Vyhledávání
Shimano Hyperloop BX 3,6
5.4.2009 | shurry | 2.536 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, chtěl bych od vás nějaký názory na tento prut. Rozhoduji se o jeho koupi. Popřípadě mi poraďte nějakou alternativu. Mám rád pruty s dobrou akcí. Spíše měkčí pruty.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 7. dubna 2009 ve 14:35 ® shurry reakce na …
-
jj, to by se hodila, uvažoval jsem, že bych ji hned k tomu objednal, radši rovnou 2×
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 23:42 ® Koudy reakce na …
-
Jak píše skwor,větru se neboj,to je v klidu…jen má ještě jednu nevýhodu a to že u toho mojeho AXka byly jen dvě špice a to 2oz a 3oz…jednička by se celkem hodila…
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:27 ® shurry reakce na …
-
na řece nechytám, spíš ten stoják, tady v okolí moc řek není. při nejhorším mám ještě jeden.
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:11 ® skwor
-
Pokud Ti měkký prut sedí, proč ne. Větru se neboj, akorát na chytání na řece ve větších proudech to nebude to pravé.
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 21:10 ® shurry reakce na …
-
to vím, měl jsem ho v ruce, na jednu stranu se mi to líbilo, že je tak měkký, ale zase mám strach co bude, když začne u vody pěkně foukat.
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:23 ® Koudy reakce na …
-
Mám hyperloopa AX a je to žvejka jak sviňa…ale zase si s ním užiješ každou rybku,hezky ce celý ohýbá a pěkně ti vytlumí výpady větší ryby…není špatný…ale jak říkám je to měkkouš…
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 23:12 ® shurry reakce na …
-
vítr je taky důležitý, když začne dost foukat do prutu a on se začne klepat, tak to stoji za prd… proč ne Shimano? kvůli drahým špičkám? Ještě jsem uvažoval o Albastaru Vertigo feeder 3,6.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 22:59 ® Sander
-
shurry > vítr neřeš, dávej špičky těsně nad hladinu… Anebo pokud chceš silný proud, špičky vzhůru, nekupuj Shimano.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 22:57 ® shurry reakce na …
-
to jo, to jde, ale vítr mi tam nahradí kdo?
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 22:54 ® Sander
-
shurry > není. Vem si s sebou do krámu naviják, provleč prutem vlasec, přivaž mu ho k pultu a pořádně ho vyzkoušej.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 22:52 ® shurry reakce na …
-
právě toho se na tom feedru bojím, že to bude žvejka, ono v krámě je to něco jiného, než u vody
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 22:48 ® Sander
-
shurry > pokud ti sedí, tak ho vem… Feeder Hyperloop jsem v ruce neměl, chytal jsem jen s mačkou této řady a chytatelná byla, i když trochu žvejka.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 22:35 ® shurry reakce na …
-
ono je to těžký popsat, měl jsem to šímo v ruce a prostě mi sedělo. Je krásně pružný v celé délce.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 22:11 ® Sander
-
Co je to prut s dobrou akcí?
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 22:08 ® shurry
-
měl by to být feeder, zapomněl jsem to tam připsat
reagovat