Chytej.cz

Shimano Hyperloop BX 3,6 necteno

5.4.2009 | shurry | 2.535 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj, chtěl bych od vás nějaký názory na tento prut. Rozhoduji se o jeho koupi. Popřípadě mi poraďte nějakou alternativu. Mám rád pruty s dobrou akcí. Spíše měkčí pruty.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 7. dubna 2009 ve 14:35 ® shurry reakce na …

jj, to by se hodila, uvažoval jsem, že bych ji hned k tomu objednal, radši rovnou 2× :-D

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 23:42 ® Koudy reakce na …
Koudy

Jak píše skwor,větru se neboj,to je v klidu…jen má ještě jednu nevýhodu a to že u toho mojeho AXka byly jen dvě špice a to 2oz a 3oz…jednička by se celkem hodila…

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:27 ® shurry reakce na …

na řece nechytám, spíš ten stoják, tady v okolí moc řek není. při nejhorším mám ještě jeden. :-)

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:11 ® skwor
skwor

Pokud Ti měkký prut sedí, proč ne. Větru se neboj, akorát na chytání na řece ve větších proudech to nebude to pravé.

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:10 ® shurry reakce na …

to vím, měl jsem ho v ruce, na jednu stranu se mi to líbilo, že je tak měkký, ale zase mám strach co bude, když začne u vody pěkně foukat.

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:23 ® Koudy reakce na …
Koudy

Mám hyperloopa AX a je to žvejka jak sviňa…ale zase si s ním užiješ každou rybku,hezky ce celý ohýbá a pěkně ti vytlumí výpady větší ryby…není špatný…ale jak říkám je to měkkouš…

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 23:12 ® shurry reakce na …

vítr je taky důležitý, když začne dost foukat do prutu a on se začne klepat, tak to stoji za prd… proč ne Shimano? kvůli drahým špičkám? Ještě jsem uvažoval o Albastaru Vertigo feeder 3,6.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 22:59 ® Sander
Sander

shurry > vítr neřeš, dávej špičky těsně nad hladinu… Anebo pokud chceš silný proud, špičky vzhůru, nekupuj Shimano.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 22:57 ® shurry reakce na …

to jo, to jde, ale vítr mi tam nahradí kdo? :-)

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 22:54 ® Sander
Sander

shurry > není. Vem si s sebou do krámu naviják, provleč prutem vlasec, přivaž mu ho k pultu a pořádně ho vyzkoušej.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 22:52 ® shurry reakce na …

právě toho se na tom feedru bojím, že to bude žvejka, ono v krámě je to něco jiného, než u vody

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 22:48 ® Sander
Sander

shurry > pokud ti sedí, tak ho vem… Feeder Hyperloop jsem v ruce neměl, chytal jsem jen s mačkou této řady a chytatelná byla, i když trochu žvejka.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 22:35 ® shurry reakce na …

ono je to těžký popsat, měl jsem to šímo v ruce a prostě mi sedělo. Je krásně pružný v celé délce.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 22:11 ® Sander
Sander

Co je to prut s dobrou akcí?

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 22:08 ® shurry

měl by to být feeder, zapomněl jsem to tam připsat :-)

reagovat