Chytej.cz

Společná akce pro rybáře a rybářky necteno

18.4.2009 | | 17.755 zobrazení | 77 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Středa 3. dubna 2013 v 0:22 ® HaD reakce na …
HaD

Lucka11> každorǒcně pořádáme sraz.

reagovat
Úterý 2. dubna 2013 ve 22:54 ® Lucka11
Lucka11

ahoj, nebyla by lepsi ziva?

reagovat
Pondělí 27. prosince 2010 v 19:09 ® vondras

to musíš navštívit IKEA tam kup postele a uvidíš jak se zábava rozproudí !!?

reagovat
Neděle 26. prosince 2010 v 11:46 ® noba
noba

a ve finále by na té akce vypuklo HROBESO. Tak nějak si to zřejmě zadavatel představoval:-)

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 ve 14:17 ® Robur
Robur

helě, když si pozorně čut zadání, pořád nacházím nové a nové perly:-D . Jsou i rybářky s hrubým pohlavím? Nebo Společná společenská událost

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 ve 13:56 ® DJ
DJ

To mě pos.r seznamka chytej :-) při soutěži mokré tílko, určitě jeden rybář druhýmu při náhozu roztrhne hubu. Ve fitku už jsem zažil frajera co si urval sval když přišla buchta na kterou chtěl dělat dojem, od voty tu zkušenost zatim nemám :-) Pokud chcete, mohu sponzorsky darovat celou krabici reklamních gum. Není smáček jako smáček :-) :-)

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 ve 13:39 ® Robur
Robur

kdo to vlastně založil? Jak to, že ho nevidíme? Komu se vlastně máme hlásit?

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 ve 13:34 ® Hony reakce na …

Robur> Zatím ne. Vypadá to, že autor má zimní spánek, nebo již zapoměl co chtěl.

reagovat
Úterý 21. prosince 2010 v 10:27 ® Robur
Robur

už to bylo, je nějaký referátek?

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:07 ® Robur
Robur

Libore, obávám se, že Regul bude hlídat, aby obě skupiny jely každá sólo. Připomnělo mně to vtip, kdy se třídní zájezd ubytuje v tělocvičně, dívky a chlapci na své polovině a kantor říká. Kdo překročí půlící čáru ke druhému pohlaví, zaplatí 20 kč, při druhém překročení dalších 20 atd. načež se mladík zeptá: Kolik by stála permice?

Každopádně toto fórum si nezaslouží padnout.

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:41 ® Libor
Libor

když už je tu ta dámská diskuze, oživuji toto úspěšné fórum :-)

reagovat
Pátek 16. října 2009 v 17:35 ® sus1 reakce na …

Robur> Jo, to je pravda.Já sem taky pro styk.:-))

reagovat
Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:34 ® Libor
Libor

Ano, myslím že by se už mělo něco podniknout, protože už někteří jedinci nebudou chtít v tomto chladnějším počasí chtít spát pod širákem.

reagovat
Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:31 ® Robur
Robur

tak co nového v zadní Třebáni či jiných místech? Toto je nechat zapadnout škoda.

reagovat
Pondělí 25. května 2009 ve 22:39 ® Robur
Robur

hlavně by si mohl vyplnit kartu, takhle by se z toho taky mohlo vyklubat Opočenského sochařské sympozium, kde by na úvod zapěl sbor pana Kulínského

reagovat
Pondělí 25. května 2009 ve 22:22 ® vagi reakce na …
vagi

Ondra Šebestík> myslím, že jsi trošku mimo. Problém dle mého není v tom, že tu někdo píše „kraviny“. Já ho vidím v tom, že organizátor organizoval, až nakonec nic nezorganizoval… Naposledy píšeš, že se pojedeš podívat do Zadní Třebáně, my čekáme a čekáme… Je to tvoje akce, tak napiš kdy a kde a jak to tam vypadá popř. sem hoď foto a pak už budeme počítat účastníky zájezdu.

reagovat
Pondělí 25. května 2009 v 11:41 ® Libor reakce na …
Libor

Robur> tak ro už pomalu můžeš začít chodit do tanečních…

reagovat
Pondělí 25. května 2009 v 9:17 ® Robur
Robur

nebyl,ale jsem docela naštvanej, páč jsem omezil pití a když jsem si pr, teda pšouknul, tak jsem se naučil říkat pardon, k čemu mně to teď jako bude?

reagovat
Pondělí 25. května 2009 v 0:28 ® Libor
Libor

a byl vůbec už danej termín?

reagovat
Neděle 24. května 2009 ve 20:53 ® Robur
Robur

holt krize se projevuje všude, neházej flintu do žita

reagovat
Neděle 24. května 2009 ve 20:49 @ ???

Jak vidím, tak celá akce vysublimovala. To mě mrzí, zkusím to opět za pár měsíců, snad bude mít lepší odezvu, né jen trapné komentáře…Petrův zdar

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 23:16 ® Robur
Robur

teď mě napadá, můžu to vyvěsit u nás v Sokole? Máme 65 % žen a zbytek muži.

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 20:51 ® Robur
Robur

hm, nejlepší bude počkat, až přijede papež. Ty můžeš říkat, že jsou to rybáři a chování a mravy by měly zůstat na úrovni. Navíc osoba sedící na svatopetrském stolci by se měla jako patron rybářů projevit:-D .

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 19:50 @ Ondra Šebestík

Tak přátelé, když sem budete psát takové hovadiny, jako píšete, tak se nám moc lidí nepřihlásí. Během 14 dnů se pojedu podívat do kempu v Třebani a uvidíme. Nebojte se, že by to nestálo za moc, hodlám tuto akci pořádat častěji a dát dohromady co nejvíce lidí jako partu (50–100) a v dnešním hektickém světě si najít zábavu a přátele, jak mají být ;-)

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 ve 14:51 ® Rico
Rico

zacinam si myslet, ze nejde o sraz rybaru a rybarek muhehe

reagovat
Středa 29. dubna 2009 v 17:59 ® HaD reakce na …
HaD

Vydrain: tak fialky? :-D

reagovat
Středa 29. dubna 2009 v 17:29 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Na ty vaše fialky hehehe

reagovat
Středa 29. dubna 2009 ve 12:56 ® HaD
HaD

Leník> tak vezmeš Zdendu sebou a bude legrace, ne? :-)

reagovat
Úterý 28. dubna 2009 v 19:29 ® chyt a pust

Ondra Šebestík> jdes chytat nebo chlastat si vem basu a nereš jinak ten kemp je dobrej

reagovat
Úterý 28. dubna 2009 v 0:06 ® cercer
cercer

to je narážka na co?:-D

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1