Vyhledávání
Netradičná nástraha ?
18.3.2009 | LuboO | 3.140 zobrazení | 7 odpovědí
Mozno blba otazka, ale skusal niekto chytat na sojove kocky? Myslim, ze je tam viac moznosti zatraktivnenia uvarenych kociek a malo by to drzat na haciku, mozno aj na vlase. Vdaka.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. června 2010 ve 22:49 ® osprey
-
Sojové maso? Tloušti by to určitě poznali. Dát těmhle vyžírkům maso bez masa, to bych si nedovolil. Zklamal bych je a oni pak mě…
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 22:16 ® fiflip1995
-
Souhlasím! Klasika je klasika!Ale kdybych vypíchnul nástrahu kterou si vyrábím osobně doma tak to jsou italské polívkové kuličky které obalim ve vajíčku a v mouce a dám to naboumpnat v ledničce,super!
reagovat - Sobota 19. června 2010 ve 22:16 ® fiflip1995
-
Souhlasím! Klasika je klasika!Ale kdybych vypíchnul nástrahu kterou si vyrábím osobně doma tak to jsou italské polívkové kuličky které obalim ve vajíčku a v mouce a dám to naboumpnat v ledničce,super!
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 23:40 ® trip
-
NO co se týče netradičních nástrah, ja mam v oblibě červiky, kterým dám sežrat aminokyseliny v rohlíku, které si udělám v laborce. Jdou na to nejen kapři…toto je asi moje nejvíc netradiční nástraha…na soju nechytám
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 16:44 ® Robur
-
myslím, že to ryby žrát musí, dipovat to půjde dobře, akorát nevím, aby si to někdo nespletl s kočkou. Včera ozák taky chtěl
reagovatz bojových sobů a pak zjistil, že je ze sojových bobů. Lze dostat záběr i na nějaké psí či kočičí granule, ale já věřím už svým nástrahám. Preferuji rohlík, červíky, kuku a nemám pocit, že nějaký experiment to převálcuje. Komerčně dipované puffy, extrudy a podobně jous stejné né li lepší než soj. kostka a krabičku mám tak na tři roky
. Ale taky moc nechytám na nových vodách.
- Čtvrtek 19. března 2009 v 15:18 ® LuboO
-
Ako pozeram, tak to zaujima len nas dvoch…
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 20:49 ® Rico
-
Nahodou to je dobra otazky, taky by me to zajimalo…
reagovat