Vyhledávání
Obrázek ryby na svatební oznámení
6.5.2009 | vagi | 12.629 zobrazení | 38 odpovědí
Okolnosti v mém osobním životě mě nutí založit toto fórum a poprosit přátele a kolegy rybáře o pomoc. Vzhledem k tomu, že se má nastávající rozhodla, že by bylo pěkné mít na svateb. oznámení obrázek koně, cítím jednoznačnou potřebu ji trumfnout hezčím obrázkem ryby, nejlépe okouna. :-) Takže prosím o zaslání nějakého pěkného obrázku (popř. link) okouna, asi černobílá verze, takového, který by šel nascenovat a na oznámení použít. Nejsem grafik, takže to nedokážu pořádně vysvětlit a popsat, ale věřím, že víte, co mám na mysli. Předem upozorňuji, že pomoc typu rady se neženit, nežádám. :-) Těch jsem již dostal dost. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. května 2009 v 18:34 ® toro reakce na …
-
vagi> Před léty jsme s HaDem vyráběli pamětní medaile pro Bratrstvo křetínských ježatců (náhled dodá Had). Jednu bys měl také obdržet. V tvém případě by byla za statečnost. A ještě jedna zašifrovaná rada závěrem: Nežeň se nikam! Malá nápověda: to „nikam“ je tam kvůli Tvé budoucí ženě a hlavně tchýni :o)
reagovat - Středa 6. května 2009 v 18:19 ® vagi
-
Libor: tak jsem pořádně projížděl ten link a jsou tam i koňácký, ale bohužel nic dohromady. To asi neseženu. To asi nikde není. Jedině, kdyby uměl někdo kreslit, jinak asi zůstane jen u obrázku okouna.
reagovat - Středa 6. května 2009 v 18:10 ® vagi reakce na …
-
Libor> samozřejmě, že drahá polovička bude prosazovat i koně, takže úplně ideální by bylo něco jako je na tom tvém linku, jen já s udicí a s okounem na ní (to by bylo super) a paní na koni nebo vedle koně. To už ale tak důležité není.
reagovat - Středa 6. května 2009 v 17:57 ® Libor
-
jestli by ale neměla lovit nevěsta .. hehe
reagovat - Středa 6. května 2009 v 17:56 ® Libor
-
http://www.budesvatba.cz/detail/57/
reagovat - Středa 6. května 2009 v 17:55 ® Robur
-
žejo, třeba ve slově okouu už slovo Kun je
měl by si udělat každý svoje oznámení. Pro Vagiho známe a pro manželčiny známe.
reagovat - Středa 6. května 2009 v 17:48 ® Libor
-
vagi > a má tam být obojí? i kůn i okoun?? nevo jen okoun?
reagovat - Středa 6. května 2009 v 17:45 ® Robur
-
a nemohli byste mít mořského koně? to by mohl být takový manželský kompromis.
reagovat