Vyhledávání
Závody chytej.cz Jestřabice
21.3.2009 | Robur | 10.065 zobrazení | 100 odpovědíjsou k tomu nějaké podrobnosti? Docela mne to zajímá. V případě nominace bych rád podtrhl, že se ptám jako první:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. března 2009 v 19:45 ® HaD
-
veškeré podrobnosti k závodu vč. přihlášených účastníků naleznete zde: http://www.jestrabice.cz/…_v_akci/206/
reagovat - Pondělí 23. března 2009 v 19:42 ® HaD
-
sajmon: ahoj, na tento závod může jet kdokoliv má chuť závodit, zachytat si nebo jen poznat další kamarády, či se jen podívat na smáčkování v akci.
reagovat - Pondělí 23. března 2009 v 19:22 ® Robur
-
můžeš
reagovat - Pondělí 23. března 2009 v 16:58 ® sajmon reakce na …
-
Jo a chtěl bych jsem se ještě zeptat. Zda je to jenom závod pro závodní přívlačáře, kteří chytají pravidelně za závodech nebo je to i pro „amatérské přívlačáře“.? Já se ptám, jestli tam vůbec můžu jet??
reagovat - Pondělí 23. března 2009 v 16:29 ® sajmon reakce na …
-
Tak zatím předem děkuji. Pak se teda domluvíme.
reagovat - Neděle 22. března 2009 v 18:52 ® Robur
-
sajmon, teoreticky to možné je, Regulus a já jsme z Brna a urrčitě ještě někdo další, akorát se to bude pytlíkovat týden před
reagovat - Neděle 22. března 2009 v 18:25 ® sajmon reakce na …
-
Ahojte všem Taky se chystám na závody do Jestřabic, ale mám problém. Jsem ze severní Moravy a v Brně studuju a v Brně nemám auto. Chtěl bych jsem se zeptat, zda je někdo z okolí Brna a nechtěl by mě vzít sebou na závody. Cestu klidně zaplatím, hlavně ať nemusím jet vlakem. Vlaků už mám dost. Díky za odp.
reagovat - Neděle 22. března 2009 v 11:43 ® regulus reakce na …
-
No abych pravdu řekl, já na to šel přes Jestřabice jen kvůli tomu, že mi HaD nedokázal odpovědět na dotaz jestli jsu přihlášenej, taky jsem se tam dozvěděl, že se má startovný zaplatit dopředu a ne až na místě jak jsem se mylně domníval.
reagovat - Neděle 22. března 2009 v 8:58 ® Robur
-
na to jsem nepřišl, že bych na to mohl přes Jestřabický web, viděl jsem to zde na Chytej a bez podrobností.
reagovat - Sobota 21. března 2009 ve 22:49 ® regulus
-
Nějak mi nebere hlava co tím chceš říct, že se ptáš jako první, info je tady: http://www.jestrabice.cz/…_v_akci/206/
Někteří jedinci jako např. já už jsou přihlášení.
reagovat