Vyhledávání
vláčecí prut
28.3.2009 | OndraČ | 6.558 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. dubna 2009 ve 13:47 ® albin
-
Libor:Díky,ale je to trochu vyšší cenová relace.Teď sem nasypal do ryb 10000 a ještě mě tak 5 čeká a to nemluvim o nástrahách.Počítal sem tak do 1500 a aby se mi tam vešlo 100 m 0,18 šňůry.Ale i tak díky.
reagovat - Středa 1. dubna 2009 ve 13:41 ® Libor reakce na …
-
albin > já třetí sezonu sumcovláčím se stradic 4000 FA (přední brzda), a drží pořád bez jakýchkoliv závad.
reagovat - Středa 1. dubna 2009 ve 13:33 ® albin
-
Náhodou ta nová řada alivia je slušná.Držel sem v ruce 270 do 14g a super UL-L univerzálek.Na gumy ideál na malý rotny a vobíky taky.Kdybych nepotřeboval něco trochu tvrdšího asi bych do něj šel.Takhle mám SpeedMastera 270 3–14.Každej tu doporučuje to co má,ale záleží jak to komu sedne a na co to chce.Já třeba mám rád dlouhý pruty s delší rukojetí.Podle mě je mnohem důležitější na vláčku kvalitní naviják.Měl sem Exage a za dva roky v něm začalo chroupat,ale je pravda,že na to má nárok,protože od půlky dubna do konce roku byl skoro denně v tahu.Teď sem pořídil RedArca když ho neustále všichni opěvujou,tak uvidíme.Mohli by jste mi ale poradit:na sumcovláčku multík nebo naviják a jakej.Jde tak o dvacet vycházek za rok.
reagovat - Středa 1. dubna 2009 v 1:00 ® sethy reakce na …
-
padák: v pohodě neni proč se omlouvat:) ja bych takove navijaky při mé frekvenci vláčky brzo odrovnal. A pokud neodrovnal tak by v nich aspon neco lupkalo, chrastilo a praskalo nebo se vyklala klicka a to bych pak v noci nemohl usnout
reagovatAlivio jsem si pujcil od kamosa na rybach. a kdyz jsem proste polozil prut za cca 5tis a vzal toto tak to byl nehorazny rozdíl. nesrovnatelne! Ale každému vyhovuje něco jiného. A takovej speed jak pise Libor se mi treba hone libil (ale nechtel bych ho kvuli délce rukojeti, a kvuli tomu ze je delena by se blbe zkracovala:( a navic ty pidi ocka) ale blank peknej.
- Středa 1. dubna 2009 v 0:22 ® -zruseno
-
sethy- Já mám například naviják Hyperloop FB za 500kč, vláčim s ním už druhou sezonu a sem celkem spokojený. Nato že je to plasťák tak se drží dobře, alespoň je lehký a nebolí od něj ruka. A to Alivio stojí kolem 600kč, za u cenu se mi zdá docela dobrej. Jsou samozdřejmě i 100krát lepší pruty, ale ve své cenové kategorii se mi zdá dost slušný. Možná se mi to časem bude zdát taky děsný, ale zatim se neměl možnost chytat na prut dražší než 3500Kč, tak moc nemám s čím srovnávat, ale zatím to vidim takle. A omlouvám se za to Japonsko.
reagovat - Středa 1. dubna 2009 v 0:21 ® rgb23 reakce na …
-
já pro změnu nedám dopustit na Catanu Sp. 2,70m Bx MH (7–28g). Každý prut má své pro a proti a prostě musí člověku sednout v ruce + je to o zvyku. Kamarád má téměř tu samou, ale 2,70m Bx H (20–50g) a pro mě je to strašnej klacek… on zase nadává jakou já mám chvějivku
reagovat - Úterý 31. března 2009 ve 23:57 ® Libor
-
Ať si říká kdo chce co chce, na můj Speed Master 10–30g nedám dopustit. A jetli ho při výrobě válela na stehnech nějaká pěkná holka z malaysie, jenom dobře
reagovat - Úterý 31. března 2009 ve 23:29 ® sethy reakce na …
-
padák: Alivio jsem mel jednou puceny a horsi prut jsem v ruce nemel (a ze jsem jich uz drzel hodne) Made in Japan uz to dávno není (krom nejvýšších řad jako např Stella) zbytek je malaysie. Jo Tychler na to chyta pac ho sponzoruji
reagovat) O tom jestli jsou nizssí cenové kategorie kvalitni by se dalo polemizovat, ale ja mam jen spatne zkusenosti (s tema levnyma)
- Úterý 31. března 2009 ve 22:44 ® -zruseno reakce na …
-
Proč Shimano, protože má kvalitní výrobky, je to světoznámá značka, made in Japan žádná čína. Chytají na něj vynikající a známí rybáři, např.Milan Tychler. Velkou výhodou je fakt že jsou kvalitní i výrobky nižší cenové kategorie. Já osobně jsem sním spokojen a doporučuju. Ale každý má svůj názor. Jinak já mám radši delší pruty takže bych bral 270cm, Robur má pravdu s tou délkou, ale kamarád má Alivio AX spinning 270cm , půjčil mi ho a chytá se na něj slušně.
reagovat - Pondělí 30. března 2009 v 19:17 ® ART reakce na …
-
proč si všichni kupujou Shimana taky jsem na tu znacku koukal jak na neco mimořádnýho. Pár věcí jsem si od Shimana pořídil a nebyly to zrovna věci z tý levný cenový kategorie a rozpadly se dříve než bych čekal. Jinak bych doporucil http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-5-25g
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 19:42 ® pipa reakce na …
-
Zaleži kde chceš chytat ? ja třeba na řece mam 3metr
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 19:28 ® Robur
-
katanu jsem měl 240 a veeelká spokojenost, najdi si recenzi, Ale 270 je děsné bidlo, prostě prut delší už bývá většinou horší než menší brácha.
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 17:55 ® Beer.Beda
-
Já bych si pořídil ten delší, protože ho můžeš, když ti nebude sedět, zakrátit pilkou na železo.S tím kratším to neuděláš.
reagovat