Chytej.cz

jak na líny necteno

3.5.2009 | ART | 9.045 zobrazení | 44 odpovědí

Mnohým se bude zdát že tohle téma tady bylo probíráno hodněkrát. Otravuju tady s novým záznamem, protože nikde jsem nenašel odpověď na můj problém. Na revíru 7ha, který je pod velkým rybářským tlakem bych chtěl chytat líny. Na revíru je hodně vidět kapr, plotice, perlín, okoun a sem tam někdo chytí náhodou lína. Zkoušel jsem všechno. Nějak se jim nemůžu trefit do chuti. Nemáte někdo nějakou radu, nebojte nejsem masař, co chytim pustim :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 4. května 2009 ve 21:27 ® Libor reakce na …
Libor

1Mara> u nás uplně stejně, akorát ještě k tomu prášek do pečiva. Akorát to nedáváme línům, ale máme to ráno celá rodina k snídani :-)

reagovat
Pondělí 4. května 2009 ve 20:56 ® 1Mara
1Mara

Já teda nejsem odborník na Líny , ale chytám je na Trapera na tekoucí vodu a přidávám na to pětikilové balení jeden celí perník v prášku a kokos a nemůžu si stěžovat :-)

reagovat
Pondělí 4. května 2009 ve 20:35 ® HaD reakce na …
HaD

mlíčák má ploutve podstatně větší a břišní přesahují řitní otvor

reagovat
Pondělí 4. května 2009 ve 20:33 ® Robur
Robur

jak že se to pozná semec od samice lína? Vím že něco má bílé ploutve, ale co?

reagovat
Pondělí 4. května 2009 v 19:35 ® HaD reakce na …
HaD

:-) do profíka mám hooodně daleko

reagovat
Pondělí 4. května 2009 v 17:55 ® ART
ART

Díky za rady . Vyzkouším co radí HaD(je ten profík co loví a točí :-) videa).

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 23:58 ® HaD
HaD

Doporučuji tmavé krmení lín/karas, přidat trochu masové moučky, mletých patentek, kukuřice a moučných červů. Vnadil bych nedaleko břehu v bahnitých částech revíru. Chytej buď na plavačku (lov s nástrahou na dně) nebo na položenou. Jako nástrahu vyzkoušej rousnici nebo kostní červy. Záběry by měly nejlíp chodit brzy ráno, nebo pozdě podvečer a v noci. Hledej typické rytí v bahně a víry bublinek.

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 22:42 ® Sander
Sander

skwor > když na 7ha vodě vynecháš krmení, záběrů může být nejen méně, ale pravděpodobně také žádný. A když už, tak spíše od té plotice nebo cejna. Zjara na krmení krásně reagovali, jeho úlovky se pěkně doplňovaly s úlovky cejnů, cejnků, tloušťů a pod.

Letos jsem 3× navštívil asi 6ha pískovnu, zakrmený flek byl celkem akční, ale rousnice hozená kamsi do neznáma byla bez odezvy.

Lov lína bez krmení bych zkoušel na půlhektarové louži s lekníny, a pokud je žehlíš na o dost větších vodách, pak musí mít tam u vás kurwa hlad :o)))

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 22:24 ® skwor
skwor

Vynech krmení. Jak je na tom revíru těch cejnů a perlínů víc, najedou do krmení strašně brzo a líny mezi sebe nepustí. Záběrů bude míň, ale.....

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 22:21 ® Hora reakce na …
Hora

Když se podíváš do nějaké knihy kde se zdržuje a krmí,tak by to mělo být jasné.Já jich dnes vytáhnul celkem 5 ks.Nebyli nějací velcí(od 10 do 20 cm)ale byl jsem rád i za ně.

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 21:48 ® Filip00 reakce na …
Filip00

mckvak8> tak to buď rád,

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 21:38 ® kamos007
kamos007

mckvak8 – já taky marně chodím na líny.ale to bude tím že jich tu moc není.

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 21:14 ® ART reakce na …
ART

Filip00> Neřekl bych ve vodě jsem jich letos pár viděl

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 21:13 ® Filip00
Filip00

třeba jich je tam málo, já ho nepotkal už hodně dlouho.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1