Chytej.cz

Začátečník muškaření - kam na Severu čech necteno

5.5.2009 | tiggerpike | 3.638 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, letos bych rád poprvé vyzkoušel muškaření. Chtěl bych se zeptat, zda-li by mi někdo ze zkušených muškařů nedoporučil na mé první pokusy nějakou MP vodu (nemám zatím P povoleku) v okolí měst Česká Lípa, Liberec, Mladá Boleslav, Děčín. Jde mi o místo k chytání na mušku, kde bych mohl něco (cokoliv) chytit, aby mě to neodradilo… Myslím nějaké konkrétnější rady, ne „zkus Labe nebo Ploučnici“ :-). Předem děkuji za dobré rady…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 18. června 2009 v 17:12 ® stopař
stopař

sus1– fšim sem si

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 16:53 ® sus1

stopař> Šel náhodou kolem,tak se zeptal.Za 3 roky tu byl 6 x.:-)

reagovat
Čtvrtek 18. června 2009 v 16:49 ® stopař
stopař

Ono je těžko někomu radit,třeba i osobkou když si to dotyčný ani nepřečte. Čtvrtek 7. května ve 21 : 18 jsem mu osobkou odpověděl „poradil“ a on si to do dnešního dne nebyl ani schopnej přečíst ! No má to cenu potom někomu něco radit ?

reagovat
Čtvrtek 7. května 2009 ve 22:12 ® stopař reakce na …
stopař

Regule máš pravdu asi ve všem,že to mněl prsknout přímo do muškařiny i že to je zbytečně založené fórum.Ale i tak mu poradím ale osobkou.

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 12:44 ® regulus
regulus

Tak v prvý řadě, kdybys svůj dotaz hodil do diskuze muškaření, tak ti nejspíš odpoví Stopař a asi i někdo jinej. Takle je to opět další zbytečně založený fórum. Já ti neporadím, protože su z vopačný strany republiky a v tom růžovým rámečku mačkám ten spodní ťuplík.

reagovat