Vyhledávání
Alkohol na ryby patří!
24.3.2009 | | 11.673 zobrazení | 62 odpovědí | upravit
Alkohol k rybařině neodmyslitelně patří. Především ke kaprařině. Je potřeba tu celodenní fušku, kdy člověk leží v křesle a jednou za půl dne vstane k záběru, večer pořádně zapít. Já už si nemůžu představit kaprařinu jinak, než ráno vstát (ráno znamená poledne) najíst se, chvilku si zdřímnout. Po kratičkém spánku si uvařit kafe a lehnout si na lehátko ukusuje nějaký pamlsek. Samozřejmě během náročného ležení na lehátku si lehce podřimovat. Občas líně vstát k záběru. Zaseknout, vytáhnout, položit na podložku. Polejt celýho kapra klinikem, aby se mu něco nestalo.Po té, co už je kapr bezpečně naložen celý do kliniku ho šetrně vzít za břicho, laškovně zasunout prsty do análu a šetrně pořídit několik stovek fotek ve všech možných i nemožných polohách. Jakmile je první stovka fotek ze břehu hotová (a přichází únava rukou, které jsou již vyčerpané neustálém natahování kapra před objektiv), je na čase obléknout reprezentativní slipy, obléknout tričko s logem renomovaného výrobce boilies a hurá fotky z vody. Po dvou hodinách focení naprosto vyřízeného kapra (nyní již bez šupin a bez slizu) pro sychr ještě potřít dalším klinikem a poslat ho břichem nahoru do hlubin s obligátní větou: „Pošli babičku“ Po tomto martiriu rychle nahodit (popřípadě zavézt), dát si retko a jít si na chvíli zdřímnout. Zbudit se akorát na večeři, při které s kolegy vyhodnotíme končící den a začínáme popíjet. To je ta správná chvilka na alkohol. Popíjí se pomalu, ale odvážně. Kolem druhé ráno již notně „jak vidle“ slovně napadnout rybářskou stráž, která má tu drzost, že mi chce vzít rybářský lístek za lov přes noc. Pokud je vás na místě těch pravých kaprařů víc, tak se slovní napadnutí rybářské stráže přeskakuje a přechází se rovnou na obhajobu své pravdy v tom smyslu, že nařízení omezení lovu je kravina a já to neuznávám. Takže nedá se nic dělat porybnej letí do vody a za ním jeho babeta. Následuje chlapácké poplácání po zádech mezi všemi přítomnými pravými kapraři a následuje pití. Kolem čtvrté ranní, když už svítá tak již zpitý pod obraz zmateně zaseknout prut, který je úplně cizí, zamotat montáž i okolním pravým kaprařům, kteří již vytuhli před bivakama, nablít si do pytlíku s boiliesem a vydat se na kutě. Cestou ještě před spaním vyčurat tzv. „na mazáka“ bez rozepnutí kalhot a hupem šupem do bivaku. Většinou se nepodaří do bivaku již trefit a proto se ulehává například hlavou na šutrech a nohama ve vodě. Nyní již vyčerpán po náročném rybolovu a spokojeně pokálen můžu jít spát a těšit se na další zítřejší rybářské zážitky.
Proto alkohol na ryby patří.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 10. března 2010 v 19:49 ® Rybapych
-
Jdu si k vodě odpočinout a ne otravovat a hlavně vadit ostatním.Není nad rybáře,o kterém nevíte a to sedí jen pár metrů od Vás!!!!Alkohol ANO,ale jen na žízeň,NE na ožrání!!Ale dnes bohužel je asi jiná doba a nikdo s tím nic neudělá,nebo ANO?Když začneme každý u sebe,bude Nám všem u vody krásně a opravdu si tam odpočineme a vyčistíme hlavu.A HLAVNĚ opitej vadí i RYBYČKÁM,tak je neotravujme!!!Petrův zdar a rybám vzlášt
reagovat - Středa 10. března 2010 v 11:15 ® Lesan
-
Myslím si,že ano,akohol v malých dávkách léčí a ve velkých přímo uzdravuje.
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 7:02 ® Dawee reakce na …
-
tak tak, moje řeč
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 19:41 ® tomin
-
Na rybách je to skvělí a popijet je fajn a když se to dobře skombinuje tak to nemá chybu. Ale vše s mírou. Když se chcu pořádně nalit tak je na to lepší dobrá hospůtka.
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 15:42 ® reakce na …
-
Cudla> Souhlas…
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:46 ® tony.bobo
-
Pravda,alkohol na ryby v " patří ale taky si ty láhve má každý odvézt.
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:40 ® dav reakce na …
-
LuboO> a co potom budeš chytat? ryby nebo vopicu
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:27 ® LuboO reakce na …
-
Dawee> ale ozrat sa na rybach je tiez dobry zazitok, si myslim teda…
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 v 17:44 ® dav
-
jelikož nepiju vůbec tak to neřešim, ale pokud alkohol na ryby s sebou vzít tak (dle mého názoru) přiměřeně a spíš v zimě, v letní pařících je to na houby
reagovat - Úterý 2. března 2010 ve 23:22 ® Dawee
-
muj názor je že když si u vody s kamarádem dám jedno nebo dvě plzeňský tak se nic neděje, ale zlejt se na rybách jak hovado tak to ne, k vodě du kvůli zážitkům a ne se vožrat vod toho sou jiný místa
reagovat - Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:23 ® spike-cz
-
Taky jsem potkal takovou dvojičku. Nakonec jsem musel jednoho z nich skoro v deliriu lovit z Orlíka, protože ten dement šlápnul na flašku a sjel po prdeli rovnou do vody a vaťák ho táhnul dolů. Druhej ožrala poskakoval a akorát mu vylovil čepici – byla u břehu. Vytáhnul jsem ho a znechuceně jel domů se zahřát. Alkohol k vodě možná může, ale dementům do rukou ne.
reagovat - Pátek 27. listopadu 2009 ve 12:19 ® tucnak11
-
Jedu na ryby kamaradi a ne hlastat,hlastat mužu kdy hcu na ryby mam jen většinou vikend.Avožrat se do němoty a ryč rypakom zem jako ta červena myš tak mi se nehce,uš viděl sem jak kaprařy žvali vořrali jak prasata,to se nedalo ani chytat coš poslouhat.
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 15:25 ® FInnnp
-
Alkohol ne.Jen RUM.
reagovat - Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 15:03 ® bowler
-
nechci bejt rejpal,ale koho z vás na rybách napadli za sezonu 8×?Rybařím přes 30let a nestalo se mi to ani jednou.Kde či spíše v kom je chyba???
reagovat - Sobota 30. května 2009 v 0:24 ® dedacek
-
Alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství. Toto pravidlo platí i na rybách.
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 1:38 ® Rico
-
Cudla – tak, tak, co dodat, krasne napsane!
reagovat - Pondělí 30. března 2009 ve 21:58 ® Cudla
-
Alkohol – ANO-NE.Dát si pivínko jen pro žízen ANO,hlavně vědět co snesu.Někdo je po třech geroj huláká dělá bordel tak tomu jak šáhne po láhvi urazit pazoury.Nejsem svatoušek kolikrát jsme z kolegou stáhli pulitránek domácí do rána ,ale nikdo o nás nevěděl,jen to světlo co musí bejt tak ukazovalo že tam někdo je,pak když jsme se stáhli zůstala akorát pošlapaná tráva která se za čas narovala nebo stopy v písku.Takto má bejt a nikomu nevadíš!!!
reagovat - Pondělí 30. března 2009 ve 12:02 ® sus1
-
CeP,rum,zub – viděl jsem to.
reagovat)
- Sobota 28. března 2009 v 9:11 ® Beer.Beda reakce na …
-
ladamaj>máš osobku jo.Nechtěl sem to psát sem protože už to tak s tématem nesouvisí.
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 7:57 ® CeP
-
patri! a to tak, ze neodmyslitelne!! pac hygiena dutiny ustni musi byt a ja si neumim predstavit, cim jinym nez rumem bych po ranu hubu pucoval. tak je to spravne a tak to ma byt! poradek musi byt! mam kopu svedku a muzu to i dolozit.
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 7:35 ® ladamaj
-
1Mara>musím jen souhlasit na Slovensko jezdím mám tam spuostu příbuzenstva.Jinak stím napadáním je doufám konec.Proto než abych to řešil já tak moji miláčci vče zařídí ty nikdo trestat nebude a nedostanou nepřiměřenou obranu.Velká škoda že ty nohy neposlouchaj to by potom bylo o něčem jiném neber to prosímtě jako vylévání srdíčka je to tvrdá realita jinak děkuji za pochopení.Láďa
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 1:55 ® 1Mara
-
Ladmaj je mi to moc líto že se v dnešní době najdou i tací co dokážou napadnout invalidu a i rybáře jako takového , muj názor je že ty lidi neví co je to charakter a nemají v naší společnosti co dělat a tímn spíš rybáři co ti nepomohou !!!!!!
reagovat
Jak říkám já od převratu je to v ČR samej debyl ! - Sobota 28. března 2009 v 0:44 ® Rico reakce na …
-
ladamaj: jestli do toho muzu vstoupit, tak te fakt odivuju ze jsi nenechal odratit, nedokazu si predtavit jak muze nekdo napadnout kort invalidu, zlamal bych jim hnaty. Chtel bych te poznat, protoze takove odhodlani nema kazdej… Hodne zdaru, jak v zivote tak uvody!
reagovat - Pátek 27. března 2009 ve 23:56 ® ladamaj reakce na …
-
Beer.Beda>Už mám klídek i rybářská stráž včetně slavné policije je v pozoru.Pokud je nestáhnu tak nepustí blíž jak 10m ale nemám nic proti kontrole jsou cvičení tak aby hlídali a v případě napadení jdou bez povelu nejsou učení na poslání ale přesto jdou i na tento povel.Jsem vlastníkem průkazu na vícvik jak civilních tak služebních psů včetně vojenského podle toho také poslouchaj prostě miláčci-).Jinak jezdím na jih na rybačku tak jak to pujde můžem se klidně domluvit a zachytat.Také jsem bydlel na jihu ve Veselí n.Luž.jsem chodil do školy a za jitonu Soběslav hrával za žáky hokej takže když to jde tak jezdím hodně do Týna n.Vlt. dostávam extra kempování kam se dostanu ale vždy odvezu bordel nejen svůj takže žádný problém zatím čusky a budu rád když budeš mít zájem chytat provozuji veškeré rybolovné způsoby a jezdí se mnou můj syn pokud to neva.
reagovat - Pátek 27. března 2009 ve 21:26 ® fish-team-voda
-
Chlast ve větším k vodě nepatří,k vodě se chodí pro zážitky od vody.....zkalit se můžeme jinde ne?
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 15:46 ® gabo
-
Chlas na ryby ve větší míře nepatří, asi tak bych to konstatoval a to to téma zrušil.
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 10:15 ® Beer.Beda reakce na …
-
ladamaj> tak to je síla.Asi se odkláníme drobet od tématu, ale tohle je opravdu hnus.Teď co máš ty pesany tak je to v poho nebo se najde ještě nějaké howádko.To jsou většinou ty co maji nabráno nebo to je náhodný kolemjdoucí?Je to pro mě docela zarážejíci a hlava mi to nějak nebere.Ať se daří v rybařině a máš klid od těch blbů.
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 8:50 ® ladamaj
-
Beer.Beda>mám za r.2007 8napadení,2008-jich už bylo méně-6 nikdy bych tomu nevěřil že se něco takovího stane několikrát jsem se ubránil i policije čumněla jak jsem zrušil chlapa-nepřiměřená obrana a stálo mně to 2.500kč.Dnes nemám zapotřebí používat různá bojová umnění mám dva rafany jednoho menšího-knírače upozorní ale i brání potom boxéra a to je top přítulnej no skrátka mazel ale pokud dojde ke konfliktu tak i když zná tak startuje.Zažil to i jeden ze členů chytej je opravdu supr.
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:57 ® Beer.Beda reakce na …
-
javasaki>Nějak sem tě moc dobře nepobral s obratem a s daní.
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:21 ® javasaki
-
Beer.Beda>> Plně soulasím. ještě k paradoxy nebo paradoxi myslím že se už nikdo nebude obracet v hrobě v dnešní těžké kryzi by mu napařili danˇ z obratu.
reagovat