Vyhledávání
Srazová degustační grilovací soutěž
5.5.2009 | Robur | 11.918 zobrazení | 116 odpovědí
Na srazu by se udělala soutěž o nejlepší klobásku či buřt na gril, případně i vařený. Ale gril vidím pro 1. ročník jako jednodušší.
Prostě kdo si myslí, že u něj v místě bydliště se dělají mňamikózní buřtíky /možná klobásky – teoreticky by byly 2 kategorie/, tak by je přihlásil do soutěže. Pak by se výsledky nakrájely na kousky a zvolení porotci by koštovali kolečka. Myslím, že by se nominace povolila tak max. 15 vzorkům, páč si musím nechat místo na živáňskou, stejky, guláš, ražničí a koleno. Nechal bych soutěžit jen průmyslové vzorky. Domácí výrobky bych vyloučil, páč při výrobě mohou dopadnout pokaždé jinak a stejěn je pak skoro nikde neseženete.
Takže pravidla: provede se na srazu Chytej 1/ účastnit se mohou jen průmyslově vyráběné masné výrobky vhodné k opékání /klobása, špekáček možná umletina/. Nechceme domácí specialitky. Prostě my to budem jen grilovat, žádné vaření atp. nepřichází v úvahu./ grilovat bude nezávislý kuchař.
2/ nominovaný dodá 1 kg uzeniny z nichž se z části udělá anonymní očíslovaný vzorek a předloží se porotě /v rámci nominace se musí dodat přesný název výrobku, cena a složení od výrobce/
3/ přijímáme maximálně 15 přihlášek
4/ z 15 vzorků vyberem 3 – 5 nejlepších, z nichž se udělá velké finále, kde bude prezentována ochutnávka pro všechny zájemce a ti budou dávat body 3, 2 a 1 za 1. až 3. místo. vítěz bude mít nejvíce bodů.
5/ vítěze určo Had nějak odmění a vítězné výrobky se pak objednají na daLŠÍ sraz :-D
6/ jsem to vymyslel, tak jsem prezident, Had se hlásil jako druhý, takže může být můj zástupce.
ještě hledáme 15 porotců, s tím, že předost mají v případě projevení zájmu dodavatelé soutěžního materiálu.
7/ ve fóru se můžete přihlašovat a nominovat svoje speciality, případně pište, zda chcete být i v porotě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. května 2013 ve 14:05 ® Shrek
-
hlásím se jako degustátor náhradník.....
reagovat - Sobota 27. dubna 2013 v 18:36 ® Robur
-
oprašuji myšlenku
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:25 ® lunimus
-
fuu … zrejme sa uz nedostanem medzi 15 vyvolenych porotcov … tak sa hlasim ako degustator pre pripad, ze by sa vytvarala Slovenska odnoz sutaze
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:19 ® HaD
-
cheche… předběžně zamluveny Jestřabice
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:02 ® džigit reakce na …
-
axiom> přečti se pořadně tema tehoto fora a pak tu přispivej,jinač se taku ptakarnu strč do …!!!
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:07 @ axiom
-
Už žádná slanina, či búček. http://brno.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:07 @ axiom
-
Už žádná slanina, či búček. http://brno.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 9:35 ® Robur reakce na …
-
džigit> beru aji pravdielného výrobce, považuji to aji za lepší, protže např. Svitavská klobáse se prodával dřív po celém kraji, kdežto např. Vrátný z veteriny dodává jen těm, co si do něj objednají, takže to nikdo další nesežene a nemá cenu, aby soutěžil
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 9:32 ® džigit
-
Ještě k těm pravidlům.Průmyslový výrobek se bohužel taky mění.Př. Oderská klobása a Vojkovický točený.To byly přímo TOP výrobky na oheň,bohužel jsem zaznamenal už několikerou chuť za posledních pár let.Musi to byt „masokombinát“ nebo bereš aj pravidelneho malovyrobca?
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 9:20 ® džigit reakce na …
-
Robur> vidíš,věděl jsem,že něco takového si tu zakládal,enem mi vypad název
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 8:57 ® Robur
-
je čas oprášit myšlenku
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 15:31 ® Bigpista reakce na …
-
O tom bych si vůůůůbec nedovolil pochybovat, jen narážím na tvojí formulaci „do tomboly použijem kde co“
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 15:15 ® Robur reakce na …
-
Bigpista> hele. pověst sice nemám nejlepší, ale co se týče organizace, tak jsem max. seriózní.
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 ve 14:59 ® Bigpista reakce na …
-
A vyhrává se za odměnu? Nebo za trest?
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 ve 13:47 ® Robur
-
reagovatklidně, organizuji plesy, do tomboly použijem kde co.
- Pátek 15. dubna 2011 ve 12:25 ® Bigpista reakce na …
-
A hodinky s vodotryskem bys nechtěl?
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 ve 12:08 ® Robur
-
ale ať más aspoň metr
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 ve 12:02 ® Bigpista reakce na …
-
Tak já vám jednu nohu schovám
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 11:49 ® Robur reakce na …
-
Bigpista> neboj
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 11:40 ® Bigpista reakce na …
-
Myslíš, že by vám Lexa něco nechal?
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 11:29 ® Robur reakce na …
-
Bigpista> naopak, na sraz za sebe pošleš degustační vzorek. Určitě tam od vás někdo pojede. My ti pak poděkujem a napíšem, jak jsi dopadl.
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 11:19 ® Bigpista reakce na …
-
Mary> To už asi ne
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 11:03 ® Mary reakce na …
-
Bigpista> tu už jsi nám nedal teď, neochutnáme
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 11:01 ® Bigpista
-
Máte kliku, že na srazu nebudu, nedal bych vám šanci
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 10:05 ® Robur
-
když se nám tak pěkně vyvrbilo sčítání lidu, dám poslední šanci svému nápadu. Zvlášť když Cepíno přiznal, že má zdroj. Axamith ho má dokonce v rodině.
reagovat - Středa 14. července 2010 ve 14:22 ® Frk
-
zasvěceně prohlašuji, že po minulém srazu, co se týká kulinářských dobrůtek mistrů kuchařů se lotos dobrovolně nechávám porazit na plné čáře. Dobrá reklame Robe, co…
reagovat - Středa 14. července 2010 ve 13:31 ® Mary
-
Robur> jenom uzeniny? maso, maso, maso, co máme tu demokracii, tak žerem jen maso. Davidovi toho potom hodně zbude.
reagovat - Pondělí 12. července 2010 ve 21:40 ® spike reakce na …
-
Swoop> To je škoda slivovice
reagovat - Pondělí 12. července 2010 ve 21:35 ® Swoop reakce na …
-
Beer.Beda: slivků bysme mohli flambovať ty pochoutky
reagovat - Pondělí 12. července 2010 ve 21:27 ® Beer.Beda
-
Robur> klóby nemám ale slivku.
reagovat