Vyhledávání
Kam na mimopstruhové vodě na pstruhy?
17.4.2009 | | 10.458 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Zdravím všechny přátele nejlepšího odpočinku na světě. Jsem z Prahy a často slýchám a čtu, jak na různých revírech kolem Prahy lidé chytají pstruhy a siveny na mimopstruhových vodách. Chtěl bych zde rozpoutat diskusi, kam na ně.. Já osobně znám jeden revír a to hned v Praze pod Helmovským jezem. Jestli znáte nějaké jiné poblíž Prahy třeba na Berounce či na Vltavě, tak sem určitě napište…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 29. května 2009 ve 20:49 ® dodorider
-
v Praze sem nikdy nechytal,a moc rad bych se na vltave 7 nekdy ukazal, ale nemam s kym, tot problem sem ustecak, takze lovim na ohri, krasna voda a pstruhu a sivenu dost napriklad ohre 11 kde byla drive pstruhova voda hosti duhace krasavce 30–50cm a je zde stale rozsiren pstruh obecny ve velkych rozmerech, neni problem zde dostat i 60cm kus. Jinak ohre 8 pstruhovy revir, opet krasna voda, je zde lipan pstruzi rekordni parmy, jenze jak jde cas, tak tady rybari blbnout, vysazujou na prehrade sumce, kteri padaji dolu na pstruhovku a postupem casu se zde bude chytat hlavne sumec.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 10:35 ® Filip00
-
sumecryba> ok už tě mám v mobilu a do 14 dnů dám vědět.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 1:25 ® sumecryba reakce na …
-
Ahoj kolego.Budu rád když se někdy sejdeme a projdem vodu.Brzy už začnu,teď ještě pobíhám po doktorech,rehabylitace atd. ale už se to lepší.Moc se těším až vezmu u vody mušák do ruky.Když budeš chtít tak zavolej mi na mobil 728 856 146.Měj se hezky a Petrův zdar.
reagovat - Středa 22. dubna 2009 v 18:44 ® Filip00
-
sumecryba: no super tak můžu kouknout jak bičuješ vodu, mouchu jsem nikdy nechytal, ale už jsem uvažoval, že začnu.
reagovat - Středa 22. dubna 2009 v 17:23 ® sumecryba
-
Jak jsem níže psal o Vltavě 7 tak tam chodím jen na mušku.Je to moje taková tradice z dob kdy Vltava7 byla pstruhová.Jsou zde místa kde je dosti okounů,lipánků a ostroretek.
reagovat - Středa 22. dubna 2009 ve 12:07 ® Filip00
-
Ahoj, tak se pojďme domluvit a můžem společně zachytat, pokecáme, možná si předáme nějaké zkušenosti a když bude trochu štěstí tak i něco chytnem a nebo to bude jen dobře využitý čas na rybách
reagovat - Středa 22. dubna 2009 v 10:28 ® novas32
-
preferujete na nize uvedenych revirech v pripade lovu lososovitych ryb spis vlacku, nebo mouchu?
reagovat - Sobota 18. dubna 2009 ve 12:07 ® sears.13
-
Doporučuji Vltavu 7
reagovat - Sobota 18. dubna 2009 v 1:56 ® sumecryba
-
Také rád chodím pod Štěchovice.ale hlavně na Vltavu 7.Je sice troch atipická,někdy vůbec nic a někdy si zachytám víc než dost.Dá se tam nachytat dost druhůryb.Akorád se tam nesmí chytnout skůtraře to pak je konec s rybolovem.Pak jedině chodit brzy ráno než se ty motorové stvůry oběví.
reagovat - Pátek 17. dubna 2009 ve 23:32 @ ???
-
Promiňte samozřejmě pošly s tvrdým…
reagovat - Pátek 17. dubna 2009 ve 23:19 @ ???
-
Docela by mne zajímalo, jak je to pod Štěchovicemi, konkrétně pod tělesem přehrady, tam to chci letos zkusit, myslím, že by to mohlo jít
reagovatVltava 7, hmm tam jsem snad ještě nechytal, uvi..letos budu chodit více. Já jsem v posledních letech chodil hlavně na Berounku 2. Nejvíc pod jez v Dobřichovicích a protože mám nejradši lov dravců, tak lovím na rybičku na položenou a v podvečer je to záběr za záběrem. Bohužel většinou sekám do prázdna… Jinak co se pstruhů a sivenů týče, tak před cca třemi lety, než opravovali vývar u klapkového jezu na Těšnově, tak tam byli opravdu, opravdu velký ryby, ale všechny pošli, když to tam najednou vypustili. Jak to tam vypadá teď, nikdo neví. Je tam dráha pro kajakáře a kdo ví, třeba se tam vrátili…?
- Pátek 17. dubna 2009 v 15:02 ® Filip00
-
to ne na V7 tam chodim snad jen já, já vim ,že se u nás nevytřou, ale co jsem tady viděl na fotkách tak to byla sportovní ryba (štíhlá a já chytil tlusťocha)
reagovat - Pátek 17. dubna 2009 ve 14:48 ® Robur
-
hlavně se obávám, že u tohoto fóra převládne chránit nad pomáhat. Pár revírů Mp se pstruhy znám a jsem rád, že tam skoro nikdo nechodí. Každopádně do Prahy je to z nich daleko a takové Vltavě 7 nějaké medializace asi neuškodí.
reagovat - Pátek 17. dubna 2009 ve 13:42 ® kubas
-
Filip00> bych chtěl vydět vysazenýho negranuláče(sivena)
reagovat - Pátek 17. dubna 2009 ve 13:37 ® Filip00
-
Jak stále píšu tak Vltava 7, dřív to byla pstruhovka, jsou tam pstruzi a vysazujou siveny (granuláče maj kolem 30 cm a jsou hrozně tlustý).
reagovat