Chytej.cz

Srazová degustační grilovací soutěž necteno

5.5.2009 | Robur | 11.917 zobrazení | 116 odpovědí

Na srazu by se udělala soutěž o nejlepší klobásku či buřt na gril, případně i vařený. Ale gril vidím pro 1. ročník jako jednodušší.

Prostě kdo si myslí, že u něj v místě bydliště se dělají mňamikózní buřtíky /možná klobásky – teoreticky by byly 2 kategorie/, tak by je přihlásil do soutěže. Pak by se výsledky nakrájely na kousky a zvolení porotci by koštovali kolečka. Myslím, že by se nominace povolila tak max. 15 vzorkům, páč si musím nechat místo na živáňskou, stejky, guláš, ražničí a koleno. Nechal bych soutěžit jen průmyslové vzorky. Domácí výrobky bych vyloučil, páč při výrobě mohou dopadnout pokaždé jinak a stejěn je pak skoro nikde neseženete.

Takže pravidla: provede se na srazu Chytej 1/ účastnit se mohou jen průmyslově vyráběné masné výrobky vhodné k opékání /klobása, špekáček možná umletina/. Nechceme domácí specialitky. Prostě my to budem jen grilovat, žádné vaření atp. nepřichází v úvahu./ grilovat bude nezávislý kuchař.

2/ nominovaný dodá 1 kg uzeniny z nichž se z části udělá anonymní očíslovaný vzorek a předloží se porotě /v rámci nominace se musí dodat přesný název výrobku, cena a složení od výrobce/

3/ přijímáme maximálně 15 přihlášek

4/ z 15 vzorků vyberem 3 – 5 nejlepších, z nichž se udělá velké finále, kde bude prezentována ochutnávka pro všechny zájemce a ti budou dávat body 3, 2 a 1 za 1. až 3. místo. vítěz bude mít nejvíce bodů.

5/ vítěze určo Had nějak odmění a vítězné výrobky se pak objednají na daLŠÍ sraz :-D

6/ jsem to vymyslel, tak jsem prezident, Had se hlásil jako druhý, takže může být můj zástupce.

ještě hledáme 15 porotců, s tím, že předost mají v případě projevení zájmu dodavatelé soutěžního materiálu.

7/ ve fóru se můžete přihlašovat a nominovat svoje speciality, případně pište, zda chcete být i v porotě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Středa 1. května 2013 ve 14:05 ® Shrek
Shrek

hlásím se jako degustátor náhradník..... :-D

reagovat
Sobota 27. dubna 2013 v 18:36 ® Robur
Robur

oprašuji myšlenku:-)

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:25 ® lunimus

fuu … zrejme sa uz nedostanem medzi 15 vyvolenych porotcov … tak sa hlasim ako degustator pre pripad, ze by sa vytvarala Slovenska odnoz sutaze :-)

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:19 ® HaD
HaD

cheche… předběžně zamluveny Jestřabice ;-)

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:02 ® džigit reakce na …

axiom> přečti se pořadně tema tehoto fora a pak tu přispivej,jinač se taku ptakarnu strč do …!!!

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:07 @ axiom

Už žádná slanina, či búček. http://brno.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

reagovat
Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:07 @ axiom

Už žádná slanina, či búček. http://brno.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 9:35 ® Robur reakce na …
Robur

džigit> beru aji pravdielného výrobce, považuji to aji za lepší, protže např. Svitavská klobáse se prodával dřív po celém kraji, kdežto např. Vrátný z veteriny dodává jen těm, co si do něj objednají, takže to nikdo další nesežene a nemá cenu, aby soutěžil

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 9:32 ® džigit

Ještě k těm pravidlům.Prů­myslový výrobek se bohužel taky mění.Př. Oderská klobása a Vojkovický točený.To byly přímo TOP výrobky na oheň,bohužel jsem zaznamenal už několikerou chuť za posledních pár let.Musi to byt „masokombinát“ nebo bereš aj pravidelneho malovyrobca? :-)

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 9:20 ® džigit reakce na …

Robur> vidíš,věděl jsem,že něco takového si tu zakládal,enem mi vypad název :-)

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 8:57 ® Robur
Robur

je čas oprášit myšlenku

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 15:31 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

O tom bych si vůůůůbec nedovolil pochybovat, jen narážím na tvojí formulaci „do tomboly použijem kde co“ :-D

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 15:15 ® Robur reakce na …
Robur

Bigpista> hele. pověst sice nemám nejlepší, ale co se týče organizace, tak jsem max. seriózní.

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 ve 14:59 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

A vyhrává se za odměnu? Nebo za trest? :-D

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 ve 13:47 ® Robur
Robur

:-D klidně, organizuji plesy, do tomboly použijem kde co.

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 ve 12:25 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

A hodinky s vodotryskem bys nechtěl?

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 ve 12:08 ® Robur
Robur

ale ať más aspoň metr

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 ve 12:02 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Tak já vám jednu nohu schovám :-(

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 11:49 ® Robur reakce na …
Robur

Bigpista> neboj

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 11:40 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Myslíš, že by vám Lexa něco nechal?

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 11:29 ® Robur reakce na …
Robur

Bigpista> naopak, na sraz za sebe pošleš degustační vzorek. Určitě tam od vás někdo pojede. My ti pak poděkujem a napíšem, jak jsi dopadl.

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 11:19 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Mary> To už asi ne :-P

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 11:03 ® Mary reakce na …
Mary

Bigpista> tu už jsi nám nedal teď, neochutnáme :-(

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 11:01 ® Bigpista
Bigpista

Máte kliku, že na srazu nebudu, nedal bych vám šanci :-D

reagovat
foto/forum/2011/th-img17340.jpgfoto/forum/2011/th-img17341.jpgfoto/forum/2011/th-img17342.jpg
Pátek 15. dubna 2011 v 10:05 ® Robur
Robur

když se nám tak pěkně vyvrbilo sčítání lidu, dám poslední šanci svému nápadu. Zvlášť když Cepíno přiznal, že má zdroj. Axamith ho má dokonce v rodině.

reagovat
Středa 14. července 2010 ve 14:22 ® Frk
Frk

zasvěceně prohlašuji, že po minulém srazu, co se týká kulinářských dobrůtek mistrů kuchařů se lotos dobrovolně nechávám porazit na plné čáře. Dobrá reklame Robe, co…:-> :-D

reagovat
Středa 14. července 2010 ve 13:31 ® Mary
Mary

Robur> jenom uzeniny? maso, maso, maso, co máme tu demokracii, tak žerem jen maso. Davidovi toho potom hodně zbude.

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 21:40 ® spike reakce na …
spike

Swoop> To je škoda slivovice:-)

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 21:35 ® Swoop reakce na …
Swoop

Beer.Beda: slivků bysme mohli flambovať ty pochoutky :-D

reagovat
Pondělí 12. července 2010 ve 21:27 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Robur> klóby nemám ale slivku.

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...