Chytej.cz

JAKY POUZIVATE SMACKOVACI PRUT necteno

19.4.2009 | Losfedos | 12.467 zobrazení | 103 odpovědí

JAKY POUZIVATE SMACKOVACI prut?vase postrehy.JAke uprednostnujete delky ,gramaz a typ prutu.?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 21. dubna 2009 v 9:45 ® Alf reakce na …
Alf

cormaxx: já jsem ho našel na několika polských shopech. Cena v přepočtu cca. 2.150,– ale zatím jsem nezjišťoval cenu dopravy. Asi jim dneska písnu a zjistím to a hlavně taky jestli je skladem. PS: já už měsíc čekám na objednanou Daiwu z Anglie. Jejich přístup je naprosto děsný, nechali si to zaplatit a dál se nic nedělo. Po třetím (už dost ostrém) mailu odepsali, že naviják nemají skladem, ale shánějí ho. Po dalších deseti dnech jsem jim napsal, jestli nemají skladem jiný typ. Ten že prý mají, ale je dražší…tak jsem doplatil a zase čekám a čekám a už mě to nebaví.

reagovat
Úterý 21. dubna 2009 v 8:26 ® cormaxx
cormaxx

Alf: Bohužel,včera mi přišel mail,že jim nakonec nedorazil.Prý ho neměli ani v Cormoranu v Německu…Tak nevim jestli nechat objednávku nebo to zrušit a zkusit sehnat jinde:-(( Na osobku ti hodim ten eshop,kdyby si měl zájem.Chtěli za něj 2657.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 21:26 ® Alf
Alf

Filip00: jaký je ten YAD? Myslím spíš zpracování a kvalitu. Četl jsem na tuhle značku dobré reference, ale nikdy jsem jsem ty pruty neviděl v reálu.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 14:47 ® Alf reakce na …
Alf

sethy: to je za takový párátko docela dost. Já po ceně ještě nepátral, odhadoval jsem ji kolem 3 tis., tak díky za info. Zkusím sehnat ten ULX a když to nepůjde, tak uvidim co dál. Měl jsem starý diaflashe ex a byl jsem s nima moc spokojený.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 11:02 ® Filip00
Filip00

ja mam YAD 3 – 15g Chvějivku stala asi 1800 Kč a dobrý.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 10:05 ® sethy
sethy

Alf> ten novej diaflash (DIAFLASH SPINNING ULS) bude stat víc jak 5–6tis. Tak jen at s tim pocitas:)

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 8:51 ® Alf
Alf

Cormax: ten zásek beru, to není o čem. Ale já raději cítím i ty jemný záběry v ruce než abych sledoval špičku. Kromě toho smáčkuju nejčastěji na Sázavě v místech, kde je hlavně okoun a ty proseknu bez problémů. Kde jsi objednával ULX? Já na něj v ČR nemůžu nikde narazit. Sice prodejci slibovali, že seženou a dají mi vědět, ale nikdo se už neozval. Na výstavě to neměli naceněné, orientačně říkali něco mezi 2.500–2.800,– V katalogu shimana jsem viděl nový ultralight diaflashe. Když neseženu ULX, tak se podívám nejspíš po tomhle.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 8:25 ® LuboO
LuboO

Ja budem pouzivat Mikado Sensual Fast Sensi Spin 2,40m do 10g, ale mam ho tyzden doma, tak to je otazka aj pre mna, aky bude. V ruke mi sedi vyborne, len by asi potreboval navijak vo velkosti 2500, nie 1000 (Sh.)

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 0:35 ® sajmon

Já používám na smáčky Mikado lexus saphire spin do 7 g a maximální spokojenost, Je to chvějivka a cítím i ty nejjemnější záběry. Pokud zabere větší ryba, prut si s ní bezproblému poradí.

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 v 0:14 ® cormaxx
cormaxx

Alf:Právě mě zase vyhovuje to, že ta jemná chvějivka mi ukáže i ty jemňoulinký záběry.Ale vim, že když na druhý straně bude štika nebo candát, tak je díky tužšímu blanku zaseknu. Jinak to ULXko jsem si objednával a už skoro 2 týdny jsem ho měl mít doma:-( Za kolik bylo na výstavě?

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 23:37 ® Alf
Alf

Loni jsem začal začal smáčkování víc věnovat a pořídil chvějivku TD ve 245, 1–7 (smáčkuju hlavně na menších vodách). Co se týče vedení nástrahy, tak super, ale čekal jsem, že na něm budou čitelnější jemné záběry. Špička je velice jemná a citlivá, ale zbytek blanku je na tu gramáž dost silný a takové ty záběry, kdy jen trochu cuká vlasec, lehounce to drbne do špičky a je potřeba povolit a nechat rybě smáčka pořádně dobrat, nejsou v ruce takřka cítit. Na letošek chci pořídit Cormoran ULX, který jsem si osahal na výstavě a myslím, že na smáčkování na menší vody bude výborný. Bohužel ho u nás zatím nemůžu nikde sehnat.

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 22:41 ® cormaxx
cormaxx

Já mám TD 275/3–12g s chvějivkou.Žvej­kačka mi na ně vůbec nesedla,prostě jsem je nemohl pořádně oživit podle představ. Až budu potřebovat novej klacek,tak to bude zase něco podobnýho 2,7+

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 22:04 ® ZANDER
ZANDER

já mám prut shimano force master 2,7m 3–15g, mě vyhovuje, sedí mi, podle mě ideální proutek, prostě kravskej ocas

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1