Vyhledávání
Společná akce pro rybáře a rybářky
18.4.2009 | | 17.753 zobrazení | 77 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 3. dubna 2013 v 0:22 ® HaD reakce na …
-
Lucka11> každorǒcně pořádáme sraz.
reagovat - Úterý 2. dubna 2013 ve 22:54 ® Lucka11
-
ahoj, nebyla by lepsi ziva?
reagovat - Pondělí 27. prosince 2010 v 19:09 ® vondras
-
to musíš navštívit IKEA tam kup postele a uvidíš jak se zábava rozproudí !!?
reagovat - Neděle 26. prosince 2010 v 11:46 ® noba
-
a ve finále by na té akce vypuklo HROBESO. Tak nějak si to zřejmě zadavatel představoval
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 14:17 ® Robur
-
helě, když si pozorně čut zadání, pořád nacházím nové a nové perly
reagovat. Jsou i rybářky s hrubým pohlavím? Nebo Společná společenská událost
- Úterý 21. prosince 2010 ve 13:56 ® DJ
-
To mě pos.r seznamka chytej
reagovatpři soutěži mokré tílko, určitě jeden rybář druhýmu při náhozu roztrhne hubu. Ve fitku už jsem zažil frajera co si urval sval když přišla buchta na kterou chtěl dělat dojem, od voty tu zkušenost zatim nemám
Pokud chcete, mohu sponzorsky darovat celou krabici reklamních gum. Není smáček jako smáček
- Úterý 21. prosince 2010 ve 13:39 ® Robur
-
kdo to vlastně založil? Jak to, že ho nevidíme? Komu se vlastně máme hlásit?
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 ve 13:34 ® Hony reakce na …
-
Robur> Zatím ne. Vypadá to, že autor má zimní spánek, nebo již zapoměl co chtěl.
reagovat - Úterý 21. prosince 2010 v 10:27 ® Robur
-
už to bylo, je nějaký referátek?
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:07 ® Robur
-
Libore, obávám se, že Regul bude hlídat, aby obě skupiny jely každá sólo. Připomnělo mně to vtip, kdy se třídní zájezd ubytuje v tělocvičně, dívky a chlapci na své polovině a kantor říká. Kdo překročí půlící čáru ke druhému pohlaví, zaplatí 20 kč, při druhém překročení dalších 20 atd. načež se mladík zeptá: Kolik by stála permice?
Každopádně toto fórum si nezaslouží padnout.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:41 ® Libor
-
když už je tu ta dámská diskuze, oživuji toto úspěšné fórum
reagovat - Pátek 16. října 2009 v 17:35 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Jo, to je pravda.Já sem taky pro styk.
reagovat - Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:34 ® Libor
-
Ano, myslím že by se už mělo něco podniknout, protože už někteří jedinci nebudou chtít v tomto chladnějším počasí chtít spát pod širákem.
reagovat - Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:31 ® Robur
-
tak co nového v zadní Třebáni či jiných místech? Toto je nechat zapadnout škoda.
reagovat - Pondělí 25. května 2009 ve 22:39 ® Robur
-
hlavně by si mohl vyplnit kartu, takhle by se z toho taky mohlo vyklubat Opočenského sochařské sympozium, kde by na úvod zapěl sbor pana Kulínského
reagovat - Pondělí 25. května 2009 ve 22:22 ® vagi reakce na …
-
Ondra Šebestík> myslím, že jsi trošku mimo. Problém dle mého není v tom, že tu někdo píše „kraviny“. Já ho vidím v tom, že organizátor organizoval, až nakonec nic nezorganizoval… Naposledy píšeš, že se pojedeš podívat do Zadní Třebáně, my čekáme a čekáme… Je to tvoje akce, tak napiš kdy a kde a jak to tam vypadá popř. sem hoď foto a pak už budeme počítat účastníky zájezdu.
reagovat - Pondělí 25. května 2009 v 11:41 ® Libor reakce na …
-
Robur> tak ro už pomalu můžeš začít chodit do tanečních…
reagovat - Pondělí 25. května 2009 v 9:17 ® Robur
-
nebyl,ale jsem docela naštvanej, páč jsem omezil pití a když jsem si pr, teda pšouknul, tak jsem se naučil říkat pardon, k čemu mně to teď jako bude?
reagovat - Pondělí 25. května 2009 v 0:28 ® Libor
-
a byl vůbec už danej termín?
reagovat - Neděle 24. května 2009 ve 20:53 ® Robur
-
holt krize se projevuje všude, neházej flintu do žita
reagovat - Neděle 24. května 2009 ve 20:49 @ ???
-
Jak vidím, tak celá akce vysublimovala. To mě mrzí, zkusím to opět za pár měsíců, snad bude mít lepší odezvu, né jen trapné komentáře…Petrův zdar
reagovat - Úterý 5. května 2009 ve 23:16 ® Robur
-
teď mě napadá, můžu to vyvěsit u nás v Sokole? Máme 65 % žen a zbytek muži.
reagovat - Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 20:51 ® Robur
-
hm, nejlepší bude počkat, až přijede papež. Ty můžeš říkat, že jsou to rybáři a chování a mravy by měly zůstat na úrovni. Navíc osoba sedící na svatopetrském stolci by se měla jako patron rybářů projevit
reagovat.
- Čtvrtek 30. dubna 2009 v 19:50 @ Ondra Šebestík
-
Tak přátelé, když sem budete psát takové hovadiny, jako píšete, tak se nám moc lidí nepřihlásí. Během 14 dnů se pojedu podívat do kempu v Třebani a uvidíme. Nebojte se, že by to nestálo za moc, hodlám tuto akci pořádat častěji a dát dohromady co nejvíce lidí jako partu (50–100) a v dnešním hektickém světě si najít zábavu a přátele, jak mají být
reagovat - Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 14:51 ® Rico
-
zacinam si myslet, ze nejde o sraz rybaru a rybarek muhehe
reagovat - Středa 29. dubna 2009 v 17:59 ® HaD reakce na …
-
Vydrain: tak fialky?
reagovat - Středa 29. dubna 2009 v 17:29 ® Vydrain reakce na …
-
Na ty vaše fialky hehehe
reagovat - Středa 29. dubna 2009 ve 12:56 ® HaD
-
Leník> tak vezmeš Zdendu sebou a bude legrace, ne?
reagovat - Úterý 28. dubna 2009 v 19:29 ® chyt a pust
-
Ondra Šebestík> jdes chytat nebo chlastat si vem basu a nereš jinak ten kemp je dobrej
reagovat - Úterý 28. dubna 2009 v 0:06 ® cercer
-
to je narážka na co?
reagovat