Vyhledávání
CA Hitra
13.4.2009 | _*Aston_* | 5.824 zobrazení | 5 odpovědí
CA Hitra-Grefnesvagen 2–14 kvetna ? kdo jede?nebo kdo tam byl napiste neco.. jaky to tam.. na co chytat atd..diky;
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 7. července 2012 ve 20:37 ® troutkiller reakce na …
-
Ciffik>Na Norsko neni nikdy pozdě
reagovat))Jinak máš recht,vubec sem se nevšiml
- Sobota 7. července 2012 ve 12:06 ® Ciffik reakce na …
-
troutkiller> já mám pocit že je to dle data otázky již jedno…
reagovat - Sobota 7. července 2012 v 9:49 ® troutkiller
-
Nechci tady dělat chytrýho ale mám pocit že tenhle termín je dost brzo
reagovatPokud to bude jako loni a předloni tak Tresky se ještě třít nebudou takže na přívlač bída.Na hloubkách vždycky něco lapneš ale jde o chut a výbavu.Makrely co tu zminuje kolega zapomen páč na ty by si musel vyrazit tak od pulky června dál.V Norsku všechno stojí a padá Golfskym proudem a s tím jak se zrovna stočí nebo nastočí k pobřeží a s nim najedou nebo taky nenajedou fišle.Taky počasí nebude ještě moc stabilní.
- Sobota 7. července 2012 v 9:30 @ Jirka z Ptáčkovny reakce na …
-
Jedu tam na podzim a to podruhé. Vloni mi kamarád nabídl místo za svou dceru, která nemohla jet. Do té do by jsem nedržel prut v ruce. Grefsnes je krásné místo, super ubytování, krásné lodě a servis kluků z Tábora. Tedy nejsem zkušený, ale nachytal jsem toho na to že jsem měl jediný prut slušně, většinou přívlačí tresky obecné, tmavé, makrely a mníka bělolemého 8Ocm, kterého jsem obyčejným olověným darovaným pilkrem 80g trefil přímo do hlavy. Vymylo mi to tam mozek v dobrém smyslu slova a zároveň tak nadchlo, že jsem se asi stal nadšencem pro Norsko a přípobřežní rybolov. Zkušení, kteří jezdí k majáku Titran vozí pěkné mníky a za mne ulovili 157cm lenga. Stačí se podívat na stránky CA HITRY. Na co chytat? Je to podle počasí a denní doby, stačí pilkry pro přívlač od 60 do 100g, stříbrné nebo modré nějaké páternostery, gumové nástrahy spíše barev zde vyskytujících se ryb od hnědožluté, černobílé modré připomínající makrely, ale co ti bude chybět dokoupíš si v místě za český ceny a mají toho tam dost. Tak ať se ti vede a
reagovat - Pondělí 13. dubna 2009 ve 20:36 ® HaD
-
Cestovku znám, má jí můj kamarád. Já osobně teď byl vedle Hitry a parádně si zachytal přívlačí. Co konkrétně Tě zajímá?
reagovat