Chytej.cz

Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob? necteno

20.12.2004 | Padis | 3.388 zobrazení | 22 odpovědí

Není toto téma moc troufalé.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 26. prosince 2004 ve 14:27 ® Antares
Antares

Letos to byl candát,jalikož mi dva dny před svátky skočil na rotačku,ale jinak klasika,jako každý rok.

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:26 ® vasik

Letos klasika,loni jeseter ale to není ono vánoce jsou jenom jednou. To se vydrží.

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 21:27 ® rybar11

No, trofám si říct že budu mít poctivě vyseděnýho carpříka. Ale u sousedů mají upytlačenýho!! I stromky už jsou uřezaný a lesy a rybníky zejí prázdnotou…

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 15:46 ® jarv

Nejen o štědrém dnu – pochutnávám si na nich prakticky po celý rok a připravuji je na různé způsoby. I když ta vánoční je většinou formou řízečků.

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 14:29 ® Dědek
Dědek

Dlouhá léta jsem ryby nejed ani na vánoce. Ale poslední roky si už dám aspoň jednu malou porci kapříka a potom se dorazím pořádným řízkem. Přístí rok to ale bude lepší, dal jsem si závazek, že se je naučím jíst. Ale nesmím na ně chodit s toulovcem a pupakem, to vždycky chytnu h…

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 13:39 ® jaryn

Klasika, jsou přece vánoce, ne?

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 0:50 ® rarach

Co máme prcka,tak máme kapra ve vaně a pak ho jdeme pustit, on stejně nejspíš chcípne, ale to už neřešim. Na talíři míváme pstruha (duhoše z vlastních zdrojů -letos to budou Piláci) a jednou jsme měli tresku a makrely z rybačky v Norsku. No a pro mne je stejně nejlepší ryba – prorostlá krkovice!!!

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 23:26 ® Tomash
Tomash

Já mám každý rok kapří řízky a bramborový salát – klasika + kuřecí a vepřový řízky. Salátu máme hodně. Mamča ho vždycky dělá víc a my jí s tím pomáháme… Zaděláváme ho v rokli a mícháme to kolotočem!!! Loni jsem si Štědrovečerního kapra ulovil 22.12. Měl 60 cm a byl to lysoň. Uvidím, jestli to letos ještě stihnu…

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 23:22 ® DEATH

já mám vepřový řízek. Protože dravce mi sežrali a kapr mi smrdí,tak mám vepřový řízek. Aspoň se neudusím kostí narozdíl od některých.....

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 ve 12:04 ® Holajz2

Letos jsem si vydupal kandidáta. Vždycky byl kapr, klasika s bramborovým salátem, ale letos candoš. Chtěl jsem ho spíš upéct na másle s kari (to můžu!), ale to se prý nehodí k bramborovýmu salátu, takže jsou jen řízečky v trojobalu. Moc se těším…

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 v 11:41 ® doktor

Vždy. Aj keď v robote. A vždy to bol kapor.

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 v 11:34 ® HaD
HaD

Tak půl na půl, ale spíše ne. Vloni jsem měl sumce, před třemi lety candáta. Letos bude možná candát, tedy jestli něco v mražáku vyštrachám. Úprava tradiční-řízek. Kapr mi nechutná-nejím.

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 v 10:34 ® jake
jake

Klasický smažený kapr a smažený krůtí řízek kvůli děckám) se salátem. nejlepší je ten kapr na druhý den po studenu – to je bomba. Celá rodina snídá na Boží hod štolu s kakaem a já dojídám kapra – mňam

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 v 7:43 ® toulovec
toulovec

pupák: zapomněl jsi k tomu předkrmu napsat „čerství pstruzi“

reagovat
Úterý 21. prosince 2004 v 7:42 ® toulovec
toulovec

obalovaný kapřík, ale místo salátku rozhodně bramborová kaše. Ta kaše mi přijde mnohem chutnější a k tomu vodnímu prasátku si myslím že je chuťově mnohem vhodnější. Schoval jsem si na vánoce kousek candáta, ale nakonec jsem usoudil, že k českým vánocům patří kapr a toho candátka nechám na nějakej svátek

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 23:58 ® Rico
Rico

pupaku ty si ale papatel

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 23:36 ® jiris
jiris

tradičně, vepřový řízky a losos s tesca (to je tepr mňamka)

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 23:29 ® Milky
Milky

Klasika

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:59 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Klasika – bramborový salát a kapřík ve slušivém kabátku z trojobalu

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:57 ® pupak

jako predkrm se podavaji pstruzi na masle, hlavni jidlo je stika na smetane se zelenym peprem mnam . . . jo a v koute se vali obalenej kapr aby se nereklo:-)) )

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:50 ® zedus
zedus

Téma není troufalé, proč? Já budu mít po létech místo kapra, štědrovečerní štiku. Ještě nevím jak ji udělám, ale bude to bašta.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:38 ® dwarf
dwarf

V tomhle jsem barbar.. Jim kuřecí řízek, protože na vybírání kostí po celodenním půstu nemam nervy (na prasátko už nevěřim ).. ten půst držim prostě jen tak ze zvyku

reagovat