Vyhledávání
Blanice Vodňanská 3 Jak to jde na začátku jara s kaprama
2.4.2009 | Vojda13 | 2.371 zobrazení | 11 odpovědí
Rybařina ve vodňanech ohledně lov kaprů… na co vám jdou a kolik jste jich chytili popříklad fota úlovků pište…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 4. dubna 2009 v 19:58 ® Beer.Beda
-
No jasný bydlím na proti.Teda momentálně ne ale mám tam rodiče a budu se tam stěhovat.Tak pozdravuj segry a měj se.
reagovat - Sobota 4. dubna 2009 ve 12:54 ® Vojda13 reakce na …
-
Cau tak jsem byl i 2.4.09 na rybách a už ani záběr neva, zejtra du jinam
reagovat… Jinak dneska jsem byl na rybarsky schuzi rybaru ve vodnanech a okoli (blanice) a resili se tam finance a vysady ryb atd a i to neco s celosvzovima povolenkama. Jinak v pondeli 31.3.09 se vysazovalo kolem nebo pres 300kusu ryb… Pro Beer.Beda jj jsem jejich bratranec i bratr Jany a Pavli a vy bydlite hned naproti,tedy nwm jak ted.. Preji krásnej lov… Petrův zdar.. www.vojdaweb.estranky.cz
- Sobota 4. dubna 2009 v 10:15 ® Beer.Beda
-
noba> Tak to nevím s tím lístkem.Já sem pro něj byl v Písku že jsem z Protivína.Ale už je to nějaká doba.
reagovat - Sobota 4. dubna 2009 v 9:57 ® noba reakce na …
-
no jo to je přesně ono. Klacky ještě nemám a zatim to moc nevypada, obavám se že to klapne až tak koncem dubna, no ale uvidíme, jeste nemám ani rybářský listek,ale to je asi jedno jestli si ho koupim ve vodnanech nebo v kralupech ne?
reagovat - Sobota 4. dubna 2009 v 9:08 ® Beer.Beda reakce na …
-
noba> To koukam.Doufám že myslíme to samé místo.Je to takový kus řeky kde je to trochu rozšířené a na prostředku jsou lekníny?Jezdím tam z Milenovic zadem jako na Vodňany je to možné?? Už máš klacky v Kralupech??
reagovat - Sobota 4. dubna 2009 v 9:05 ® noba
-
no lekníny jsou v pohodě, loni jsem si tam super zachytal, letos jsem jeste neměl čas vyrazit. ale stejně to mám radši u louckýho mlyna.
reagovat - Sobota 4. dubna 2009 v 9:03 ® noba
-
beer.beda- tak se zas potkáváme
reagovat - Pátek 3. dubna 2009 ve 21:58 ® Beer.Beda
-
No jo ale není to jen o důchodcích.Já bych si našel nějaké místo poblíž a pokusil bych se ty ryby tam stahnout.Myslím tím místo kde chodí jen málo nebo vůbec žádný rybář.Bývají to dost zarostlá místa ale dá se z toho udělat pěkný flek a určitě si tam zachytáš kdzž né pokaždé tak v mnoha případech.Jestli máš na to čas investuj do toho drobet peněz kup kukuřici uvař jí a nauč ty ryby chodit za potravou na tvé místo. Ještě jedna otázka nemáš náhodou bratrance Honzu,Martina a Tomáše a sestry Pavlu a Janu??
reagovat - Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 23:55 ® Vojda13 reakce na …
-
jj s tím s tebou souhlasím,ryby vysazovany nybyli oni jsou tam uz z minulyho roku ze zavodu a pres zimu nemeli co zrat tak zacali, jinak spousta rybaru zde chyta i denne a kdyz se nasadi je jich jeste vic, tady ty ryby pak dlouho nevydrzi. Ryby maj co zrat, protoze skoro kazdej rybar tam hodi nejakou tu smes, priznam se ze i ja…xD Hodne tam chytaj hlavne duchodci, u kterych nini problem tam sedet od rana do vecera… Petruv Zdar
reagovat - Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:24 ® Beer.Beda
-
Jo jo u těch leknínů je to dobré, ale jen do té doby než se tam ti kapři co jsou nasazeni popíchaj a vychytaj.Je tam velký rybářský tlak a proto to tam vypadá jak vypadá.
reagovat - Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 21:21 ® Vojda13
-
chytám na revíru Vodňany 3 údajně u louckého mlýna na leknínech a koukam de tam z vody jeden za druhym. Já osobně moc s rybama štesti nemam, ale 31.3 a 1.4 jsem zde ulovil 2kapry 47cm a 55cm a 2 bílé ryby…
reagovat