Vyhledávání
Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob?
20.12.2004 | Padis | 3.388 zobrazení | 22 odpovědí
Není toto téma moc troufalé.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 26. prosince 2004 ve 14:27 ® Antares
-
Letos to byl candát,jalikož mi dva dny před svátky skočil na rotačku,ale jinak klasika,jako každý rok.
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 22:26 ® vasik
-
Letos klasika,loni jeseter ale to není ono vánoce jsou jenom jednou. To se vydrží.
reagovat - Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 21:27 ® rybar11
-
No, trofám si říct že budu mít poctivě vyseděnýho carpříka. Ale u sousedů mají upytlačenýho!! I stromky už jsou uřezaný a lesy a rybníky zejí prázdnotou…
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 15:46 ® jarv
-
Nejen o štědrém dnu – pochutnávám si na nich prakticky po celý rok a připravuji je na různé způsoby. I když ta vánoční je většinou formou řízečků.
reagovat - Středa 22. prosince 2004 ve 14:29 ® Dědek
-
Dlouhá léta jsem ryby nejed ani na vánoce. Ale poslední roky si už dám aspoň jednu malou porci kapříka a potom se dorazím pořádným řízkem. Přístí rok to ale bude lepší, dal jsem si závazek, že se je naučím jíst. Ale nesmím na ně chodit s toulovcem a pupakem, to vždycky chytnu h…
reagovat - Středa 22. prosince 2004 ve 13:39 ® jaryn
-
Klasika, jsou přece vánoce, ne?
reagovat - Středa 22. prosince 2004 v 0:50 ® rarach
-
Co máme prcka,tak máme kapra ve vaně a pak ho jdeme pustit, on stejně nejspíš chcípne, ale to už neřešim. Na talíři míváme pstruha (duhoše z vlastních zdrojů -letos to budou Piláci) a jednou jsme měli tresku a makrely z rybačky v Norsku. No a pro mne je stejně nejlepší ryba – prorostlá krkovice!!!
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 23:26 ® Tomash
-
Já mám každý rok kapří řízky a bramborový salát – klasika + kuřecí a vepřový řízky. Salátu máme hodně. Mamča ho vždycky dělá víc a my jí s tím pomáháme… Zaděláváme ho v rokli a mícháme to kolotočem!!! Loni jsem si Štědrovečerního kapra ulovil 22.12. Měl 60 cm a byl to lysoň. Uvidím, jestli to letos ještě stihnu…
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 23:22 ® DEATH
-
já mám vepřový řízek. Protože dravce mi sežrali a kapr mi smrdí,tak mám vepřový řízek. Aspoň se neudusím kostí narozdíl od některých.....
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 ve 12:04 ® Holajz2
-
Letos jsem si vydupal kandidáta. Vždycky byl kapr, klasika s bramborovým salátem, ale letos candoš. Chtěl jsem ho spíš upéct na másle s kari (to můžu!), ale to se prý nehodí k bramborovýmu salátu, takže jsou jen řízečky v trojobalu. Moc se těším…
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 v 11:41 ® doktor
-
Vždy. Aj keď v robote. A vždy to bol kapor.
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 v 11:34 ® HaD
-
Tak půl na půl, ale spíše ne. Vloni jsem měl sumce, před třemi lety candáta. Letos bude možná candát, tedy jestli něco v mražáku vyštrachám. Úprava tradiční-řízek. Kapr mi nechutná-nejím.
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 v 10:34 ® jake
-
Klasický smažený kapr a smažený krůtí řízek kvůli děckám) se salátem. nejlepší je ten kapr na druhý den po studenu – to je bomba. Celá rodina snídá na Boží hod štolu s kakaem a já dojídám kapra – mňam
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 v 7:43 ® toulovec
-
pupák: zapomněl jsi k tomu předkrmu napsat „čerství pstruzi“
reagovat - Úterý 21. prosince 2004 v 7:42 ® toulovec
-
obalovaný kapřík, ale místo salátku rozhodně bramborová kaše. Ta kaše mi přijde mnohem chutnější a k tomu vodnímu prasátku si myslím že je chuťově mnohem vhodnější. Schoval jsem si na vánoce kousek candáta, ale nakonec jsem usoudil, že k českým vánocům patří kapr a toho candátka nechám na nějakej svátek
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 ve 23:58 ® Rico
-
pupaku ty si ale papatel
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 ve 23:36 ® jiris
-
tradičně, vepřový řízky a losos s tesca (to je tepr mňamka)
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 ve 23:29 ® Milky
-
Klasika
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:59 ® BoBo-Falknow
-
Klasika – bramborový salát a kapřík ve slušivém kabátku z trojobalu
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:57 ® pupak
-
jako predkrm se podavaji pstruzi na masle, hlavni jidlo je stika na smetane se zelenym peprem mnam . . . jo a v koute se vali obalenej kapr aby se nereklo
reagovat)
- Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:50 ® zedus
-
Téma není troufalé, proč? Já budu mít po létech místo kapra, štědrovečerní štiku. Ještě nevím jak ji udělám, ale bude to bašta.
reagovat - Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:38 ® dwarf
-
V tomhle jsem barbar.. Jim kuřecí řízek, protože na vybírání kostí po celodenním půstu nemam nervy (na prasátko už nevěřim ).. ten půst držim prostě jen tak ze zvyku
reagovat