Chytej.cz

Přání... necteno

21.12.2004 | playboy007 | 3.845 zobrazení | 24 odpovědí

V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání. Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok!

Váš playboy007.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 24. prosince 2004 v 15:08 ® zedus
zedus

Krouhnul jsem zatáčku dárky jsou na sračku saně se zvrhly sobi mi zdrlhli dneska mě nečekej ani mi nevolej tvůj ježíšek

„Hezkou nadílku“

reagovat
Pátek 24. prosince 2004 v 11:45 ® Padis
Padis

Tak vše nej všem a do nového roku hlavně zdraví a klid a pohodu u vody. A každému pořádnou rybu na udici.

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:03 ® Koudy
Koudy

Aha,díky

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 23:57 ® Láďa_vydra

koudy :Bory je čtvrť Plzně a je tam věznice a jinak všem a hlavně chytejákům všechno nejhorší ať vás mine a hlavně pohlavně

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 23:35 ® Koudy
Koudy

pupak:sorry,ale co znamená „na Borech“?

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 23:07 ® pupak

a taky hlavne stesti vis kolik lidi sedi na Borech a sou zdravi? jen nemeli stesti:-)) )

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 23:03 ® Koudy
Koudy

Taky mě přání na mailu potěšilo,takže se připojuji a přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok. P. S. jiris má pravdu,zdraví je nejdůležitější!

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 18:37 ® Chose
Chose

takže abych netrhal partu taky přeju vše nej v novém roce a ať se nám pruty ohejbaj a proutky stojej… Tt

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 17:59 ® DEATH

JÁ SI TAKY PŘIPOJUJI, PŘEJI VŠECHNO NEJLEPŠÍ VŠEM CHYTEJÁKŮM I CHYTEJAČKÁM A BOHATOU NADÍLKU PŘEJE.

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 17:32 ® muf

už tu bylo napsáno skoro vše, takže se pouze připojuji. Přeji všechno N  E  J … Vám všem…

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 12:20 ® Prizrak

To p58n9 na majlu m2 fack dojalo

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 10:12 ® maze

Také se připojuji a přeji všem vše nej!

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 9:38 ® Dědek
Dědek

Už jsem některým přál na icq, ale budu se opakovat. Přeju všem chytejákum hodně zdraví, pevné nervy a ohnuté pruty. Doufám, že ty, které neznám osobně v novém roce poznám. Jste fajn

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 9:04 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Díky haDe,tobě a všem ostatním přeji šťastné a veselé vánoce,šťastný nový rok a do další sezony všechny vysněné ryby!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 22:26 ® xycht

Přeju všem hezký vánoce a vše nej do novýho roku, hlavně zdraví, štěstí a úspěchy u vody

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 22:17 ® Fredy

Pripajam sa so želanim šťastnych a veselych vianoc,veseleho Silvestra a do Noveho roku všetko naj naj. Takže:AŤ SE OHÝBAJÍ !/pruty/

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:39 ® jake
jake

Velmi milé. Díky Podobně i já všem „chytejákům“ – hlavně zdraví, protože všechno ostatní si koupíme (případně chytíme ). P. S. Mám na tomto serveru vždy báječný pocit a připadám si tu jako doma – taková jedna velká rodina. Zůstávám věrný i v následujícím kalendářním roce. Petrův zdar!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:32 ® Kato

Jsem zde úplně nový, takže nevím, kdo jsi, ale přeji ti prostě vše NEJ!!!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:14 ® Milky
Milky

Rád bych se též připojil k přání všeho dobrého, jak o Vánocích, tak především do nového roku. Hlavně pevné zdraví, štěstí a toleranci.

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 20:55 ® jiris
jiris

Když, už jsme u těch přání. Tak já také přeji všem hlavně to zdraví. Vše ostatní už je vedlejší.

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 20:52 ® HaD
HaD

Stejně tak já ještě jednou všem taky přeju bohatýho ježíška, hodně zdraví a úspěchů v Novém roce a jak tady kdysi už někdo řekl „AŤ SE VÁM PRUTY VOHEJBAJ“!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 20:48 ® Tomash
Tomash

Já už jsem fšem přál, ale přeji znovu… Veselé Vánoce, Šťastný Nový rok a hlavně příští rok Vám fšem plné mrazáky rybího masa!!! Je zdravé a celkem levné – když si rybu ulovíte… Hlavně pohodu – jak ve škole, či zaměstnání, tak i v rodině a u vody. Prostě fšem chytejákům fše nej…

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 20:46 ® DEATH

Též moc děkuji za přání!! Věrný chytej jsem byl,jsem a zůstanu

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 20:44 ® zedus
zedus

Připojuji se k playboyovi, děkuju všem za přáníčka na icq a mailu. Všem přeju hezké a veselé vánoce a bezbolestného silvestra . Zůstávám chytej. cz věrný i po novém roce, jste best.

reagovat