Vyhledávání
Závody chytej.cz Jestřabice
21.3.2009 | Robur | 10.066 zobrazení | 100 odpovědí
jsou k tomu nějaké podrobnosti? Docela mne to zajímá. V případě nominace bych rád podtrhl, že se ptám jako první:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. dubna 2009 v 1:48 ® regulus
-
vagi> a to sem si ještě dneska všimnul, že ta rana na příjezdové cestě když jsem se tam ráno přiřítil byla od toho jak jsem si urazil kus spojleru. Grrrrr …
reagovat - Úterý 28. dubna 2009 v 0:51 ® Prutos
-
vagi> převážně plandy .-)
reagovat - Úterý 28. dubna 2009 v 0:12 ® cercer
-
pravdu díš Vagi…předvedem jim to příště!
reagovat - Pondělí 27. dubna 2009 ve 23:03 ® vagi
-
Robure, Robure… já ti to říkal, že tě to nejdřív musí cercer naučit. Regulus: upřímnou soustrast, tos měl teda den, to by jsme asi netrumfli ani my s cercerem
reagovatPrutosu na co jsi chytal?
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 22:52 ® vagi
-
Ach jo, já sice vím, že po bitvě je každej generál, ale po přečtení „z lovu“ musím konstatovat, že jsme s cercerem měli zelené smáčky, o kterých mluví HaD připravené jako n.1. To by byl mazec
reagovat) Je tak zvonečku?
- Pondělí 27. dubna 2009 ve 2:25 ® regulus reakce na …
-
Robur – auto nebylo na střeše, ale hajinkalo pěkně elegantně na bočku, taky mě zajímalo kdo to tam tak pěkně „zaparkoval“, auto mělo ve značce T.
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 ve 23:43 ® havel
-
Robur> Prý se tam vybourala nějaká paní. Podle toho, co jsme slyšel, to nebylo žádný účastník závodu, ale s jistotu to říci nemohu.
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 ve 23:28 ® 1Mara
-
regulus> Chlape tak to stebou soucítím den a závody jako vyšitý
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 ve 23:18 ® Robur
-
nevíte zda to byl nějaký kolega, co měl otočené auto na střeše. Viděno v Jestřabicích hned při výjezdy z dědiny směr Kyjov, tedy směrem s kopce.
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 ve 23:05 ® havel
-
Tady je to slíbené vyprávění naší smolné anabáze.
Celý příběh by se dal charakterizovat regulusovo prohlášením: „Když se to sere, tak se to sere.“
Vše začalo cestou na Moravu. Vyráželi jsme ve čtvrtek v noci, abychom měli v pátek čas na nějaká zařizování, objíždění dalších sponzorů a přípravy závodu. Jelikož byl HaD unavený, padlo řízení auta na mě. Asi dvacet kilometrů před místem, kde jsme měli spát, mi skočila před auto srnka. Únava udělala svoje a nestihli jsme dobrzdit. Následek srážky je vidět na spodní fotografii. Naštěstí to nebylo až tak zlé – až na popraskané držáky světla a trochu promáčklé plechy se autu nic nestalo (dnes jsme to opravovali – viz. foto). A navíc srnka někam zmizela (asi utekla), takže žádný guláš nebude
.
V pátek jsme měli spoustu ježdění po Brně – při cestě po jedné z periferií (mě to tak připadalo – rozhodně to nebylo v centru – na jakési čtyřproudé silnici) nás zastavila policejní hlídka – prý jsme jeli moc rychle – 69 kilometrů v hodině. No co se dalo dělat zaplatili jsme pokutu a dva body byly v trapu.
Přibliže o hodinu později (to už bylo v centru
se David zapomněl po odjezdu od jednoho obchodu přivázat. Jako napotvoru nás zastavila další hlídka – další pokuta a další dva body.
To už na nás všechny začínalo být trochu moc. Nikdo z nás nezažil smolnější den. Zbytek pátka pak už proběhl v celkem „klidném“ duchu. O sobotním závodě se dozvíte z reportáže a článku, takže tady nebudu předbíhat.
Do Tábora jsme vyrazili v sobotu okolo desáté večer. Nedojeli jsme ani 20 kilometrů od Jestřabic a potkali jsme další hlídku. Následovala nám již dobře známá kontrola dokladů. Ale aby toho nebylo za poslední dva dny málo, bylo nám sděleno, že auto má propadlou „technickou“. Samozřejmostí byla další pokuta, ale tentokrát naštěstí bez bodu
.
Musím říct, že jsem něco takového, jako se nám stalo během toho víkendu, ještě nezažil a doufám, že už nikdy nezažiju. Zajímavostí je, že při každé z kontrol řídil někdo jiný, takže jsme si to schytali všichni… (Ano, v autě jsme byli tři – nechám Vás napnuté, však on Vám to někdo řekne
PS: Omlouvám se za nekvalitní fotografii – foceno mobilem
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 19:43 ® HaD
-
Všem, kdo se zúčastnili díky. Myslím, že to byla fajn akce, Šlesingerovými skvěle zorganizovaná, počasí až na částečný vítr skvělý, ryby braly… Těším se na další ročník. Video-reportáž snad bude do týdne (brácha to má v plánu), článeček v týdnu. Večer dodám fotky. A brácha sem slíbil vyprávění o naší anabázi z posledních dní. Bude to znít neuvěřitelně, ale lhát nebude. Skoro bych řekl, že se budeme blížit Dědkovi a jeho story
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 19:39 ® HaD reakce na …
-
regulus:
reagovat) Mě nepočítej, jednak se není čím chlubit a poslední kolo jsem vypustil a šel chystat ceny. Ale po pravdě, na tom posledním fleku bych asi stejně nic nechytl.
- Neděle 26. dubna 2009 v 15:32 ® regulus
-
No tak s tím umístěním Prutose (43 místo) jsem si pěkně naběhl, byl před ním ještě HaD (32 místo).
reagovat)
- Neděle 26. dubna 2009 v 15:29 ® regulus
-
No tak sem včil mrknul na výsledky a su na 75 místě z 82 zúčastněných.
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 15:11 ® regulus reakce na …
-
Jinak máš recht, von s tou kamerou byl snad všude.
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 15:07 ® regulus reakce na …
-
Robur – no to máš recht, dokonce mě chtěl pokládat otázky. První zněla jak se mi líbí závody, bylo to v posledním kole když jsem pochodoval pod tím stromem, myslím, že jsem zrovna slušnej nebyl, doufám, že tu kameru neměl zapnutou (nevím jak se dělá zuřivej smajlík).
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 15:03 ® regulus
-
No a konečně absolutní vítěz a předávání cen.
Předání poháru od paní Šlesingerové
David s kolekcí DVD Chytej.cz
No a poslední fotka je při předávání tuším paní Hrochová z Nástarhy.cz
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 15:01 ® Robur
-
zvědavej…, počkejte až uvidíte, co Havel natáčel
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 ve 14:59 ® regulus
-
Zvědavej Robur a Havel s kamerou
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 ve 14:58 ® regulus
-
Pozoruhodná fotka, Kostnak bez cigarety
reagovat)
- Neděle 26. dubna 2009 ve 14:57 ® regulus
-
No a přidám pár foteček
Ráno těsně před závodem
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 ve 13:35 ® Robur
-
vadilo, nevadilo. Jsem soutěživý typ a ti borci, aspoň někteří, prostě uměli.
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 ve 13:31 ® regulus
-
No Roburova myšlenka, zúčastnit se už jen jako pozorovatel mne včera taky napadla, vůbec ale ne z důvodu, že by mi vadilo kolik toho ostatní chytnou ( obvykle víc
) ). Svoji roli u mne hrálo znechucení jak se mi to od rána sere, rotovat na flecích o dvě čísla vyšších, tak jsem byl asi vysmátej (ten borec neměl během celýho závodu kolem sebe ani větvičku, snad každej flek měl koncentrovaný ryby přímo před sebou a jedinej horší flek měl jen ve 4 kole, ale to jsme měli všichni). Jen tak pro zajímavost, moji sousedi z obou stran soudě podle debat byli nějací ligoví závodníci a taky štěstím zrovna neoplývali. Jeden v prvním kole chytil 5× štiku a dycky mu to hryzla, druhýmu zase upadlo asi 6 nebo 7 duháků, vytáhl jen jednoho.
Když to celý s odstupem času zhodnotím, platilo to, že štěstí přeje připraveným a to o sobě rozhodně říct nemůžu. Trochu jsem vsadil na peří a to vůbec nefungovalo respektive nedokázal jsem najít způsob jak to dostat tam kam bylo potřeba a rozpohybovat ho tak aby to bylo pro rybu atraktivní. Jednou větou, podcenil jsem přípravu a výběr nástrah co jsem si sebou vzal a když se to zkombinovalo s ostatními negativními faktory tak to dopadlo tak jak to dopadlo a abych řekl pravdu mohlo to dopadnout ještě daleko hůř.
reagovatTakže s největší pravděpodobností to příští rok zkusím znovu.
- Neděle 26. dubna 2009 v 10:58 ® cercer
-
tuším,že přihlášení probíhá i zaplacením startovného..to jsme neučinili,protože nebylo komu a kam..a jelikož už dle jmen a profilu na chytej.cz bylo jasné,kdo by vaše závody vyhrál,tak nás bojkotovali.Jména na soupisku pak dopsali dodatečně-a nedivil bych se,kdyby jsme měli v kolonce startovné zatrženo,,zaplaceno"
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 9:45 ® sus1
-
regulus> Pěkná sobota.
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 8:31 ® Robur
-
Cercer počkej, bylo tam tuším 92 pretěkárů a poseldní nebyl Regulus, ael nějaký Bašista a Vagovič, kteří se sic epřihlásili, ale bez omluv nedojeli, takže kontumace
reagovat - Sobota 25. dubna 2009 ve 23:05 ® cercer
-
regulus poslední,ty těsně před ním…no…ještě já a Vagi..pěkně by se Sanybój poskládalo hezky za sebou..jeden za všechny..všichni za jednoho!!
reagovat - Sobota 25. dubna 2009 ve 21:59 ® Robur
-
byl jsem přesně 50., možná 49., takže mám opět oranžovou kšiltovku chytej a můžu u Frkoly bezpečně tonout v bahně. K tomu plechovku Plzně, takže Vagi by byl motivovanej fest. Jinak KO jsem, páč jsem včera do 24:00 třídil serepetičky a vstával va 4:30. Organizace skvělá, nevím zda bych příště nejer raději jako pozorovatel, páč někteři borci mě neskutečne srali, že chytali ryby a vypadalo to, že nějak cíleně, jako že to nebylo jen flekem. A já nevím, jak to dělali a samozřejmě vžždycky byli tak 20 metrů či obstrom, takže jsem jen musel poslouchat šplouchání a zdolávání.
Jinak se těšte na superakční video premiéry rybníku s násadou štik, které viděly umělou nástrahu poprvé v životě.
reagovat - Sobota 25. dubna 2009 ve 20:52 ® regulus reakce na …
-
Robur vyhrál
reagovat, tak ho asi vypil a je KO.
)
- Sobota 25. dubna 2009 ve 20:49 ® cercer
-
Regulus: no,snad už tě v tom příště nenecháme!
reagovatA co Robur,že se ještě neozval..není on ještě na cestě,když jel svým novým fárem??'-)