Vyhledávání
Alkohol na ryby patří!
24.3.2009 | | 11.672 zobrazení | 62 odpovědí | upravit
Alkohol k rybařině neodmyslitelně patří. Především ke kaprařině. Je potřeba tu celodenní fušku, kdy člověk leží v křesle a jednou za půl dne vstane k záběru, večer pořádně zapít. Já už si nemůžu představit kaprařinu jinak, než ráno vstát (ráno znamená poledne) najíst se, chvilku si zdřímnout. Po kratičkém spánku si uvařit kafe a lehnout si na lehátko ukusuje nějaký pamlsek. Samozřejmě během náročného ležení na lehátku si lehce podřimovat. Občas líně vstát k záběru. Zaseknout, vytáhnout, položit na podložku. Polejt celýho kapra klinikem, aby se mu něco nestalo.Po té, co už je kapr bezpečně naložen celý do kliniku ho šetrně vzít za břicho, laškovně zasunout prsty do análu a šetrně pořídit několik stovek fotek ve všech možných i nemožných polohách. Jakmile je první stovka fotek ze břehu hotová (a přichází únava rukou, které jsou již vyčerpané neustálém natahování kapra před objektiv), je na čase obléknout reprezentativní slipy, obléknout tričko s logem renomovaného výrobce boilies a hurá fotky z vody. Po dvou hodinách focení naprosto vyřízeného kapra (nyní již bez šupin a bez slizu) pro sychr ještě potřít dalším klinikem a poslat ho břichem nahoru do hlubin s obligátní větou: „Pošli babičku“ Po tomto martiriu rychle nahodit (popřípadě zavézt), dát si retko a jít si na chvíli zdřímnout. Zbudit se akorát na večeři, při které s kolegy vyhodnotíme končící den a začínáme popíjet. To je ta správná chvilka na alkohol. Popíjí se pomalu, ale odvážně. Kolem druhé ráno již notně „jak vidle“ slovně napadnout rybářskou stráž, která má tu drzost, že mi chce vzít rybářský lístek za lov přes noc. Pokud je vás na místě těch pravých kaprařů víc, tak se slovní napadnutí rybářské stráže přeskakuje a přechází se rovnou na obhajobu své pravdy v tom smyslu, že nařízení omezení lovu je kravina a já to neuznávám. Takže nedá se nic dělat porybnej letí do vody a za ním jeho babeta. Následuje chlapácké poplácání po zádech mezi všemi přítomnými pravými kapraři a následuje pití. Kolem čtvrté ranní, když už svítá tak již zpitý pod obraz zmateně zaseknout prut, který je úplně cizí, zamotat montáž i okolním pravým kaprařům, kteří již vytuhli před bivakama, nablít si do pytlíku s boiliesem a vydat se na kutě. Cestou ještě před spaním vyčurat tzv. „na mazáka“ bez rozepnutí kalhot a hupem šupem do bivaku. Většinou se nepodaří do bivaku již trefit a proto se ulehává například hlavou na šutrech a nohama ve vodě. Nyní již vyčerpán po náročném rybolovu a spokojeně pokálen můžu jít spát a těšit se na další zítřejší rybářské zážitky.
Proto alkohol na ryby patří.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:02 ® javasaki reakce na …
-
Beer.Beda
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 v 19:02 ® Beer.Beda reakce na …
-
Ladamaj> tak to už musí být pořádný howado když tě napadne.To nechápu.
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 v 18:07 ® ladamaj
-
Myslím že alkohol k vodě nepatří z důvodu opilců které se nakonec hádaj a jsou schopni napadnout i ostatní.Sem vozíčkář a napadení mám tolik že jsem byl nucen si pořídit asistenčního psa a fuguje suprově.Alkohol smírou nic proti hlavně klídek a pořádek.
reagovat - Středa 25. března 2009 v 18:28 ® Beer.Beda reakce na …
-
Rybarmasar> takže podle tebe není kaprařina rybařina to se divím.Někdo prostě nemusí tahat stovky malých ryb z vody za pár hodin.Někomu stačí dva tři pořádní kapři na břehu a je spokojen jako každý jiný.
Co k alkoholu myslím si že s mírou se to dá.Aby se rádoby rybář vylil jak váza to nemusí k té vodě chodit a může zůstat doma, ale na druhou stranu když se sejde parta tak se toho dá vypít celkem dost a memusí při tom být žádný bordel a spaní před bivaky.Na večír si kecneš do židle otevřeš nějaké to pivko dáš si prcka a jdeš dřímat.Proti alkoholu u vody nic nemám pokud je to v únosné míře.
reagovat - Středa 25. března 2009 v 10:18 ® Rico
-
Mno myslim si ze nas to vsechny chtel kvalitne na**at… Pokud osobne neco takoveho vidim a nebo uvidim, mel by se dotycnej hodne rychle balit pokud toho bude schopen, bud bych mu pomohl osobne nebo klidne v pritomnosti policajtu… Tohle se mi nelibi, pa se clovek divi, ze jsou ryby tak zrasovane a proc je bordel kolem vody a proc tady zase horelo a muzu tady pokracovat kdovi jak dlouho… tohle fakt ne…
reagovat - Středa 25. března 2009 v 1:24 ® dedacek
-
od opilců dále, nikdy nevíte jejich reakci, proto zpít je do němoty, ať dají pokoj, budou pít při každé činnosti. I z pravopisu lze poznat kdo odkud pochází
reagovat - Středa 25. března 2009 v 0:48 ® rgb23 reakce na …
-
rybarmasar: ještě paradoxy, ne paradoxi, pak už se v hrobech třeba nikdo tak moc obracet nebude
reagovat - Středa 25. března 2009 v 0:46 @ reakce na …
-
rybarmasar: ještě paradoxy, ne paradoxi, pak už se v hrobech třeba nikdo tak moc obracet nebude
reagovat - Středa 25. března 2009 v 0:35 ® rybarmasar reakce na …
-
Jo,a rybáři a né rybářy.Já,jen aby se zase nějaký profesor čj. neobracel v hrobě!
reagovat - Středa 25. března 2009 v 0:31 ® rybarmasar
-
Jo,je třeba se nad tím zamyslet!Ale není ten článek daleko od pravdy.A nemusí tam být jen ten alkohol.Je pravda,že tato technika rybolovu má do rybaření dost daleko.Čekat celý den na jeden záběr,sice třeba kapitální kousek.už opravdu není o rybách.Jiná situace zase je,že rybářy si zaplatí soukromý revír,kde je kapr na kaprovy a kde chytit životní úlovek není žádný problém.Takové to paradoxi nemůžou ani pravého rybáře potěšit.Ale to je téma dvou taborů a na hodně dlouhé povídání…
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 23:21 ® regulus reakce na …
-
Sander a to mě sere ještě víc, přesedlal jsem na balet a nějak to nestíhá psát, vypadávají písmenka, už si připadám jako Robur. -:)))
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:36 ® 1Mara
-
Sander
reagovat))
- Úterý 24. března 2009 ve 22:36 ® 1Mara
-
Regulus to je to tak hrozný ?
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:35 ® Sander
-
regulus > to by nám až tak nevadilo, ale že je nemůžeš opravovat sobě, to je mrzuté :o))
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:35 ® 1Mara
-
Jinak ja jsem též hlasoval pro smazání tohodle popisu jak se líně válet u vody a strkat kaprovi do analu prsty
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:34 ® regulus reakce na …
-
1Mara – admini jsou včil taky v prdeli, editace nefunguje, nemůžu vám opravovat hrubky. -:)))
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:29 ® 1Mara
-
No to jó , to já jsem si myslel že si Admin a uplně to teď smažeš víš
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:25 ® LuboO
-
Vagi, Plzensky prazdroj je proste vec, ktorej nutnost uzivania sa rovna nutnosti pouzitia akejkolvek nastrahy pri love ryb. Jednoducho povedane, Plzensky prazdroj, ked ho milujes, nie je co riesit…:)))
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:25 ® Kazan reakce na …
-
1Mara> Vnímavějším došlo že jsem hlasoval pro zrušení fora. (Růžový odstaveček ve středním sloupci, vedle zadání)
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:22 ® vagi
-
Myslím, že docela úsměvné, když to budeme brát s nadsázkou, ale pro mě tomu brání ten „anonymní uživatel“.
Jinak alkohol u vody mi nevadí(kdo mě zná, stejně by mi nic jiného nevěřil), ale všeho s mírou. Tvrzení alkohol k vodě nepatří je zbytečný extrém.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:21 ® regulus
-
No ne že by definice uvedená v zadání fóra na některý jedince nesedla jako prdel do gatí, ale obávám se, že se v místních „vodách“ nejspíš nevyskytují, takže fórum se tu míjí účinkem.
Myslím, že je na čase začít používat tu růžovou věc vpravo od zadání fóra.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:20 ® 1Mara
-
Kazane tak jak to píšu zrušit todle forum o ničem .
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:18 ® LuboO
-
Kurna, ten anonym ma niekde spehoval?:DDDD
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:12 ® Kazan reakce na …
-
1Mara> co tím myslíš?
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:12 ® Sander
-
Výborná parodie na moderní kaprařinu.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:10 ® 1Mara
-
No Kazane ukaž se
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:05 ® filip111
-
to patří do diskuze o how… Nechápu význam tohoto fóra?
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:02 ® Robur
-
mně to připadá jako realtivně vtipné zamyšlení, akorát pokud to má být úvaha, tak postrádám otazník. A pokud autor čeká odpověď, tak se dá říct obligátné všeho s mírou. Samotnému mě vadí spící rybáří, kteří čekají, až se ryba sama chytne.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 22:00 ® Michal/
-
Sám píšu o anonymním pisálkovi a sám jsem anonymní. Nějak se zvrtlo přihlašování, ale Souhlasím s Kazanem. Ten předchozí příspěvek jest můj. Michal/
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 21:58 ® Kazan
-
No, tak teď si vyzkouším novou funkci ,,Zrušení fora,,
reagovat