Vyhledávání
Chobotnička a prívlač
26.3.2009 | koloseum | 3.263 zobrazení | 10 odpovědí
Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. března 2009 v 1:52 ® koloseum reakce na …
-
No tak potom nafot hodne moc peknych zaberov a hlavne nech beru
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 0:51 ® hering reakce na …
-
Stejně jako twistera,ale zkusím i jednoho obráceně a ustřihnu mu ocásek.Jedu už 23.4. – 5.5. a lokalita Aure.Cílová ryba Dorš (treska obecná).Prý to byla tutová nástraha když nebyly ryby při chuti a museli se trochu přemlouvat.
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 0:15 ® koloseum reakce na …
-
No vyzerajú veľmi zaujímavo! Za ktorý koniec napichneš jig? Teda nie že by mala nástraha dva konce bez začiatku ale vyzerajú, že sa budú hýbať veľmi zaujímavo…Kedy sa vlastne jede do toho Norska?
reagovat - Pátek 27. března 2009 ve 23:34 ® hering reakce na …
-
Jsou to 17cm chobotničky od Relaxu.Nejprve projdou testem v Norsku a pak na Lábku.Nemám s nima zkušenost,ale vypadá to zajímavě?
reagovat - Pátek 27. března 2009 ve 23:29 ® hering reakce na …
-
Tak snad teď už to vyjde.
reagovat - Pátek 27. března 2009 ve 13:47 ® 1Mara
-
V čera jsem viděl kamaráda jak chytá na malí gumoví ráčky a není to vubec špatný
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 10:04 ® koloseum reakce na …
-
Na sumce fungujú čo som počul aj od ostatných. A teším sa na to foto
reagovatsnáď sa ti ten formát toho obrázku podarí dať nejak dokopy… A v Norsku to môže byť zábava chytať n ne vertikálne z lode…
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:57 ® hering reakce na …
-
Sorry,ale nejde mi sem vložit fotka.Je to formát rastrového obrázku,musím se s tím poprat.
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 22:48 ® hering reakce na …
-
Tyto chobotničky jsou prý na sumce dobrý.Já s nima nemám zkušenost,ale letos je zkusím v norsku.Tresky je milujou.
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:48 ® koloseum
-
Prikladám foto chobotničky
reagovat