Vyhledávání
jak napíchnout žížalu?
28.3.2009 | cercer | 21.331 zobrazení | 36 odpovědí
Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. března 2010 v 11:46 ® javasaki reakce na …
-
cercer1> skus ji ukecat atˇse drží.
reagovat - Úterý 2. března 2010 ve 23:04 ® Dawee reakce na …
-
njn já nejsem moc kamarád s pravopisem
reagovat - Úterý 2. března 2010 ve 21:55 ® kubas reakce na …
-
Dawee> co znamená slovo vyděl, řečí mého kmene?
reagovat - Úterý 2. března 2010 ve 21:50 ® Dawee reakce na …
-
to co píšeš je zajímavý, nemáš nějakou fotku takto nastraženejch žížal, docela rád bych to vyděl
reagovat - Úterý 2. března 2010 ve 20:58 ® kubas
-
Je vidět, jak jsou rybáři zblblý už, řešit takovou ...... by mě fakt nenapadlo
reagovat - Úterý 2. března 2010 v 19:33 ® standat12
-
musíš na chvilku vložit žížalu do huby -lépe se pohybuje na háčku,snad je to tím ,že je zahřátá,vřele doporučuji -přineslo mi to vítězství na závodech
reagovat - Pondělí 1. března 2010 v 19:53 ® milpil
-
Nenapichovat, přilepit vteřinovím lepidlem
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 16:21 ® tucnak11
-
Ja napihuji na haček.
reagovat - Středa 24. února 2010 ve 23:28 ® Jaroslav Jelínek
-
super !!! tak takhle jsem se dlouho nepobavil ,děkujem za příspěvěk
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 20:18 ® Adam.46
-
Nejvíc se mi žížalu oscětšílo ji napíchbout na PRDEL!!! DOPORUČUJI !
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 20:01 ® vondras reakce na …
-
ne to nikdy tam ji právě zabiješ a brzy přestane pracovat !!?
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 11:09 ® Mary
-
Za obojek. (zesílený kroužek)
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:20 ® vondras
-
vždy v prostředku a pouze dvakrát kdysi se tomu říkalo NA KALHOTKY mluvím tedy o rousnicích !!??
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 19:41 ® jersey reakce na …
-
Libor: nejlépe zadní
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 19:10 ® Libor reakce na …
-
Robur> za kterou prosím?
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 19:02 ® Robur
-
za nohu
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 18:10 ® džigit reakce na …
-
jersey> no a komu tím pomůžete
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 18:02 ® jersey
-
Hlavně je potřeba se při vpichu vyhnout nervům, aby žížala netrpěla v bolestech…
(vtip)
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 16:51 ® Jak.novi
-
tomin> Stačí bohatě jednou. Například na úhoře tyto „chuchvalce“ moc dobré nejsou. Na tom nákresu je to snad dobře vidět (to červený je rousnice)
reagovatA když už „chuchvalec“, tak stačí propíchnout dvakrát, aby byla rouska pro ryby lákavá.
- Neděle 7. února 2010 v 15:43 ® tomin
-
Aspoň 4-krát propíchnout aby jí ryba nestrhla
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 11:06 ® MILHAUSKACHNA
-
já sy myslím od předu do zádu a když to nejde tak odráceně
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 0:52 ® cercer
-
tak co,má někdo nějaké nové triky?
reagovat - Středa 1. dubna 2009 ve 21:52 ® plescarp
-
jak to zalezi na rybach jak je maji rady jestli s propichlyma mohama nebo hlavou:D:D ne zizaly napichni tak aby se ti po dopadu nepotrhaly a mohly se aspon trochu hybat nejlepe napichuj vice aspon 2–3 zalezi na velikosti hacku a zizal a hrot mej VZDY volny
reagovat - Úterý 31. března 2009 ve 20:04 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé, pomocí velké jehly na šití a nitě našiju na háček žížalový bojlis z 8 rosňákú. Žádná menší ryba vč.cejnů mi takhle našité rousnice nemůže otrhat. Po vytažení velké ryby na háčku žížalové bojlies zůstane a já můžu opět nahodit. Petrův zdar
-
Přátelé, pomocí velké jehly na šití a nitě našiju na háček žížalový bojlis z 8 rosňákú. Žádná menší ryba vč.cejnů mi takhle našité rousnice nemůže otrhat. Po vytažení velké ryby na háčku žížalové bojlies zůstane a já můžu opět nahodit. Petrův zdar
-
-
reagovat - Úterý 31. března 2009 ve 20:02 ® IV.TO.ŠIRDA
-
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 19:56 ® IV.TO.ŠIRDA
-
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 9:05 ® Vydrain
-
Ják napichovat žížalu? Ty zásadně nenapichuju. Od tý doby, kdy jsem pochopila, že se jí na háček nechce a dycky se o půl metru prodloužila a ztenčila, než jsem ji napíchla, jsem se s nima dohodla, že stejně prd chytim, tak stačí, když se na háček jenom namotá, event. se do něj sama žížala zakousne když je větší proud, aby se udržela, a pak se tam koupe. V případě, že se přiblíží ryba, žížala kapku zpanikaří, začne sebou škubat a dělá mi ty záběry, co jinak dělaj ryby. Hele a nemám raděj vyměnit nástrahu, abych něco chytla? A žížalám důvěrně říkám Vlasto, tak kdyby náhodou …
reagovat)