Chytej.cz

Nedostupnost autem k vodě necteno

6.5.2009 | standas | 7.404 zobrazení | 65 odpovědí

V posledních letech si všímám přibývání zákazů a různých závor k vodě, proč? někde se budují pro ciklisty stezky a rybáři tam nemůžou,přitom platíme silniční danˇa jsme v nároku k přístupu k vodě. Co stím? Jaké jsou vaše zkušenosti?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 6. května 2009 ve 20:49 ® dedacek

Až ti vjede autem do zahrady, k tomu volně z auta vypustí psi a přídavkem pošle do pr… tak tam taky dáš nejen závory.

reagovat
Středa 6. května 2009 ve 20:43 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Já jsem zcela pro to kolo.Sice se také snažím dojet k vodě poměrně blízko ale myslím si, že nikomu neuškodí se projít třeba kilák aby se dostal tam kam chce.Kdyby byl zákaz všude u vody cca 300m od břehu vůbec bych neprotestoval.Také ale nevím jak by vypadalo okolí vody, protože si myslím, že by se každému nechtěl tahat nepořádek zpátky.Asi by bylo a je spousta těch co si říkají že když si platím povolenku tak ať to uklidí někdo jiny za peníze co jsem dal za papíry.

reagovat
Středa 6. května 2009 ve 20:37 ® Sander
Sander

I když jsem za poslední rok díky autu dost zlenivěl, jsem rád, že na některých místech, kam rád jezdím, stojí závory nebo zákazové značky. Auto tam vklidu nechám a dále jdu pjéšo. Jsem rád z toho důvodu, že si tam ostatní rybáři nedovezou prdel a radši jedou jinam. Je tam pak více klidu.

Rozveď ten nárok k přístupu k vodě v této souvislosti, zajímá mě to.

reagovat
Středa 6. května 2009 ve 20:33 ® regulus
regulus

Kup si kolo.

reagovat
Středa 6. května 2009 ve 20:31 ® Frk
Frk

Trhnout už se dá ze všeho :-(( ((

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1