Vyhledávání
Závody chytej.cz Jestřabice
21.3.2009 | Robur | 10.065 zobrazení | 100 odpovědí
jsou k tomu nějaké podrobnosti? Docela mne to zajímá. V případě nominace bych rád podtrhl, že se ptám jako první:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 25. dubna 2009 ve 20:38 ® regulus reakce na …
-
Laďo, ale dyk mě to je jedno, jen mě fascinovalo, jak se to může krásně a postupně srát.
Ještě pro doplnění, první cena byla opravdu luxusní, i druhý a třetí místo no a každej kdo se umístil do 50 místa dostal menší cenu. Jména si nepamatuju, ale první dvě místa vyhráli Slováci.
reagovat - Sobota 25. dubna 2009 ve 20:30 ® cercer
-
Regulus:móóc pěkný!!Lituji tě za to,cos jsi si vytrpěl,nicméně jelikož jsme s Vagim nedorazili,ten poslední flek tě zřejmě nemine!
reagovat - Sobota 25. dubna 2009 ve 20:09 ® regulus
-
Tak tady je ten report, bude to trochu delší a to dost.
Byl to den jako vymalovanej už od rána. Do Jestřabic to mám za normálních okolností necelejch 50 km po silnici kde se dá jet velice svižně, takže jsem si odjezd naplánoval tak, abych langsam dojel něco po šesté. První šok přišel ve Slavkově, kde jsem zjistil, že ještě stále nejsou průjezdný Bučovice (už to bylo zavřený snad předloni, myslel jsem, že je to dávno spravený). Jen koutkem oka jsem zahlídl informaci o objížďce a údaj 64 km. Bleskem jsem si promítl mapu a bylo mě jasný, že druhá cesta do Jestřabic vede z Kyjova, málem jsem dostal infarkt, protože to znamenalo jet zpátky víc jak 20 km na jih (odkud jsem přijel). Netuše, kolik mě čeká ještě kilometrů se z poklidné jízdy stal závod s časem. No prostě jsem jel co to šlo, ještě že tam někde nestáli.
reagovat) Dojel jsem s vyplazeným jazykem deset minut před koncem losování. Ale to byl jen začátek. První kolo jsem měl flek na hrázi. To byla zdánlivě úplně vynikající startovní pozice, mělo to ale jeden háček, muselo se chytat na ty gumový nesmysly, ale optimální nástraha byla rotačka, vono by to i s těma smáčkama šlo, kdybych si nevylosoval jedinej flek daleko široko s vázkou. Co hod, to jsem urval, celkem devětkrát, při převazování se mi rozsypaly háčky, tak jsem si hrál na Popelku, no prostě naprosto suverénně jsem vyhrál anticenu Nástrahy.cz – urval jsem nejvíc smáčků, ze všech jsem nejmíňkrát nahodil, z 45 minut kola jsem 35 minut převazoval a chytil velký kulový s přehazovačkou. Druhý kolo bylo taky výživný, když jsem dorazil na flek, zjistil jsem, že uprostřed stojí vzrostlej strom a na nahazování mám tak asi půl metru. Byla to sice taky tragedie, ale aspoň jsem už nic neurval a vymodlil si jednoho sivena nepánvičkových rozměrů. Třetí kolo bylo pokračování, flek byl sice na nahazování a vázky OK, jenže začal foukat silnej vítr a bylo tam mělko, takže to bylo kalný jako sviňa, nicméně zasekl jsem jednoho duháka v hlavové části (píšu to úmyslně, protože za hubu to nebylo), stejných rozměrů jako předchozí siven. Čtvrtý kolo bylo taky bomba, čistý zero jako vyšitý, naštěstí jsem v okolí nebyl sám, kolega vedle mě měl kliku, chytil kapra 49 cm regulérně za hubu. No a pátý, poslední kolo byla opět bomba, znovu uprostřed fleku ještě větší strom, na každý straně tak 30 cm místa, pokud bych u nahazování ležel, tak by to možná šlo. Takže jsem nejspíš proti pravidlům nahazoval od sousedů a dycky si zalezl pod svůj stromeček. Naštěstí jsem ukecal ještě jednoho duháka, opět stejná kalibrovaná velikost jako ty dvě předchozí ryby. Když to celý shrnu, tak mám ohromnou kliku, že nejsu soutěživej typ, jsu splachovací, protože kdyby tomu tak nebylo, tak bych byl nehorázně nasranej, zvlášť když na okolních pozicích kolegové na naprosto stejný nástrahy tahali rybu za rybou. Nicméně na faktu, že kdybych se na celý závody vysral, jel někam normálně na ryby, tak bych jich chytil víc a větších. Pokud jsem dobře poslouchal vyhlašování, tak z Chytej dopadl myslím nejlíp Prutos o prsa před Tomášem Rozsypalem. Přesný umístění si nepamatuju, doufám, že jsem někoho nepřehlídl. Pokud se mě týče, tak sice nevím kolikátej jsem byl, vyhlašovali jen prvních 50, ale moc bych se divil, kdybych nebyl poslední.
- Sobota 25. dubna 2009 v 19:55 ® Robur
-
tak jsem se vrátil ze závodu
reagovat - Sobota 25. dubna 2009 v 9:48 ® sus1
-
HaD:Tak čekáme na ty průběžné informace.
reagovat - Sobota 25. dubna 2009 v 5:44 ® regulus
-
Tááák je půl patý pryč, dopiju kafé, sbalím ten bordel do auta a jedu vzbudit HaDa (doufám, že nebude po ránu vypadat, jak před třema rokama na srazu)
reagovatNo a pak se pudu historicky znemožnit.
)
- Pátek 24. dubna 2009 ve 23:16 ® regulus reakce na …
-
Robur – zabudoval sis ten chemickej hajzl???
reagovat)
- Pátek 24. dubna 2009 ve 23:15 ® regulus reakce na …
-
Cercer – já na vás s Vagim taky, jste na soupisce (Vagi je momentálně v paluši)
reagovat - Pátek 24. dubna 2009 ve 23:14 ® Robur
-
se svým velkým vozem jedu pro 1. cenu…
reagovat - Pátek 24. dubna 2009 ve 20:35 ® cercer
-
tož sem na vás hoši zvědavej!!
reagovat - Středa 22. dubna 2009 v 15:09 ® HaD reakce na …
-
robur: nemýlím-li se, budeš tam
)
sus1: cheche
reagovat - Středa 22. dubna 2009 ve 12:54 ® sus1
-
HaD:…a video tak jak je,žádný zásah střihače.
reagovat - Úterý 21. dubna 2009 ve 20:55 ® vagi
-
regulus> se těš, předpokladem bylo, že největší ostudu budu dělat já a cercer, ale nakonec nejedeme, takže je to na tobě
reagovat)
- Úterý 21. dubna 2009 ve 20:26 ® regulus
-
Ježiš, kam já se to upsal, to zas bude vostuda.
reagovat)
- Úterý 21. dubna 2009 v 19:59 ® sus1
-
HaD> Pokud to nebude velkej problem,tak jo.Dáš si webku na kšilt a je to.
reagovatPrůběh,jak si kdo vede,počet úlovků,druh,…
- Úterý 21. dubna 2009 v 19:50 ® Robur
-
ne
reagovat - Úterý 21. dubna 2009 v 19:11 ® Rico reakce na …
-
HaD> to si pis! ze chcem
reagovat - Úterý 21. dubna 2009 v 18:19 ® HaD
-
Tak už tento týden. Chtěli by jste aktuální info přímo z místa činu?
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 0:37 ® HaD
-
termín myslím není problém
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 0:29 ® Rico reakce na …
-
Pockejte az bude nekde bliz smackovana… hehe
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 0:02 ® sethy reakce na …
-
Mozná je to jen chyba.
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 23:52 ® Prutos reakce na …
-
Aha, to jsem si nevšim. Ale myslim, že to s termínem nebude zas tak horký…
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 23:37 ® sethy reakce na …
-
Tome, myslim ze uz je pozde, pokud na jestrabickým webu nemají chybu tak přihlášky byly do 22.3. viz: http://www.jestrabice.cz/kalendar_akci/ soubor: 206_206_chytej_cz_na_nastrahy_cz_jestrabice_2009_1.doc
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 23:28 ® Prutos reakce na …
-
Ubytovat se tam jistě někde dá. Jukni se na jestřabickej web, je to tam blíž popsaný. A pro ty, co se ještě nepřihlásili…kdo zaváhá nechytá. Čuju že moc volných míst už není
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 22:06 ® vagi
-
HaD: ahoj pane řediteli závodu
reagovat, nepotřebuješ asistenta nebo kedyho?
Ale vážně, chtěl jsem se zeptat, jak to tam vypadá s ubytováním, kdybych si chtěl přijet zkusit zazávodit?
- Pondělí 23. března 2009 ve 20:38 ® HaD
-
no právě, Rica jsme se báli
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 20:38 ® HaD
-
no právě, Rica jsme se báli
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 20:29 ® sus1
-
To udělali schválně tam, abys to měl daleko a nemohl je tam vočumovat.
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 20:26 ® Rico
-
Nebejt to tak daleko tak me tam kluci mate jak na koni, abych se mohl aspon na vas podivat… Ale je to trosku drahe peo studenta ta cesta pres celou republiku…
reagovat - Pondělí 23. března 2009 v 19:54 ® sajmon
-
HaD díky za info a za ujasnění informací. Už se moc těším.
reagovat