Chytej.cz

Závody chytej.cz Jestřabice

21.3.2009 | Robur | 10.065 zobrazení | 100 odpovědí

jsou k tomu nějaké podrobnosti? Docela mne to zajímá. V případě nominace bych rád podtrhl, že se ptám jako první:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 23. března 2009 v 19:45 ® HaD
HaD

veškeré podrobnosti k závodu vč. přihlášených účastníků naleznete zde: http://www.jestrabice.cz/…_v_akci/206/

reagovat
Pondělí 23. března 2009 v 19:42 ® HaD
HaD

sajmon: ahoj, na tento závod může jet kdokoliv má chuť závodit, zachytat si nebo jen poznat další kamarády, či se jen podívat na smáčkování v akci.

reagovat
Pondělí 23. března 2009 v 19:22 ® Robur
Robur

můžeš

reagovat
Pondělí 23. března 2009 v 16:58 ® sajmon reakce na …

Jo a chtěl bych jsem se ještě zeptat. Zda je to jenom závod pro závodní přívlačáře, kteří chytají pravidelně za závodech nebo je to i pro „amatérské přívlačáře“.? Já se ptám, jestli tam vůbec můžu jet??

reagovat
Pondělí 23. března 2009 v 16:29 ® sajmon reakce na …

Tak zatím předem děkuji. Pak se teda domluvíme.

reagovat
Neděle 22. března 2009 v 18:52 ® Robur
Robur

sajmon, teoreticky to možné je, Regulus a já jsme z Brna a urrčitě ještě někdo další, akorát se to bude pytlíkovat týden před

reagovat
Neděle 22. března 2009 v 18:25 ® sajmon reakce na …

Ahojte všem Taky se chystám na závody do Jestřabic, ale mám problém. Jsem ze severní Moravy a v Brně studuju a v Brně nemám auto. Chtěl bych jsem se zeptat, zda je někdo z okolí Brna a nechtěl by mě vzít sebou na závody. Cestu klidně zaplatím, hlavně ať nemusím jet vlakem. Vlaků už mám dost. Díky za odp.

reagovat
Neděle 22. března 2009 v 11:43 ® regulus reakce na …
regulus

No abych pravdu řekl, já na to šel přes Jestřabice jen kvůli tomu, že mi HaD nedokázal odpovědět na dotaz jestli jsu přihlášenej, taky jsem se tam dozvěděl, že se má startovný zaplatit dopředu a ne až na místě jak jsem se mylně domníval.

reagovat
Neděle 22. března 2009 v 8:58 ® Robur
Robur

na to jsem nepřišl, že bych na to mohl přes Jestřabický web, viděl jsem to zde na Chytej a bez podrobností.

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 22:49 ® regulus
regulus

Nějak mi nebere hlava co tím chceš říct, že se ptáš jako první, info je tady: http://www.jestrabice.cz/…_v_akci/206/

Někteří jedinci jako např. já už jsou přihlášení. :-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1