Chytej.cz

Společná akce pro rybáře a rybářky necteno

18.4.2009 | | 17.756 zobrazení | 77 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 27. dubna 2009 ve 22:16 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

No neboj se vlka nic,tam nepáchnu, mezi vás, co řešíte mísy, tuhosti a podobné hehehehe

reagovat
Sobota 25. dubna 2009 v 1:03 ® Skrabi

DOPORUČIL BYCH CAMP V ZADNÍ TŘEBÁNI, HODNĚ MÍST K CHYTÁNÍ A JE TAM I HOSPŮDKA S MOŽNOSTÍ UBYTOVÁNÍ V CHATKÁCH NEBO I POD STANEM.

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 ve 22:35 ® Robur
Robur

Vydrain, je to jasné, ty tam prostě s Jezulí nemůžeš

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 19:35 @ Ondra Šebestík

Tak mí milí vážení přátelé, začnu tedy se specifikací.. dám Vám pár míst na výběr : Dobřichovice, naproti zámku je kemp hned u jezu..ale na chytačku je tam omezený počet míst.. Na druhou stranu mohu udělat rezervaci ve vinném sklípku na ochutnávku… :-) Nad jezem mezi Dobřichovicemi a Všenorami, tam je místa habakuk, dokonce se tam pořádají závody, ale zas tam myslím chybí ty hospůdka na břehu.. A pak v Třebani, ale tam to moc neznám… Tak reagujte, ju a Scootrovka a LEni mají za úkol říci o tom dalším slušným rybářkám :-) Termín bych viděl na poslední sobotu v červnu, ale ten si vyhrazuji ještě změnit…

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 0:25 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Dík.Držím se hesla rybář(ka) rybáře(ku) podrží.:-)) )

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 21:16 ® vagi reakce na …
vagi

scootrovka: máš jedničku s hvězdičkou jako první odvážná :-) Leník: no no, nějakej žárlivka, né? :-) Jak již bylo řečeno, vem ho s sebou, jde přece o ryby. Jezinka: Jezu, ty se nehlásíš? Na Berounce je krásně a máš to kousek.

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 20:57 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Vás vtom přece nenechám ne.:-)

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 20:51 ® cercer
cercer

Leník:ho vem sebou.

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 20:46 ® Leník
Leník

Tak jsem se chtěla přihlásit, ale přítel mi to nechce dovolit, tak nic:-((

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 20:42 ® cercer
cercer

scootrovka:no konečně ženská..zachránila jsi to tu..už to tu bylo jak u ,,modrý ustřice":-))

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 20:41 ® cercer
cercer

Rico:tak sjíždět se tam chceš??:-D

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 20:39 ® scootrovka
scootrovka

Se hlásím a dobrovolně.

reagovat
Středa 22. dubna 2009 v 10:05 ® Rico
Rico

oprava: sjte = sjet

reagovat
Středa 22. dubna 2009 v 10:05 ® Rico reakce na …
Rico

Libor> taky koukam ze zna :-) Ale ono stacilo parkrat berounky sjte a myslim, ze si to zapamatujes :-)

reagovat
Úterý 21. dubna 2009 ve 22:51 ® Libor
Libor

Vagi > taky říkám proč ne?, vidím že tam ty hospody znáš… .

reagovat
Úterý 21. dubna 2009 ve 21:29 ® vagi
vagi

Promiň, nevšiml jsem si, že píšeš Berounka 2

reagovat
Úterý 21. dubna 2009 ve 21:27 ® vagi
vagi

Ondra Šebestík> já se z tebe picnu. :-) Jak chceš, aby se ti někdo někam hlásil, když nedáš žádné info??? Takže: termín? lidi chodí do práce a mají i jiné plány. Místo? Berounka je široký pojem plus musí tam být nějaké zázemí a dost místa, když říkáš, že tam bude hodně rybářů. Jak na chytání, tak na zázemí, ale např. i místa na parkování. Takže zřejmě nějakej kemp. Valenťák? Kobylka? U Potůčků? Zvíkovec? Skryje-málo místa, Višňová? Jinak za mě říkám, proč ne, ale místo vína si dám radějipivo , ženu si pro jistotu obstarám sám a zaspívat si klidně můžem. :-)

reagovat
Úterý 21. dubna 2009 ve 13:35 ® sus1

vagi> Pozvánka zatim nepřišla..-))

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 23:56 @ ???

O.K. posunuji tímto akci na červen. dělám z toho super akci u vody, kde bude víno, ženy, zpěv… :-) Tak na svém mailu se mi hlaste, zatím nezávazně, uvidíme, kolik nás shromáždím a pozvěte i kamarádky…

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:50 ® cercer
cercer

ale musím se ho zastat…opravdu ví,o čem mluví!:-))

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:47 ® Robur
Robur

bacha, Vagi hledá levný místo na svatební cestu:-D

reagovat
Pondělí 20. dubna 2009 ve 20:23 ® vagi
vagi

noooo, to je pěkný. Samej testosteron. :-)) )

1. neděle špatnej termín, to se nestačí vystřízlivět
  2. Utopie to opravdu je. Myslím, že sem chodí 1 max. 2 rybářky z okolí Berounky.
  3. utopie je vůbec sehnat nějakou bandu i chlapskou na nějakou společnou akci , která by se měla konat v květnu, moc brzy. Věř mi, vím, o čem mluvím.

Jinak neber to zle, závidím tvůj optimismus. Pokud se ti to povede a nebude to neděle, rád se zúčastním. Ale musíš být konkrétní, jak již bylo napsáno. Takhle ti asi těžko někdo bude něco slibovat.

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 23:24 @ ???

Jedno procento je super, nám jich stačí 20 :-) Vím, že jsou…

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 23:01 ® 1Mara
1Mara

No to by mě sedělo :-)) )

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 23:00 ® Robur
Robur

promiň, ale ty jsi utopista, servírovat na webu, kde je 1% ženskejch nábor. Leeda že by ti rybáři brali svoje manželky a přítelkyně. Možná by pomohlo, že ti co budou v neoprenu mají vstup zdarma.

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 22:15 @ ???

Ach jo. Tak pánové, takto jsem si to nepředstavoval. Akce proběhne jednu z květnových nedělí, ale pokud to budete brát takto, tak si přiznejme, že to proběhne bez žen. A to by se minulo účinkem. Sice má myšlenka se ubírá k tomu, abychom dali dohromady řekněme 50 lidí a čas od času pořádali společnou rybářskou výpravu, kde si zachytáme, pokecáme, popijeme a třeba i seznámíme s nějakými pěknými ženami…tak jim o tomto fóru řekněte, během 14 dní zde beru přihlášky a vše pak zorganizuji, včetně hospody či vinárny…bude to super, ale musí to být alespoň 60/40 m/ž

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 22:03 ® 1Mara
1Mara

No teď jsem si ustřík Robur,Regulus , Sus : :-)) )

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 22:02 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Sander> Taky bych si dal říct. :-(

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 21:56 ® Sander
Sander

Beer.Beda > ty jo, ty muškařky jsou bezva.

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 21:07 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Já bych měl taky pár známejch. http://picasaweb.google.com/…/KrSnRybaren#…

reagovat