Vyhledávání
Srazová degustační grilovací soutěž
5.5.2009 | Robur | 11.916 zobrazení | 116 odpovědíNa srazu by se udělala soutěž o nejlepší klobásku či buřt na gril, případně i vařený. Ale gril vidím pro 1. ročník jako jednodušší.
Prostě kdo si myslí, že u něj v místě bydliště se dělají mňamikózní buřtíky /možná klobásky – teoreticky by byly 2 kategorie/, tak by je přihlásil do soutěže. Pak by se výsledky nakrájely na kousky a zvolení porotci by koštovali kolečka. Myslím, že by se nominace povolila tak max. 15 vzorkům, páč si musím nechat místo na živáňskou, stejky, guláš, ražničí a koleno. Nechal bych soutěžit jen průmyslové vzorky. Domácí výrobky bych vyloučil, páč při výrobě mohou dopadnout pokaždé jinak a stejěn je pak skoro nikde neseženete.
Takže pravidla: provede se na srazu Chytej 1/ účastnit se mohou jen průmyslově vyráběné masné výrobky vhodné k opékání /klobása, špekáček možná umletina/. Nechceme domácí specialitky. Prostě my to budem jen grilovat, žádné vaření atp. nepřichází v úvahu./ grilovat bude nezávislý kuchař.
2/ nominovaný dodá 1 kg uzeniny z nichž se z části udělá anonymní očíslovaný vzorek a předloží se porotě /v rámci nominace se musí dodat přesný název výrobku, cena a složení od výrobce/
3/ přijímáme maximálně 15 přihlášek
4/ z 15 vzorků vyberem 3 – 5 nejlepších, z nichž se udělá velké finále, kde bude prezentována ochutnávka pro všechny zájemce a ti budou dávat body 3, 2 a 1 za 1. až 3. místo. vítěz bude mít nejvíce bodů.
5/ vítěze určo Had nějak odmění a vítězné výrobky se pak objednají na daLŠÍ sraz :-D
6/ jsem to vymyslel, tak jsem prezident, Had se hlásil jako druhý, takže může být můj zástupce.
ještě hledáme 15 porotců, s tím, že předost mají v případě projevení zájmu dodavatelé soutěžního materiálu.
7/ ve fóru se můžete přihlašovat a nominovat svoje speciality, případně pište, zda chcete být i v porotě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. května 2009 v 16:22 ® toulovec reakce na …
-
nechápeš?? My to s Tomem chápeme naprosto přesně, Ne vždy musí být předsedou poroty zakladatel otázky. Holt některé funkce jsou dopředu obsazené, to ti muselo být snad už jasné dopředu, že to budu já :o))
reagovat - Středa 6. května 2009 ve 22:29 ® Robur
-
Frkolo, tvůj komentář v 19:15 nechápu.
reagovat - Středa 6. května 2009 ve 20:40 ® vagi
-
frk: to mě napadlo hned jako první, to je jasná věc, ale robur psal ne vlastní výroba, proto jsem nedoporučoval…
reagovat - Středa 6. května 2009 ve 20:15 ® Frk
-
Robe/ kurňa, udělám vyjímku, ale další místo porotce je obsazené
reagovat))
- Středa 6. května 2009 ve 20:09 ® Frk reakce na …
-
vagi/ moje rybí klobásky plněné skopovým, věpřovým, hovězím a rybím masem i tlačenku nedostaneš ani pod nos
reagovat)))))))))
- Středa 6. května 2009 v 1:04 ® 1Mara reakce na …
-
vagi> Souhlasím stebou teď tam jedu 21.5 do Čivic na výkend a ke kamarádovi Péťovi takže jestli budeš mít chuť tak se stav dám ti vše vědět jako Susíkovi
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 23:39 ® toro reakce na …
-
toulovec> Zdarec kapitáne! Koukám, že zdárně bojuješ o flek předsedy poroty. Můžu ti dělat přidavače vzorků a utírače mastných koutků? :o)
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 21:55 ® vagi
-
robur: jednoznačně v porotě
reagovatMoje fazolky přihlásit nejde? fňuk Jo a někdo měl v Mníšku dobré klobásy, ale už nevím kdo. Ty by taky nebyly marný.
- Úterý 5. května 2009 ve 21:43 ® Robur
-
takže zakládám tabulku soutěžících uzenin: 1/ Vagi – špekáček Majer Třemošná
ještě napiš, zda chceš být v porotě nebo se budeš ukájet fazolkama?
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 20:18 ® vagi
-
prosím adminy o smazání řechtajícího se smajla u posledního příspěvku. Překlep, ty špekoni jsou fakt výborný.
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 20:16 ® vagi
-
Dovalím špekáčky od Majera z Třemošné u Plzně. Lepší jsem nejedl. Kdo zná, určitě potvrdí.
reagovatJo a přihlašuji do soutěže vynikající vagiho mexické fazolky. CePe, očekávám podporu.
- Úterý 5. května 2009 ve 20:12 ® toulovec
-
ano, pan Šutera je klasika. Když jsme s kámošem jezdili z Křetínky, vždy jsme se za ním zastavili doma a vyměnili úlovek za přibližně hmotnostní desetinásobek dobrůtek. Herdek mi vyjela slina jak bernardýnovi.
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:47 ® Robur
-
jo
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:44 ® regulus reakce na …
-
Nejsu si schopnej uvědomit, myslel jsem před zastávkou od města, trochu zastrčenej barák, naproti Svratecké Loc: 49°13'7.352"N, 16°33'16.231"E
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:38 ® Robur
-
proti Šebestovi
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:35 ® regulus reakce na …
-
Robur> myslíš na Hlavní u zastávky (poyraviny + maso) nebo někde jinde???
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:33 ® Robur
-
komínksý řezník, jak ho nemusím, tak špekoně má dobré a jak píšu níže. Jinak před 10 lety na Máchově jezeře jsem kupoval velmi dobré špekáčky. To jsem 7 dní večeřel špekáček nad ohněm. Slint, mlask, mňam.
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:30 ® regulus reakce na …
-
Robur> špekáčky maso a špek, to ještě existuje???
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:29 ® regulus reakce na …
-
HaD> já nevím jak v jihočesku, ale tady, alespoň v Brně a okolí je to hotová tragédie. I dříve vyhlášený kostelecký uzeniny jsou téměř nepoživatelný. Pokud bych si měl v Brně vybrat, tak možná tak Mazánek v Husovicích (párkrát jsem tam něco koupil z jeho vlastní výroby a bylo to celkem dobrý), ještě před pár lety v Jundrově předchozí řezník měl vynikající gombasecký a říčanský klobásy, ale to už taky není pravda. Mám zdroj (bohužel množstevně dost omezenej) na domácí klobásky no a sem tam člověk kapne na něco jedlýho. Nejhorší je, že na něco kloudnýho narazíš, zaraduješ se, že konečně se někdo chytil za nos a když to koupíš příště tak je to stejná tragedie jako všechno ostatní.
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:28 ® Robur
-
moje řeč, hovořme o kvalitě, předpokládám, že se najdou lidé, kteří si pravdielně kupuji jednu značku. Vím, že jsou výborné Steinhauserovi párky k opékání a špekáčky, Šutera má též vynikající špekoně. Tedy opravdu maso a špek.
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 17:08 ® HaD reakce na …
-
regulus: to máš pravdu, ale pokud se budou vybírat a přihlašovat opravdové dobroty, pak by to nemuselo chutnat úplně zle
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 16:45 ® regulus reakce na …
-
mckvak8 – já ani ne, když si představím z čeho se průmyslově vyráběný uzeniny dělají a jak chutnají.
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 15:09 ® ART
-
závidim porotcům
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 13:44 ® sus1 reakce na …
-
Robur> …a prezidenta momentálně nikdo nemá rád.
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 13:33 ® Robur
-
hele, kdybys použil roletku, tak bys věděl, že jsem president
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 12:53 ® regulus
-
WOE
reagovat)