Chytej.cz

rybářské auto necteno

27.3.2009 | Robur | 86.856 zobrazení | 416 odpovědí

mám složite dilema, rozhoduji o větším rod. voze a mám dost suprové nebídky, ale autům nerozumím, krom toho, že dobře smlouvám:-D. Poraďte. 1/ Roomster 1,4 63kw, prům. spotřeba 6,8 zavazadl. prostor 450 – 530, elektrony, central s DO, klima, rádio, sign. parkování, okna v elektrice, bez metalízy cena 304700

2/ oktávka kombi tour 1,6, 75kw prum. spotřeba 7,1 , plech. kola, klima, central bez do, rádio, bez parkovacího senzoru, bez metalízy za 327 000

3/ můj favorit Dacia logan MCV arktica 1,5dci, 63kw v plé výbavě, s metalízou a elektrony 295000, spotřeba 5,2. S tím, že Renault by tu mojí fábii combi vykoupil za 100000 1,2 rv 2004/6 a najeto 61000 bez klimy.

Co byste vybrali, 4 členná rodina + větší pes?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 15. dubna 2009 v 15:46 ® sus1 reakce na …

Myslel jsem to pohádání:-)

reagovat
Středa 15. dubna 2009 v 15:43 ® sus1

Libor> To určitě.:-)

reagovat
Středa 15. dubna 2009 v 15:40 ® Libor
Libor

sus1 > mě teda toto fórum přišlo k věci, a docela mě přišlo zajímavé, krom toho pohádat se dá u každého fóra ne?

reagovat
Středa 15. dubna 2009 v 15:36 ® sus1

Robur> No vidíš jak Ti je.A tet si představ,když rejpeš ty,tak jak je ostatním.Jinak nám je asi jedno co máš za auto,navíc, jak píšeš ,jsou to tvoje peníze,ale sr…o mě to,(a nejen mě)jak se tady začli kluci ,,hádat"až by bylo s krz blbost zbytečně zle.Stejně si od začátku veděl,co si koupíš nebo aspon tušil,tak to bylo asi zbytečný se tady na něco vyptávat,co sis stejně nekoupil.(možná tě to utvrdilo v rozhodování) Tet už je to pryč,doufam, a ty si auto užij.Nejdřív ho pořádně umej a espézetka nejezdí:-)) podnikateli.:-))

reagovat
Středa 15. dubna 2009 v 15:25 ® sus1

regulus> To dělají bohatí podnikatelé aby je nemohli lehce najít(asi).:-)) Jednoho znám,přímo tady od nás,kterej to tak má.Holt se stal z Brnáka Pražák.:-)) )

reagovat
Středa 15. dubna 2009 ve 14:02 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – teď jsem si až všiml, co ta cajzl spzetka???

reagovat
Středa 15. dubna 2009 ve 13:54 ® Libor
Libor

Robur > auto vypadá dobře, at se ti v něm s výmarákem dobře drandí, ted vidím že proti octavii bude asi víc zvedlá, octavia drhne spodkem všude.

reagovat
Středa 15. dubna 2009 ve 13:25 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – by sis to auto mohl aspoň umyt když ho fotíš. :-)) )

reagovat
Středa 15. dubna 2009 ve 12:44 ® Robur
Robur

pánové, já už nevím jak to říci, ale připadáte mně jak zhrzená pýcha. Těch 300 000 bylo mých. Co bylo favoritem jsem se netajil. Reálně jsem uvažoval i o ojetém berlingu, ale nakonec prostě nevyhrálo. Jsem ochoten odpovídat na maximálně konstruktivní otázky. Vaše rejpání jsem ochoten maximálně ignorovat.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8455.jpgfoto/forum/2009/th-img8456.jpgfoto/forum/2009/th-img8457.jpg
Středa 15. dubna 2009 v 11:32 ® sus1

toro: :-)) )

reagovat
Středa 15. dubna 2009 v 10:19 ® cercer
cercer

Robur:brzo mi ho předvedeš!!:-))

reagovat
Středa 15. dubna 2009 v 9:07 ® toro
toro

Robur:Přeji Ti milion kilometrů bez průseru, ať Ti vozítko jede jako kráva a přitom žere jako králík. Popřál bych Ti rovněž spoustu odvezených úlovků, ale to se sem asi nehodí :o) Mám malou prosbu – před chatou mám Dyji a s peugeotkem jsem si nikdy netroufl, pujčíš mi někdy svou Dáčku? To byl jen rýpaneček na koneček :o)

reagovat
Úterý 14. dubna 2009 ve 12:49 ® sus1

Robur> noo,ani jiný hodnocení bejt nemůže,že jo??:-) louži projede a tak to má bejt.:-)) Podle toho co píšeš jinde, by sis měl spíš koupit štípačku na dříví a nepoužívat sekeru.:-)) )

reagovat
Pondělí 13. dubna 2009 v 19:01 ® soj
soj

udelal si moc dobre ze si koupil dacii je to dobry auto(podle me)kamos ho uz 5 rok,ale sedana a je s nim moc spokojenej:-)

reagovat
Pondělí 13. dubna 2009 v 18:47 ® Robur
Robur

takže už jsem se s tím naučil trošku jezdit. Ze začátku průměrná spotřeba 6,2, cestou domů už 5,4 s klimou a nejeli jsme po dálnici. Místa v autě hromadu. Do kopce, kde jsem kdysi pokorně jel v koleně jsem krásně předjle 3 auta, takže motor funguje nádherně a auto je pěkně živé. Do zatáček je třeba jezdit opatrněji, než jsem byl zvyklý s fábkou. Samozřejmě z důvodu délky a výšky vozů. Pérování je srovnatelné s fábkou. U chaty kaluž jak prase, takže vím, že bych to s fabii neprojel. Dacia neměla problém. Co se týče vašich názorů, tak dle vašich názorů bych si měl koupit tak 5 různých vozů. Já si vybral Dacii, protože z lidí, kteří s tím vozem mají zkušenost, nikdo nějakou negativní reakci nedal, jen spoustu domněnek a teorii.

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 14:32 ® sus1 reakce na …

ALov:,,Dál bych to nehrotil a nechal to zastřeno ranním tajemným oparem … " Máš stach o kožich,co???:-)) ))) rozumim.:-)

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 14:07 ® Alov reakce na …
Alov

Jo a samo jsem neměl na mysli regionální fora. To jen tak na závěr pro vztahovačné povahy… :-)

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 14:01 ® Alov reakce na …
Alov

sus1 & cercer1 > Jsem rybář. Když si otevřu horní lištu diskuzí (resp. podlištu), tak snad nemusím jmenovat. Ale at tam klidně jsou. Mi to nevadí. Jen jsem je poměřil s tímto forem. Nic víc.Dál bych to nehrotil a nechal to zastřeno ranním tajemným oparem … :-)

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 13:27 ® cercer reakce na …
cercer

jo,pokud to nebylo pochopeno,ta má prosba na Robura,ať nechá téma smazat,byla pochopitelně ironická…samozřejmě není důvod mazat ho..

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 v 9:38 ® sus1 reakce na …

Zdravim,tak kam jste popojeli??:-)

Alov:Jo,jo, upřesni, docela mě to taky zajímá a rád bych se to dozvěděl.Díky i za ostatní.

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 2:06 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Hoši, začínáte to tady zbytečně hrotit:-(( Robur už zřejmě auto koupil a určitě existují (ne) bezpečnější vozítka a byla to jeho svobodná volba, ptal se pouze na názor. O mazání tématu se snad jen žertuje.

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 v 0:40 ® cercer reakce na …
cercer

Alov: jak to je s těma ,,špičkama"…upřesni:-)

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 ve 23:56 ® Rico reakce na …
Rico

oprava: ti = to

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 ve 23:55 ® Rico reakce na …
Rico

Regulus: mam autenticke video z arealu VOLVO ve svedsku, bohuzel nemuzu sirit… Cim vetsi tim bezpecnejsi? Blbost, podivej se na SMARTA Jedno z nejsmensich aut a dokud jsem ho nevidel nabourany tak jsem neveril… Nekdy bych si s tebou o tom rad popovidal a otevrel ti oci ;-) Ale mnohem radsi bych s tebou nekde drepel na rybach… Nejsem chytrej jak radio, pouze VIM a za ti se kurwa nestydim, nekteri taky vedi ale radsi mlci aby prave nebyli nazvani, ze jsou chytri jak radia… Zdar..

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 ve 23:36 ® regulus
regulus

yersey – zkus si přečíst co jsem tu od začátku psal, nebudu ti oponovat, vy mluvíte o voze a já o koze, za tím co jsem napsal 8. dubna v 0:55:29 si stojím a vím proč, zrovna tak co jsem napsal 9. dubna v 0:17:56 a pokud jsi si všimnul, zdůraznil jsem tam, o čem se bavím já a čím vy ostatní argumentujete. Mimochodem crasch testy se dělaly už osmdesátých letech, jen se neumělo to tak počítačově dobře zpracovat, nebyly matroše co jsou dnes a ve finále je to stejně jen o velikosti auta, čím menší tím horší pro posádku v případě větší rany a ani bůhví jaký matroše nepomůžou.

Rico – zkus mi vysvětlit, čím sem tě urazil, pokud máš na mysli příměr „že si sežral Šalamounovo hovno“, tak mi to připadlo přiměrěně výstižný. Ano mohl jsem použít „chytrej jak vopica“, „chytrej jak rádio“, případně „žes sežral všem chytrejm rozum“. Vše co jsem napsal, je jedno a to samé a není to žádná urážka, je to příměr. Důvod proč jsem to napsal, je jednoduchej. Tvoje poznámka o Renaultech to načala (Renault byla jedna z prvních evropských firem co se začala v osmdesátých letech zabývat ve velkým bezpečností vozidel), na prvním nebo určitě jednom z prvních míst je jistě Volvo a SAAB, ale povětšinou se v minulosti jednalo o větší vozy, no a tvoje bez odpuštění kravina co jsi napsal 9. dubna v 0:44:48 to dorazila, tak nechápu, čemu se divíš. Na prdel si přede mnou sedat nemusíš, taky nevím proč, napsal jsem svůj názor a myslím, že to, jestli je mi tolik nebo tolik nehraje roli. Kdybys napsal, že když s tím Volvem vlítneš ve 180 kilometrové rychlosti do pole, uděláš haldu kortmelců, tak auto bude na odpis a ty jen potlučenej, tak ani nepípnu, ale čelní náraz s tahačem, to jsi fakt nemohl myslet vážně. Proto jsem taky napsal onu poznámku o tom, že se moc díváte na reklamy.

Jak napsal Alov popřejme Roburovi hodně šťastných kilometrů v jeho novém autě a ať mu slouží.

Do dalších debat na tohle téma se už nepouštím.

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 ve 22:20 ® Alov reakce na …
Alov

Osobně jsem od začátku tuto debatu sledoval, i když bylo tak trošku předem jasné, jak dopadne. Takže popřejme Roburovi hodně šťastných kilometrů a hotovo. Co se smazání fora týče, tak nevidím důvod to dělat. Jak řekl Rico, auto dnes k rybařině prostě patří, tak proč to tu nenechat a neschranovat tu své zkušenosti s rybářskýma autama. Proto nevidím důvod to mazat. Na mazání tu jsou jiná fora a některé se bohužel zřejmě pod tlakem „špiček“ dostaly na hlavní lištu, což mě osobně docela překvapilo. A s rybařinou toho mají společného o hodně mín, než auta.Nazdarek…

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 v 19:30 ® sus1 reakce na …

http://www.plbohnice.cz/…on/index.php?…

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 v 19:30 ® sus1 reakce na …

A kdyby jste neveděli kam se jet podívat..http://www­.plbohnice.cz/mo­dules/xfsecti­on/index.php?ca­tegory=6

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 v 19:23 ® sus1

cercer1> Asi tak nějak.:-))

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 v 19:09 ® cercer
cercer
:-D
reagovat