 3.30Hod.,tak bud jedeš na ryby nebo jedeš lyžovat.
reagovatTen čas nám to na tebe prozrazuje.
- Čtvrtek 14. května 2009 v 1:22 ® regulus
-
Tak to je v mým případě doslova tragedie. Vstávat jsem nikdy neuměl. Umím být do 6 hodin do rána vzhůru, ale v šest ráno vstát neumím. Pokud chci jet někam brzo ráno, tak prostě nespím (jednu noc vynechám) je jedno jestli je to na ryby na lyže nebo někam jinam. Nedělá mi problém být dejme tomu od 9 od rána vzhůru celou noc, ráno jet na ryby, na lyže, někam na celej den, a večer se vrátit. Klidně po tý probděný noci najedu 500 km, nedělá mi to problém. Ale jít večer (v mým případě 0:00–3:00 hod) spat a ráno dřív jak 8:00 vstat, to prostě nehrozí.
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 0:42 ® cercer
-
HaD:loni jsi neměl…letos jsem tě zatím bohužel ještě neviděl
reagovatno..každopádně..kdyby něco,tak kšiltovka CHytej.cz na hlavě 24hodin denně to spraví
- Středa 13. května 2009 v 18:47 ® ART reakce na …
-
Libor> ne obvykle vstavam v 5:30, když mám školu od 7:00
reagovat - Středa 13. května 2009 v 17:30 ® rybář233
-
Libor>Já takhle brzo vstávám jen když jedu někam daleko nebo když du na dravce
reagovat - Středa 13. května 2009 v 16:30 ® HaD reakce na …
-
cercer1> jojo, stárneme. Ještě že mám světlý vlasy a tudíž mě neděsí šediny (ani nevím, zda nějaké mám)
reagovat - Středa 13. května 2009 v 15:39 ® Libor reakce na …
-
skwor> škoda, já myslel že by se přes tebe dala sehnat levně strouhanka
reagovat - Středa 13. května 2009 v 15:33 ® skwor reakce na …
-
Libor> Ve 4 nechodím ani k vodě
reagovatTo jdu spíš spát
- Středa 13. května 2009 v 15:32 ® Libor reakce na …
-
mckvak8> skwor> vy chodíte do školy ve 4.00 hod? To se učíte pekařem nebo cukrářem?? muhehe
reagovat - Středa 13. května 2009 v 15:28 ® ART reakce na …
-
skwor> Je to divné, ale mám to stejně, když jdu na ryby tak už pul hodiny před budíkem nespim. Ale když jdu do školy tak mě musí budit dvakrát
reagovat - Středa 13. května 2009 ve 14:11 ® skwor
-
Když vstávám na ryby, tak se často probudím sám od sebe ještě před zvoněním budíku. To se mi při vstávání do školy nepovedlo ani jednou
reagovat - Středa 13. května 2009 ve 12:05 ® gadasnik reakce na …
-
Libor> to jsem nefotil,to moja dceruška,ta má na to focení jaxik šestý smysl.
reagovat - Středa 13. května 2009 v 11:31 ® Libor reakce na …
-
gadasnik> krásná fotka
reagovat - Středa 13. května 2009 v 11:27 ® Padis
-
No já vstanu brzo ráno na ryby bez problémů.Ale jednou dojde na to co říká děda Lebeda.Že mu brzké vstávání nedělá dobře:)))
reagovat - Středa 13. května 2009 v 11:27 ® gadasnik
-
Vstávání mi nikdy problém nedělalo,před léty jsme s mladým táhli desetidenní maratón-o 3,30 vstávat a chrápat jsme chodili 00,30 ,plus mínus.V tuhle dobu nonstop chytání.Další DVA dny doslova prochrápané.Jelikož už roky jezdíme na jeden a ten samý revír skládající se z několika vod,ranní vstávání je poslední dobou pro mě tabu.Jak člověk zjistí,že ryby berou i v pravé poledne,nechce se mi z pelechu.Vodu mám „skoro“ přečtenou,takže podle počasí,větru a pod člověk ví,kam jít a jak a na co chytat.Poslední dobou jenom proutek s brčkem do ruky,max fídr.Ale ten ranní pocit,když je opar nad vodou a slunko se dere zpoza lesů ven,to se vyplatí si přivstat a nebo naopar,ten měsíc nad vodou,paráda.
reagovat - Středa 13. května 2009 v 10:58 ® cercer
-
HaD> to bude věkem
reagovatto já znáááám
- Středa 13. května 2009 v 10:58 ® Filip00
-
Káždý den vstávám do práce kolem 7:45 a nikdy se mi nechce, ale jakmile jedu na ryby vylítnu z pelechu klidně ve 4 ráno a vůbec mi to nevadí. Samozdřejmě, když nic nechytnu tak si říkám ,že jsem měl raději spát.
reagovat