Vyhledávání
Srazová degustační grilovací soutěž
5.5.2009 | Robur | 11.916 zobrazení | 116 odpovědíNa srazu by se udělala soutěž o nejlepší klobásku či buřt na gril, případně i vařený. Ale gril vidím pro 1. ročník jako jednodušší.
Prostě kdo si myslí, že u něj v místě bydliště se dělají mňamikózní buřtíky /možná klobásky – teoreticky by byly 2 kategorie/, tak by je přihlásil do soutěže. Pak by se výsledky nakrájely na kousky a zvolení porotci by koštovali kolečka. Myslím, že by se nominace povolila tak max. 15 vzorkům, páč si musím nechat místo na živáňskou, stejky, guláš, ražničí a koleno. Nechal bych soutěžit jen průmyslové vzorky. Domácí výrobky bych vyloučil, páč při výrobě mohou dopadnout pokaždé jinak a stejěn je pak skoro nikde neseženete.
Takže pravidla: provede se na srazu Chytej 1/ účastnit se mohou jen průmyslově vyráběné masné výrobky vhodné k opékání /klobása, špekáček možná umletina/. Nechceme domácí specialitky. Prostě my to budem jen grilovat, žádné vaření atp. nepřichází v úvahu./ grilovat bude nezávislý kuchař.
2/ nominovaný dodá 1 kg uzeniny z nichž se z části udělá anonymní očíslovaný vzorek a předloží se porotě /v rámci nominace se musí dodat přesný název výrobku, cena a složení od výrobce/
3/ přijímáme maximálně 15 přihlášek
4/ z 15 vzorků vyberem 3 – 5 nejlepších, z nichž se udělá velké finále, kde bude prezentována ochutnávka pro všechny zájemce a ti budou dávat body 3, 2 a 1 za 1. až 3. místo. vítěz bude mít nejvíce bodů.
5/ vítěze určo Had nějak odmění a vítězné výrobky se pak objednají na daLŠÍ sraz :-D
6/ jsem to vymyslel, tak jsem prezident, Had se hlásil jako druhý, takže může být můj zástupce.
ještě hledáme 15 porotců, s tím, že předost mají v případě projevení zájmu dodavatelé soutěžního materiálu.
7/ ve fóru se můžete přihlašovat a nominovat svoje speciality, případně pište, zda chcete být i v porotě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 15. července 2009 ve 13:56 ® Beebo
-
pokud by bylo třeba dosadit do degustační komise někoho zkušenýho a nezávislýho, tak se hlásím dobrovolně. Co nesmrdí masem zaručeně poznám
reagovat - Středa 15. července 2009 v 8:18 ® Mary reakce na …
-
pane Presidente, omlouvám se, na historii, nemám toliko času. Až budu v důchodu, tak si ji přečtu.
Vůbec jsem nemyslela na pečenáčky, každý má recept, tak, ať si je udělají.Jen jsem myslela od klobásek pryč. Co víc by se na nich dalo vylepšit. A jestli kupované, nebo domácí, je ouplně fuk. Jelikož je důležité uskladnění při přepravě.
reagovat - Úterý 14. července 2009 ve 20:41 ® Robur
-
cercer, co potřebuješ?
reagovat - Úterý 14. července 2009 ve 20:24 ® cercer
-
prezidentova smrt??Hm…prezident umřel-ať žije prezident!!!
reagovat - Úterý 14. července 2009 v 17:34 ® Libor
-
hmm..že bych na ten sraz taky přijel..
reagovat - Úterý 14. července 2009 v 17:29 ® Robur
-
Mary, projdi si historii, jsem dokonce prezidentem této soutěže a odvolat se mohu jen já
reagovat. Do poroty se automaticky nominuje ten, kdo dodá vzorek. Pod hrubým nátlakem jsem místo porotce dal tuším ještě Hadovi a ještě někomu. Jiank ochutnám rád cokoliv, ale jde o 1. ročník, takže moc vzorku by byla prezidentova smrt.
- Úterý 14. července 2009 v 17:11 ® regulus reakce na …
-
Mary> ty jistě narážíš na tvoje sqělý pečenáče, mě se tím nezavděčíš, já ryby nee, ale myslím že si všichni co ochutnali při vzpomínce poslintají klávesnici.
reagovat)
- Úterý 14. července 2009 v 15:25 ® Mary
-
Roburku a jak víš, že bychom tě zvolili deguštátorem? Ale, pokud by jsi potřeboval do poroty koštýře, nebyl by problém.
Myslím, že by to nemusely být jen klobásky. Co takhle zavařeniny, okurky, houby, čalamády atd.?
reagovat - Pondělí 13. července 2009 ve 22:45 ® Robur
-
tak mně udělejte radost, termín srazu i místo je známo, tak by se mohl někdo přihlásit. Osobně mu u Hada domluvím fischbon.
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 21:52 ® Frk
-
nur, bur, to je fuck
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 21:30 ® vagi
-
Mám dalšího favorita. Ochutnal jsem 3 produkty od řezníka z Volduch u Rokycan. Neskutečná lábuž. Ještě rozmyslím, co od něj budu nominovat. Jinak Ronure, jestli nám tu budeš tlačit ty tescoblafy, tak budeš vyloučen z poroty pro ztrátu veškeré soudnosti.
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 21:24 ® Frk
-
koukám: teskoRobur
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 23:05 ® Padis reakce na …
-
Robur>možná se to trošku rozhýbe,až bude více info o srazu.
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 22:29 ® sus1
-
Zrušte akci,kapela nepřijela.
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 22:26 ® Robur
-
tak co masaři, žádný přihlášky, to máme zatím každého účastníka na medaili
reagovat - Sobota 6. června 2009 ve 22:23 ® Robur
-
v pohodě, platí původní zadání, ale ty špekáčky fakt bodovaly, tak stály 77Kč/kg apůvodní cena byla 99Kč
reagovat - Sobota 6. června 2009 ve 22:18 ® regulus reakce na …
-
Robur – teda jestli tam chcete soutěžit, co je horší, jestli Tesco, Albert nebo já nevím jakej jinej obchodní řetězec, tak to budou mít v Kyjově na pohotovosti asi fofr.
reagovat)
- Sobota 6. června 2009 ve 20:33 ® Robur
-
tak ty pikantní špekáčky z Tesca se na utopence velmi velmi osvědčily, a to byly levnější než ten kabanos.
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 23:01 ® Robur
-
Regule, a dnes panímám přinesla z téhož místa exklusivní kabanos /lečo bylo eňo něňo/, tmavej a samé libové masénko, zítra otevřeme utopence z pikantních špekáčků a polského točeného.
a vy blbouni začněte přihlašovat vzorky bo je to jak na vegetariánské svatbě
reagovat - Pondělí 18. května 2009 ve 23:15 ® vagi
-
sus: asi máš s těma klobásama pravdu, myslím, že byly klatovský. Pokud tedy nepočítám domácí výroby. Že Frku
reagovat - Neděle 17. května 2009 ve 22:14 ® Robur
-
Regula, tak u toho řezníka mají dva druhy buřtů, 1/ Hadač a Zapletal a ještě jedny lepší pod názvem Svitavy
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 ve 22:36 ® Robur
-
tak výš cos kupoval ne, zatím budeš nejhůř třetí. Za to určitě dá Had oranžovou kšiltku.
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 19:16 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Čoveče v tomhle se nějak moc nevyznam,né že bych nepoznal slané a nebo pálivé,ale mě chutnají uzeniny skoro všechny,moc si nevybíram,takže moje hodnocení by asi bylo vše za 1.
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 v 18:57 ® Robur
-
sus, je pravda, že jsi se camral, že je máte dobré, ale neochtnával jsem, chceš otevřít dvířka do poroty?:_D
reagovat - Čtvrtek 14. května 2009 ve 14:15 ® sus1 reakce na …
-
vagi> Sem si vzpoměl,že v Mníšku jsem měl klobásky tady od nás,tak jestli si jedl zrovna ty,nevim.
reagovat - Středa 13. května 2009 ve 22:10 ® vagi
-
robur: TřemOšná, Třemešná bude asi někde jinde
reagovatnebo Křemešník
) A co nějaké klobásky? Nikdo nic?
- Středa 13. května 2009 ve 21:06 ® Robur
-
to je frajer ten njesek, z toho si vemte příklad
reagovat - Středa 13. května 2009 ve 20:56 ® njesek
-
Robur:není to tak dlouho jsem si dobře pochutnal,výrobce sice neznám,ale zkusím je sehnat
reagovat - Středa 13. května 2009 ve 20:49 ® Robur
-
nikdo nic? Aspoň Ripka by se mohl přidat.
reagovat - Čtvrtek 7. května 2009 v 16:34 ® Robur
-
předseda, nepředseda. Zatím bez soutěže vyhrává Majer Třemešná. Jsem tedy čekal víc nominací. Takhle to vypadá, že nejvíc Chytejáků je ze Somálska
reagovat