Vyhledávání
boilies a prášek v balení
14.4.2009 | | 2.747 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Zdravím všechny, zeptám se opět na věc, kterou většina z Vás považuje za samozřejmost. Snažil jsem se najít na netu odpověď ale „gůgl“ mi neodpovídá na to co bych chěl přesně vědět. Dnes jsem si na zkoušku koupil rohlíkové boilie a v balení je i nějaký prášek v sáčku. Bohužel jsem si toho všim až mimo prodejnu a už jsem neměl možnost se vrátit a zeptat se. Na internetu jsem zjistil, že jde „pravděpodobně“ o dip, ale již jsem nezjistil „jak“ a „kdy“ jej aplikovat. Předem díky každému kdo poradí co s tím práškem, nebo jestli ho vyhodit (jako jsem to někde četl).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. května 2009 ve 22:30 ® bejmák
-
v tom sáčku je práškový dip,napřed boili namoč ve vodě a pak obal,sladké boili je dobré namočit v medu a pak obalit mam to vyzkoušené a docela to funguje.
reagovat - Úterý 14. dubna 2009 ve 20:25 ® Beer.Beda
-
Podle toho co to je.Já jsem si ho taky kupoval a byla v tom nějaká strouhanka a ten sáček byl perforovaný.Myslím, že jsem to tam měl kvůli vlhkosti a případnému zaplísnění.
reagovat - Úterý 14. dubna 2009 ve 20:16 ® Rico
-
ja si bud schovam a pouzivám pak n vlastní a nebo lehce navlhcim koupene a povalim a nebo prisipu do krmeni..
reagovat