Chytej.cz

Jigy bez protihrotu necteno

11.5.2009 | -zruseno | 2.380 zobrazení | 11 odpovědí

Nemůžu nikde sehnat jigy bez protihrotů. Mohli by jste mi prosím poslat nějaké odkazy na prodejny kde je mají. Díky!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 17. května 2009 v 11:15 ® kuki1996

regulus dík moc dost jsi mi pomohl já totiž si chci kupovat prut na smáčky poněvadž sem dostal jako dárek smáčky a přívlač mě baví tak bych se vo tom chtěl prvně s někým poradit poradit jak a co…a dozvědět se o tom víc…a máš asi pravdu prvně tom skusím s něčím levnějším páč nejsem žádněj mistr…=D

reagovat
Pátek 15. května 2009 v 9:40 ® dam reakce na …
dam

kuki1996> možností je více, bohužel jsem přišel o všechny odkazy, ale určitě to bude na Hanák, Kingfishshop, Klíma, Zeman atd. a určitě na tě odkazech od HaDa, osobně si myslím, že tam je cena nejlepší. Jinak cena háčku je mezi 2–4,–Kč a wolfram 3–7,–Kč, zase takový cenový rozdíl mezi klasickou hlavičkou a touto není

reagovat
Čtvrtek 14. května 2009 ve 23:51 ® regulus reakce na …
regulus

kuki1996> Tungstenový (wolframový) kuličky se používají v muškařině pro vázání tzv. goldů (jsou to mušky se zlatou kuličkou – nemusí být jen zlatá), takže v obchodě s muškařskejma materiálama nebo takovej rybářskejch potřebách, kde prodávají i materiály na vázání mušek. Mrkni semka http://www.chytej.cz/…0/tungsteny/, trochu se to tu rozebíralo. Vidím, že seš malej nadšenec, tak tě mírně přibrzdím. Tungsteny nejsou to co potřebuješ abys chytil lepší rybu, to je v rukách. Ty kuličky jsou relativně malý, takže podstatně levnějším olovem to v klidu nahradíš a pokud se efektu zlaté nebo nějak barevné kuličky týká, tak si zajdi do textilní galanterie, prodávají různý typy a barvy korálků za pár šupů a můžeš začít experimentovat. To že urhneš nebo rozbiješ korálek, co jich bylo za pět kaček hrst tě nijak mrzet nebude, ale když urveš desátej Tungsten na 5 kaček kus, tě za chvilku mrzet začne.

reagovat
Čtvrtek 14. května 2009 ve 23:00 ® kuki1996

dam-můžu se tě zeptat kde bych ten tungstenen mohl sehnat v jakým obchodě…

reagovat
Úterý 12. května 2009 v 16:25 ® -zruseno reakce na …

HaD> Jo, tak to je supr, myslim že v Orvisu by je mohli mít.

reagovat
Úterý 12. května 2009 v 15:03 ® HaD reakce na …
HaD

padák: výhod člověk získá, jak píše Dam, vícero. Zkrátka si uděláš hlavičku přesně takovou, jaká Ti vyhovuje. Navíc ty tungsteny jsou i různě barevné a fazetkované, takže vypadají jak diskokoule a krásně odrážejí světlo – tudíž doprovodně dráždí.

reagovat
Úterý 12. května 2009 ve 13:45 ® -zruseno

HaD> dam> Díky moc, něco takového jsem myslel, finance mi zas tolik nevadí, já teď chytám jen na ně a pořát to zamačkávat mě opravdu moc nebaví:)).

reagovat
Úterý 12. května 2009 v 9:53 ® dam reakce na …
dam

padák> v každém obchodě s muškařinou prodávají háčky bez protihrotu, možná že i v klasických obchodech, doplníš to tungstenem a máš jigovku podstatně menší, ale těžší. Je to dražší, ale na klasických jigovkách nebývají tak dobré háčky. Navíc máš možnost různých velikostí háčků na stejné gramáži a další kombinace

reagovat
Úterý 12. května 2009 v 1:18 ® HaD reakce na …
HaD

já teď začal jigy vyrábět – strýmrový háček bez protihrotu a na něm tungstenová (wolframová) kulička. Sice trochu dražší řešení, ale skvělý háček a lepší vlastnosti

reagovat
Pondělí 11. května 2009 v 18:01 ® -zruseno reakce na …

Filip00> No to dělám, sháním je hlavně proto abych je zamačkávat nebo pilovat nemusel.

reagovat
Pondělí 11. května 2009 v 17:26 ® Filip00
Filip00

tak je zamáčkni nebo upiluj

reagovat