Chytej.cz

Vysazování ryb Jížní Čechy necteno

10.4.2009 | Vojda13 | 5.599 zobrazení | 11 odpovědí

Forum o vysazování ryb v různých revírech jihočeského kraje… zapište: Revír,Kdy,Kolik Ryb a Druh ryb děkuji.. aspoň budem vědět kam na ryby:-D.. www.vojdafish.estranky.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 12. dubna 2009 v 16:38 ® mekvak
mekvak

_Aston_ : Co vím,tak ve Vodňanech jsou taky praxe.Snad první 2 roky probíhají především na Školním pokusnictví, dále pak někde v provozech. Dle mého škola dokáže dobře připravit studenty na případnou budoucí práci…Druhá věc ale je, že minimum lidí zůstává po škole v oboru…

reagovat
Neděle 12. dubna 2009 v 11:28 ® Vojda13 reakce na …
Vojda13

prece se nebudeme hadat ne, jsme si prece znami??? dobre uznavam… cuzz a at se dari v lovu

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 22:13 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Vojda13> Na smajlíky jsi šikovnej tak buď šikovnej i jinak a najdi to kde jsou ryby a nepotřebujš k tomu nějaké vysazování. Jo a nejen na Orlíku jsou velké ryby.

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 22:09 ® Vojda13
Vojda13

prave… aspon vedet kde se da kdyz ve vodnanech ne:-D :-D velky ryby jsou na orliku…:-D je mi jasny ze se m nikdo nic nenapise o vysazovani, ale zkusil jsem to a neuspel:-D xD

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 v 19:03 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Vojda13>Tohle fórum se ti vážně nepovedlo.Myslíš si, když někde vysadí nějaké ryby tak ti to sem hned někdo bude psát aby si mu jezdil na dobré místo a lupal jednu rybu za druhou.Až budeš starší tak si i ty sám najdeš nějakou lokalitu a budeš se snažit aby o ní nikdo nevěděl a přesto tam ryby byly.To já bych třeba chtěl vědět kde berou obrovský ryby, nechodí tam RS a ještě vedle točípivo:-))

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 v 18:01 ® _*Aston_* reakce na …
_*Aston_*

Jestly se chces radsi ucit tak bez do vodnan..Jestly chces myt maturitu a byt ve skole aj na praxi tak bez na vodohospodare do Trebone.. A nebo dalsi moznost kde su ja je rybar.. v treboni..jak praxe tak skola.. nauci te skoro vsechno co budes potrebovat.. pro tu pracu..

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 14:00 ® mekvak reakce na …
mekvak

Vojda13: Chodím na VOŠku, nikoliv SRŠ, ale je to spojený.Dle mého názoru je to škola(srš) v pohodě, ale musíš k tomu mít určitě vztah. Pokud chceš nějaký info přímo ohledně školy,zeptej se raději nějakého absolventa, určitě sem někdo chodí.

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 ve 23:48 ® Vojda13
Vojda13

mekvak- Koukal jsem na tvuj profil a studujes tady u nas ve vodnanech na rybarne, po zakladce se tam taky chystam jit.. jaky to tam je, o rybarskych dnecch jsem byl uz nekolikrat na otevrenych dverich skoly?? Jaky je prubeh uceni,praxe atd?? diky za odpoved

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 ve 23:45 ® Vojda13 reakce na …
Vojda13

v tomhle jsem to nemyslel, aspon vedet kde si dobre zachytat, a ne masarit… ono je to stejne jedno, kazdej ma pravo na 2kapriky za den, nwm co resitexD taky si sem tam obcas rybu vemu, kdyz na ni mam chut (ale to malokdy)

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 v 19:50 ® mekvak reakce na …
mekvak

Zajimavé téma.Něco jako ráj pro masařky…

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 v 1:08 ® Vojda13
Vojda13

30.3.09 vysadek ryb Vodňany počet kusů: do různých lokalit vysazeno kolem 300ryb (přesný počet nwm) Druh: Kapři 45–55cm

reagovat