Vyhledávání
Přání...
21.12.2004 | playboy007 | 3.707 zobrazení | 24 odpovědí
V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání.
Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním
chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný
Nový rok!
Váš playboy007.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 24. prosince 2004 v 16:08 ® zedus
-
Krouhnul jsem zatáčku dárky jsou na sračku saně se zvrhly sobi mi zdrlhli dneska mě nečekej ani mi nevolej tvůj ježíšek
„Hezkou nadílku“
reagovat - Pátek 24. prosince 2004 ve 12:45 ® Padis
-
Tak vše nej všem a do nového roku hlavně zdraví a klid a pohodu u vody. A každému pořádnou rybu na udici.
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2004 v 1:03 ® Koudy
-
Aha,díky
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:57 ® Láďa_vydra
-
koudy :Bory je čtvrť Plzně a je tam věznice a jinak všem a hlavně chytejákům všechno nejhorší ať vás mine a hlavně pohlavně
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:35 ® Koudy
-
pupak:sorry,ale co znamená „na Borech“?
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:07 ® pupak
-
a taky hlavne stesti vis kolik lidi sedi na Borech a sou zdravi? jen nemeli stesti
reagovat)
- Čtvrtek 23. prosince 2004 v 0:03 ® Koudy
-
Taky mě přání na mailu potěšilo,takže se připojuji a přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok. P. S. jiris má pravdu,zdraví je nejdůležitější!
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 19:37 ® Chose
-
takže abych netrhal partu taky přeju vše nej v novém roce a ať se nám pruty ohejbaj a proutky stojej… Tt
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 18:59 ® DEATH
-
JÁ SI TAKY PŘIPOJUJI, PŘEJI VŠECHNO NEJLEPŠÍ VŠEM CHYTEJÁKŮM I CHYTEJAČKÁM A BOHATOU NADÍLKU PŘEJE.
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 18:32 ® muf
-
už tu bylo napsáno skoro vše, takže se pouze připojuji. Přeji všechno N E J … Vám všem…
reagovat - Středa 22. prosince 2004 ve 13:20 ® Prizrak
-
To p58n9 na majlu m2 fack dojalo
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 11:12 ® maze
-
Také se připojuji a přeji všem vše nej!
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 10:38 ® Dědek
-
Už jsem některým přál na icq, ale budu se opakovat. Přeju všem chytejákum hodně zdraví, pevné nervy a ohnuté pruty. Doufám, že ty, které neznám osobně v novém roce poznám. Jste fajn
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 10:04 ® Zlinsky_lovec
-
Díky haDe,tobě a všem ostatním přeji šťastné a veselé vánoce,šťastný nový rok a do další sezony všechny vysněné ryby!
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 23:26 ® xycht
-
Přeju všem hezký vánoce a vše nej do novýho roku, hlavně zdraví, štěstí a úspěchy u vody
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 23:17 ® Fredy
-
Pripajam sa so želanim šťastnych a veselych vianoc,veseleho Silvestra a do Noveho roku všetko naj naj. Takže:AŤ SE OHÝBAJÍ !/pruty/
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 22:39 ® jake
-
Velmi milé. Díky Podobně i já všem „chytejákům“ – hlavně zdraví, protože všechno ostatní si koupíme (případně chytíme ). P. S. Mám na tomto serveru vždy báječný pocit a připadám si tu jako doma – taková jedna velká rodina. Zůstávám věrný i v následujícím kalendářním roce. Petrův zdar!
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 22:32 ® Kato
-
Jsem zde úplně nový, takže nevím, kdo jsi, ale přeji ti prostě vše NEJ!!!
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 22:14 ® Milky
-
Rád bych se též připojil k přání všeho dobrého, jak o Vánocích, tak především do nového roku. Hlavně pevné zdraví, štěstí a toleranci.
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 21:55 ® jiris
-
Když, už jsme u těch přání. Tak já také přeji všem hlavně to zdraví. Vše ostatní už je vedlejší.
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 21:52 ® HaD
-
Stejně tak já ještě jednou všem taky přeju bohatýho ježíška, hodně zdraví a úspěchů v Novém roce a jak tady kdysi už někdo řekl „AŤ SE VÁM PRUTY VOHEJBAJ“!
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 21:48 ® Tomash
-
Já už jsem fšem přál, ale přeji znovu… Veselé Vánoce, Šťastný Nový rok a hlavně příští rok Vám fšem plné mrazáky rybího masa!!! Je zdravé a celkem levné – když si rybu ulovíte… Hlavně pohodu – jak ve škole, či zaměstnání, tak i v rodině a u vody. Prostě fšem chytejákům fše nej…
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 21:46 ® DEATH
-
Též moc děkuji za přání!! Věrný chytej jsem byl,jsem a zůstanu
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 21:44 ® zedus
-
Připojuji se k playboyovi, děkuju všem za přáníčka na icq a mailu. Všem přeju hezké a veselé vánoce a bezbolestného silvestra . Zůstávám chytej. cz věrný i po novém roce, jste best.
reagovat