Chytej.cz

jak napíchnout žížalu? necteno

28.3.2009 | cercer | 21.331 zobrazení | 36 odpovědí

Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 6. března 2010 v 11:46 ® javasaki reakce na …

cercer1> skus ji ukecat atˇse drží.

reagovat
Úterý 2. března 2010 ve 23:04 ® Dawee reakce na …
Dawee

njn já nejsem moc kamarád s pravopisem:-)

reagovat
Úterý 2. března 2010 ve 21:55 ® kubas reakce na …
kubas

Dawee> co znamená slovo vyděl, řečí mého kmene? :-)

reagovat
Úterý 2. března 2010 ve 21:50 ® Dawee reakce na …
Dawee

to co píšeš je zajímavý, nemáš nějakou fotku takto nastraženejch žížal, docela rád bych to vyděl:-D

reagovat
Úterý 2. března 2010 ve 20:58 ® kubas
kubas

Je vidět, jak jsou rybáři zblblý už, řešit takovou ...... by mě fakt nenapadlo :-D

reagovat
Úterý 2. března 2010 v 19:33 ® standat12

musíš na chvilku vložit žížalu do huby -lépe se pohybuje na háčku,snad je to tím ,že je zahřátá,vřele doporučuji -přineslo mi to vítězství na závodech

reagovat
Pondělí 1. března 2010 v 19:53 ® milpil
milpil

Nenapichovat, přilepit vteřinovím lepidlem :-D

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 16:21 ® tucnak11
tucnak11

Ja napihuji na haček.

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 23:28 ® Jaroslav Jelínek
Jaroslav Jelínek

super !!! tak takhle jsem se dlouho nepobavil ,děkujem za příspěvěk

reagovat
Pondělí 8. února 2010 ve 20:18 ® Adam.46
Adam.46

Nejvíc se mi žížalu oscětšílo ji napíchbout na PRDEL!!! DOPORUČUJI !

reagovat
Pondělí 8. února 2010 ve 20:01 ® vondras reakce na …

ne to nikdy tam ji právě zabiješ a brzy přestane pracovat !!?

reagovat
Pondělí 8. února 2010 v 11:09 ® Mary
Mary

Za obojek. (zesílený kroužek)

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 21:20 ® vondras

vždy v prostředku a pouze dvakrát kdysi se tomu říkalo NA KALHOTKY mluvím tedy o rousnicích !!??

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 19:41 ® jersey reakce na …
jersey

Libor: nejlépe zadní :-))

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 19:10 ® Libor reakce na …
Libor

Robur> za kterou prosím?

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 19:02 ® Robur
Robur

za nohu

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 18:10 ® džigit reakce na …

jersey> no a komu tím pomůžete :-D

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 18:02 ® jersey
jersey

Hlavně je potřeba se při vpichu vyhnout nervům, aby žížala netrpěla v bolestech… :-))

(vtip)

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 16:51 ® Jak.novi
Jak.novi

tomin> Stačí bohatě jednou. Například na úhoře tyto „chuchvalce“ moc dobré nejsou. Na tom nákresu je to snad dobře vidět (to červený je rousnice) :-) A když už „chuchvalec“, tak stačí propíchnout dvakrát, aby byla rouska pro ryby lákavá.

reagovat
foto/forum/2010/th-img11932.jpgfoto/forum/2010/th-img11933.jpg
Neděle 7. února 2010 v 15:43 ® tomin

Aspoň 4-krát propíchnout aby jí ryba nestrhla

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 11:06 ® MILHAUSKACHNA
MILHAUSKACHNA

já sy myslím od předu do zádu a když to nejde tak odráceně

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 0:52 ® cercer
cercer

tak co,má někdo nějaké nové triky?

reagovat
Středa 1. dubna 2009 ve 21:52 ® plescarp

jak to zalezi na rybach jak je maji rady jestli s propichlyma mohama nebo hlavou:D:D ne zizaly napichni tak aby se ti po dopadu nepotrhaly a mohly se aspon trochu hybat nejlepe napichuj vice aspon 2–3 zalezi na velikosti hacku a zizal a hrot mej VZDY volny

reagovat
Úterý 31. března 2009 ve 20:04 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé, pomocí velké jehly na šití a nitě našiju na háček žížalový bojlis z 8 rosňákú. Žádná menší ryba vč.cejnů mi takhle našité rousnice nemůže otrhat. Po vytažení velké ryby na háčku žížalové bojlies zůstane a já můžu opět nahodit. Petrův zdar

reagovat
IV.TO.ŠIRDA

Přátelé, pomocí velké jehly na šití a nitě našiju na háček žížalový bojlis z 8 rosňákú. Žádná menší ryba vč.cejnů mi takhle našité rousnice nemůže otrhat. Po vytažení velké ryby na háčku žížalové bojlies zůstane a já můžu opět nahodit. Petrův zdar

reagovat
IV.TO.ŠIRDA

reagovat
IV.TO.ŠIRDA

reagovat
Úterý 31. března 2009 ve 20:02 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 19:56 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 9:05 ® Vydrain
Vydrain

Ják napichovat žížalu? Ty zásadně nenapichuju. Od tý doby, kdy jsem pochopila, že se jí na háček nechce a dycky se o půl metru prodloužila a ztenčila, než jsem ji napíchla, jsem se s nima dohodla, že stejně prd chytim, tak stačí, když se na háček jenom namotá, event. se do něj sama žížala zakousne když je větší proud, aby se udržela, a pak se tam koupe. V případě, že se přiblíží ryba, žížala kapku zpanikaří, začne sebou škubat a dělá mi ty záběry, co jinak dělaj ryby. Hele a nemám raděj vyměnit nástrahu, abych něco chytla? A žížalám důvěrně říkám Vlasto, tak kdyby náhodou … :-)) )

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1