Vyhledávání
Srazová degustační grilovací soutěž
5.5.2009 | Robur | 11.916 zobrazení | 116 odpovědí
Na srazu by se udělala soutěž o nejlepší klobásku či buřt na gril, případně i vařený. Ale gril vidím pro 1. ročník jako jednodušší.
Prostě kdo si myslí, že u něj v místě bydliště se dělají mňamikózní buřtíky /možná klobásky – teoreticky by byly 2 kategorie/, tak by je přihlásil do soutěže. Pak by se výsledky nakrájely na kousky a zvolení porotci by koštovali kolečka. Myslím, že by se nominace povolila tak max. 15 vzorkům, páč si musím nechat místo na živáňskou, stejky, guláš, ražničí a koleno. Nechal bych soutěžit jen průmyslové vzorky. Domácí výrobky bych vyloučil, páč při výrobě mohou dopadnout pokaždé jinak a stejěn je pak skoro nikde neseženete.
Takže pravidla: provede se na srazu Chytej 1/ účastnit se mohou jen průmyslově vyráběné masné výrobky vhodné k opékání /klobása, špekáček možná umletina/. Nechceme domácí specialitky. Prostě my to budem jen grilovat, žádné vaření atp. nepřichází v úvahu./ grilovat bude nezávislý kuchař.
2/ nominovaný dodá 1 kg uzeniny z nichž se z části udělá anonymní očíslovaný vzorek a předloží se porotě /v rámci nominace se musí dodat přesný název výrobku, cena a složení od výrobce/
3/ přijímáme maximálně 15 přihlášek
4/ z 15 vzorků vyberem 3 – 5 nejlepších, z nichž se udělá velké finále, kde bude prezentována ochutnávka pro všechny zájemce a ti budou dávat body 3, 2 a 1 za 1. až 3. místo. vítěz bude mít nejvíce bodů.
5/ vítěze určo Had nějak odmění a vítězné výrobky se pak objednají na daLŠÍ sraz :-D
6/ jsem to vymyslel, tak jsem prezident, Had se hlásil jako druhý, takže může být můj zástupce.
ještě hledáme 15 porotců, s tím, že předost mají v případě projevení zájmu dodavatelé soutěžního materiálu.
7/ ve fóru se můžete přihlašovat a nominovat svoje speciality, případně pište, zda chcete být i v porotě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. července 2010 ve 21:25 ® Robur
-
tak když už známe termín srazu, tak bych prosil znovu o zamyšlení nad touto myšlenkou, kterou je škoda nechat zemřít.
reagovat
Ochutnávat mohou všichni, do poroty je vstupenkou nominace a přivezení uzeniny. - Sobota 3. července 2010 ve 12:06 ® Robur
-
pořád mně to nedá, to se prostě realizovat musí
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 8:21 ® Robur
-
všeobecně. ladím formu:_D
reagovat - Čtvrtek 27. května 2010 v 6:13 ® LuboO reakce na …
-
Robur> s tym zrazom to myslis vseobecne, akoze cas plynie, alebo je uz nejaky predbezny termin?
reagovat - Středa 26. května 2010 ve 22:26 ® Robur
-
sraz se blíží, grilovací sezóna začíná, tak se laskavě dívejte, abyste mohli soutěžit
reagovat - Úterý 8. září 2009 ve 21:34 ® LuboO reakce na …
-
Mary> hodil som fotky do Ankety, toto je predsa o inom debata a kapra sme nezmasili:))
reagovat - Úterý 8. září 2009 ve 21:19 ® Mary
-
společný kapr
reagovat - Úterý 8. září 2009 v 17:18 ® Mary
-
a že nám to tam sluší?
reagovat - Úterý 8. září 2009 v 17:13 ® Mary reakce na …
-
LuboO> Áno, hej, ještě chybí foto z dálky, aby tam byli všeci, určitě ji máš
reagovat - Úterý 8. září 2009 v 15:33 ® LuboO reakce na …
-
Mary> myslis tohto?
reagovat - Úterý 8. září 2009 v 9:16 ® Mary
-
Mohu potvrdit, vagi měl houbičky v neděli k snídani.
Lubo, více jsi měl koukat po báru, takže jsi neochutnal ani Roburovo houbičky. A zmrzlinu jsi měl? Vše tam bylo od pátku pěkně vystavené. Nojo, ty jsi se zdržoval více u vody a hlavně u stanu, hlídal drahou polovičku, která ti málem naservírovala horké kafe na záda a také Roburovo psa, aby Vám vše nesežral, jelikož stolování mu šlo velice dobře. Jo a díky tobě, jsem také chytla kapra.
Svop: na klobásky se chodilo jistojistě po čuchu. klidně bych obešla s mangem vodu, aby ochutnali všeci, ale, jednou mi někdo hovořil, ať nikomu nic nenabízím vnuceně, ať si každý vezme sám. Tož se toho držím. Jinému nemusí chutnat, to co mě. Ale…? zaváhal jsi.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 23:01 ® vagi
-
Mary: mango šmakuláda. Mňam. Robur: tvé houbičky též geniální.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 22:00 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Mary> To byly ty žluté „měsíčky“? A já pořád špekulíroval co to bylo… Rozhodně to bylo velmi zvláštní a velmi mi to chutnalo.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 21:55 ® LuboO reakce na …
-
Mary> Ani neviem, ze dake bolo…
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 21:44 ® Padis reakce na …
-
Mary>to mango bylo moc dobré
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 18:22 ® Swoop
-
Mary: to musí chválit, nebo hanit ti co si ho dali, bohužel ke mě se nedostalo, ale klobásky ano, škoda možná bych pochválil
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 16:04 ® Mary
-
klobásky,klobásky, jenom klobásky, ale na zavařené mango si nikdo nevzpomene ani nepochválí a ani nepomluví. Pánové rychle zapomínaj, dříve zapomínali ti starší, v dnešní době i mlaďoši.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 14:38 ® Swoop reakce na …
-
Padis: ale byla kurevsky dobrá, zaváhal jsi.
reagovat - Sobota 5. září 2009 ve 23:02 ® Padis reakce na …
-
Robur>nech to na příští sraz třeba se to ujme.Škoda že jsem letos neokusil tu kurevsky pálivou klobásu.
reagovat - Sobota 5. září 2009 v 18:43 ® Robur
-
já a vagi a po společné domluvě jsem rezignovali, pod 5 účastí to nemělo smysl. Takže vyhrál had, který nominoval klobásu pálivou a kurevsky pálivou
reagovat - Sobota 5. září 2009 v 18:32 ® Beer.Beda
-
Tak co našel se nějaký kousek do soutěže??
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 13:58 ® Robur
-
byli náznaky cca 4 specialit, a kdo je nominuje, je automaticky porotce
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 11:17 ® Swoop
-
Kolik už je přihlášených nominovaných porotců???
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 v 7:50 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Asi ani nemá cenu,bude vás mín a jídla hodně,tak budeš mít co dělat.
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 ve 22:46 ® Robur
-
poslední pokus
reagovat - Neděle 2. srpna 2009 v 19:29 ® sus1
-
Hergot,to se mě povedlo, po zápisu zde o švejkovi, otevřu stránku ,,Kdo je online" a tam na mě vykouk z náhodného profilu toulík.
reagovat)
- Neděle 2. srpna 2009 v 19:26 ® sus1 reakce na …
-
1Mara> To je jedno,Harapes už stejně země nebude, tak at je země aspon Švejk.
reagovat)Ten byl taky dobrej.
- Neděle 2. srpna 2009 v 19:21 ® 1Mara reakce na …
-
sus1> to bych nedělal páááč budeš tlustej
reagovat)
- Neděle 2. srpna 2009 v 19:20 ® sus1
-
Robur> To víš že jo,sežeru ho,vzorek jeden,co jeden,aspon tři??!!
reagovatKvůli jednomu vzorku nemá ce otvírat hubu.:o))
- Neděle 2. srpna 2009 v 19:03 ® Robur
-
tak už známe termím srazu a doufám, že se to tu konečně rozjede.
Zatím něco nazanačil Vagi, ale má dilema ze 4 uzenin
reagovat, něco Sus, ale prý nejede (postačí posalt vzorek), Njesek taky něco sliboval, ale účat nepotvrdil, a to je vše přátelé.