Chytej.cz

Přání... necteno

21.12.2004 | playboy007 | 3.707 zobrazení | 24 odpovědí

V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání. Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok!

Váš playboy007.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 24. prosince 2004 v 16:08 ® zedus
zedus

Krouhnul jsem zatáčku dárky jsou na sračku saně se zvrhly sobi mi zdrlhli dneska mě nečekej ani mi nevolej tvůj ježíšek

„Hezkou nadílku“

reagovat
Pátek 24. prosince 2004 ve 12:45 ® Padis
Padis

Tak vše nej všem a do nového roku hlavně zdraví a klid a pohodu u vody. A každému pořádnou rybu na udici.

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 1:03 ® Koudy
Koudy

Aha,díky

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:57 ® Láďa_vydra

koudy :Bory je čtvrť Plzně a je tam věznice a jinak všem a hlavně chytejákům všechno nejhorší ať vás mine a hlavně pohlavně

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:35 ® Koudy
Koudy

pupak:sorry,ale co znamená „na Borech“?

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:07 ® pupak

a taky hlavne stesti vis kolik lidi sedi na Borech a sou zdravi? jen nemeli stesti:-)) )

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:03 ® Koudy
Koudy

Taky mě přání na mailu potěšilo,takže se připojuji a přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok. P. S. jiris má pravdu,zdraví je nejdůležitější!

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 19:37 ® Chose
Chose

takže abych netrhal partu taky přeju vše nej v novém roce a ať se nám pruty ohejbaj a proutky stojej… Tt

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 18:59 ® DEATH

JÁ SI TAKY PŘIPOJUJI, PŘEJI VŠECHNO NEJLEPŠÍ VŠEM CHYTEJÁKŮM I CHYTEJAČKÁM A BOHATOU NADÍLKU PŘEJE.

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 18:32 ® muf

už tu bylo napsáno skoro vše, takže se pouze připojuji. Přeji všechno N  E  J … Vám všem…

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 13:20 ® Prizrak

To p58n9 na majlu m2 fack dojalo

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 11:12 ® maze

Také se připojuji a přeji všem vše nej!

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 10:38 ® Dědek
Dědek

Už jsem některým přál na icq, ale budu se opakovat. Přeju všem chytejákum hodně zdraví, pevné nervy a ohnuté pruty. Doufám, že ty, které neznám osobně v novém roce poznám. Jste fajn

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 10:04 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Díky haDe,tobě a všem ostatním přeji šťastné a veselé vánoce,šťastný nový rok a do další sezony všechny vysněné ryby!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 23:26 ® xycht

Přeju všem hezký vánoce a vše nej do novýho roku, hlavně zdraví, štěstí a úspěchy u vody

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 23:17 ® Fredy

Pripajam sa so želanim šťastnych a veselych vianoc,veseleho Silvestra a do Noveho roku všetko naj naj. Takže:AŤ SE OHÝBAJÍ !/pruty/

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 22:39 ® jake
jake

Velmi milé. Díky Podobně i já všem „chytejákům“ – hlavně zdraví, protože všechno ostatní si koupíme (případně chytíme ). P. S. Mám na tomto serveru vždy báječný pocit a připadám si tu jako doma – taková jedna velká rodina. Zůstávám věrný i v následujícím kalendářním roce. Petrův zdar!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 22:32 ® Kato

Jsem zde úplně nový, takže nevím, kdo jsi, ale přeji ti prostě vše NEJ!!!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 22:14 ® Milky
Milky

Rád bych se též připojil k přání všeho dobrého, jak o Vánocích, tak především do nového roku. Hlavně pevné zdraví, štěstí a toleranci.

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:55 ® jiris
jiris

Když, už jsme u těch přání. Tak já také přeji všem hlavně to zdraví. Vše ostatní už je vedlejší.

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:52 ® HaD
HaD

Stejně tak já ještě jednou všem taky přeju bohatýho ježíška, hodně zdraví a úspěchů v Novém roce a jak tady kdysi už někdo řekl „AŤ SE VÁM PRUTY VOHEJBAJ“!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:48 ® Tomash
Tomash

Já už jsem fšem přál, ale přeji znovu… Veselé Vánoce, Šťastný Nový rok a hlavně příští rok Vám fšem plné mrazáky rybího masa!!! Je zdravé a celkem levné – když si rybu ulovíte… Hlavně pohodu – jak ve škole, či zaměstnání, tak i v rodině a u vody. Prostě fšem chytejákům fše nej…

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:46 ® DEATH

Též moc děkuji za přání!! Věrný chytej jsem byl,jsem a zůstanu

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 21:44 ® zedus
zedus

Připojuji se k playboyovi, děkuju všem za přáníčka na icq a mailu. Všem přeju hezké a veselé vánoce a bezbolestného silvestra . Zůstávám chytej. cz věrný i po novém roce, jste best.

reagovat