Vyhledávání
Nové Chytej.cz
18.3.2009 | Rico | 32.866 zobrazení | 438 odpovědí
Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. března 2009 v 18:12 ® Salmo reakce na …
-
Jak psal CeP.A navíc,tohle bylo i na starém chytej.cz
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 16:51 ® Alov reakce na …
-
CeP> Tak to je OK. Jen jsem to potřeboval osvětlit. Už mlčím
reagovatDík…
- Úterý 31. března 2009 v 16:48 ® CeP reakce na …
-
Alov> ja myslim ze z logiky veci je to zcela spravne. ty jako autor prispevku pochopitelne obsah znas, ale technicky vzato jsi jeste nemel stranku s prispevkem otevrenou. system nerozlisuje ze jsi autor, jen vi, ze jsi ji jeste nemel zobrazenou.
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 15:51 ® Alov
-
Důkaz
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 15:50 ® Alov
-
Ještě jedna taková technická na až bude trošku času
reagovatPokaždé, když vložím svůj příspěvek do kterékoliv diskuse nebo fora se tento označí jako nepřečtený a ukáže se mi u fora či diskuse eNko, jako že ho nemám ještě přečtený. Nevím, jestli to tak má být nebo je to nějaká chybička u mě
- Úterý 31. března 2009 v 15:44 ® rapadek
-
No obrázek se mi sem nedaří dostat.
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 15:41 ® rapadek reakce na …
-
Není to jen dnes. Myslím, že je to už několik dnů zpět. Po zadání adresy do řádku se stránky nenačtou. Až když dám obnovit (aktualizovat). Viz. obr.
reagovat - Úterý 31. března 2009 ve 12:15 ® revoke
-
To, že se dnes nechce stránka jakoby dočíst celá způsobuje výpadek na serveru Metopress, od kterých čerpáme počasí..
reagovat - Úterý 31. března 2009 v 11:39 ® rapadek
-
To stejné jako Hony a Alov. Vždycky se leknu, že to nejede. Ale teď jsem rád, že chyba není u mě.
reagovat - Pondělí 30. března 2009 ve 23:59 ® Alov
-
Stejný problém jako Hony…
reagovat - Pondělí 30. března 2009 ve 23:50 ® sumecryba
-
Nemohu se dostat na Kdo je online,mám tam prázdnou stránku.Jinak jsem s CHyzej moc spokojen.
reagovat - Pondělí 30. března 2009 v 17:08 ® Hony
-
Chytej semi neotevítá, až když dám „aktualizovat“, tak se mi otevře také s " zbývá 1 položka".
reagovat - Neděle 29. března 2009 ve 22:17 ® pipa reakce na …
-
havel:dik moc zejtra to nak zkusim
reagovat - Neděle 29. března 2009 ve 22:13 ® havel
-
albin: vydrž
reagovatRadim maká v jednom kuse – brzo to bude…
- Neděle 29. března 2009 ve 22:07 ® havel reakce na …
-
pipa: předpokládám, že používáš IE7
Bohužel jsem zjistil, že tuhle chybu mám v IE7 taky a aktualizace ani vymazání cookies nepomohlo. Koukal jsem i do kódu, co to mohlo způsobit a nic jsem nenašel. Bohužel IE si občas něco umane a nejde mu to rozmluvit (ostatně jako téměř všechno od Microsoftu). Ale co jsem zkoušel, tak na funkčnost webu to žádný vliv nemá. Kdyžtak vydrž – zítra napíšu Radimovi, aby se na to podíval. Osobně používám Mozillu Firefox a nikde žádný problém není.
Následují ovšem i tak doporučuji, protože se vyhneš možným problémům jinde na internetu.
Flash aktualizuješ tady: http://get.adobe.com/flashplayerPokud budeš někdy potřebovat vymaza cookies, tak to najdeš tady:
reagovat
Nástroje > Možnosti Internetu > Obecné – Historie procházení – Odstranit - Neděle 29. března 2009 ve 21:46 ® albin
-
pipa:Taky se mi pořád něco načítá,ale jinak to funguje dobře. All:Už aby bylo Kdo je on line.Nějak mi chybí příspěvky některých členů(Nordboy,Vagi)a nevím jestli nepíšou příspěvky nebo jestli se nestala někde chyba a já je nechtíc ignoruju.
reagovat - Neděle 29. března 2009 ve 21:45 ® pipa reakce na …
-
a kde jak to udelam..
reagovat - Neděle 29. března 2009 ve 21:38 ® havel reakce na …
-
pipa: Co používáš za prohlížeč? Zkus aktualizovat flash a vymazat cookies.
reagovat - Neděle 29. března 2009 ve 21:05 ® pipa reakce na …
-
regulus: a vypmout ho mam na tomhle foru a přihlašenej ? Jinak sem klasicky vypinal zkoušel vickrat a furt nic..
reagovat - Neděle 29. března 2009 ve 20:51 ® regulus reakce na …
-
Pipa, vypni a znovu zapni počítač.
reagovat - Neděle 29. března 2009 ve 20:14 ® pipa reakce na …
-
A když sem rozbalil ten žlutej ! tak tam je CHyba je požadovan objekt.. dik za rady,moc to s PC neovladam
reagovat - Neděle 29. března 2009 v 19:23 ® pipa
-
Prosim o radu. už od včera mě dole na liště je napsano(zbyva 1položka) čekani na http.wwww chytej..
reagovat - Sobota 28. března 2009 ve 22:01 ® Beer.Beda
-
Mě to taky blblo ale už je to v cajku a chodí to super.
reagovat - Sobota 28. března 2009 ve 21:52 ® 1Mara
-
Co to jé že to nechodí ? 40min. přihlášení a 10 min. na najetí do fór no teda
reagovat)
- Sobota 28. března 2009 ve 13:42 ® Beer.Beda reakce na …
-
HaD> To se tak n2kdo má.Tak ať se tam daří a pokud jedeš na ryby a pořádné úlovky.
reagovat - Sobota 28. března 2009 ve 13:09 ® HaD
-
Přátelé, Radim a všichni spolupracovníci (viz.: http://www.chytej.cz/o-nas/ ) budou intenzivně pracovat na dotažení všeho, co nás trápí a co připravujeme. Já právě odjíždím na sever a vrátím se až 10.4.2009. Možná se na vás ale občas juknu, pokud se dostanu k PC
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 11:58 ® fikus
-
HaD> Davide, taky bych měl jeden dotaz, při otevření fotografie na novém Chytej.cz se objeví nabídka funkcí jako Spustit slideshow nebo Následující, pak je tam ještě nefunkční nabídka Zvětšit do aktuální velikosti. Rád bych věděl, jestli to bude fungovat tak, že když vložím fotku do velikosti px900Xněco, tak se mi otevření takové fotky a zvolení zmíněné volby otevře fotka v této vložené velikosti?
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 7:14 ® CeP reakce na …
-
nj.. panisek se probudil.. hehe
reagovat - Sobota 28. března 2009 ve 4:43 ® regulus
-
Jejda už fungujou i eNka -:)))
reagovat - Sobota 28. března 2009 ve 2:38 ® CeP
-
mimochodem diky za vraceni odesilani prispevku Tab+Enter
reagovat