Chytej.cz

Nové Chytej.cz necteno

18.3.2009 | Rico | 32.866 zobrazení | 438 odpovědí

Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 31. března 2009 v 18:12 ® Salmo reakce na …
Salmo

Jak psal CeP.A navíc,tohle bylo i na starém chytej.cz :-)

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 16:51 ® Alov reakce na …
Alov

CeP> Tak to je OK. Jen jsem to potřeboval osvětlit. Už mlčím :-) Dík…

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 16:48 ® CeP reakce na …
CeP

Alov> ja myslim ze z logiky veci je to zcela spravne. ty jako autor prispevku pochopitelne obsah znas, ale technicky vzato jsi jeste nemel stranku s prispevkem otevrenou. system nerozlisuje ze jsi autor, jen vi, ze jsi ji jeste nemel zobrazenou.

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 15:51 ® Alov
Alov

Důkaz :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img8390.jpg
Úterý 31. března 2009 v 15:50 ® Alov
Alov

Ještě jedna taková technická na až bude trošku času :-) Pokaždé, když vložím svůj příspěvek do kterékoliv diskuse nebo fora se tento označí jako nepřečtený a ukáže se mi u fora či diskuse eNko, jako že ho nemám ještě přečtený. Nevím, jestli to tak má být nebo je to nějaká chybička u mě :-)

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 15:44 ® rapadek
rapadek

No obrázek se mi sem nedaří dostat.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8389.jpg
Úterý 31. března 2009 v 15:41 ® rapadek reakce na …
rapadek

Není to jen dnes. Myslím, že je to už několik dnů zpět. Po zadání adresy do řádku se stránky nenačtou. Až když dám obnovit (aktualizovat). Viz. obr.

reagovat
Úterý 31. března 2009 ve 12:15 ® revoke
revoke

To, že se dnes nechce stránka jakoby dočíst celá způsobuje výpadek na serveru Metopress, od kterých čerpáme počasí..

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 11:39 ® rapadek
rapadek

To stejné jako Hony a Alov. Vždycky se leknu, že to nejede. Ale teď jsem rád, že chyba není u mě.

reagovat
Pondělí 30. března 2009 ve 23:59 ® Alov
Alov

Stejný problém jako Hony…

reagovat
Pondělí 30. března 2009 ve 23:50 ® sumecryba
sumecryba

Nemohu se dostat na Kdo je online,mám tam prázdnou stránku.Jinak jsem s CHyzej moc spokojen.

reagovat
Pondělí 30. března 2009 v 17:08 ® Hony

Chytej semi neotevítá, až když dám „aktualizovat“, tak se mi otevře také s " zbývá 1 položka".

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 22:17 ® pipa reakce na …
pipa

havel:dik moc zejtra to nak zkusim

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 22:13 ® havel
havel

albin: vydrž:-) Radim maká v jednom kuse – brzo to bude…

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 22:07 ® havel reakce na …
havel

pipa: předpokládám, že používáš IE7

Bohužel jsem zjistil, že tuhle chybu mám v IE7 taky a aktualizace ani vymazání cookies nepomohlo. Koukal jsem i do kódu, co to mohlo způsobit a nic jsem nenašel. Bohužel IE si občas něco umane a nejde mu to rozmluvit (ostatně jako téměř všechno od Microsoftu). Ale co jsem zkoušel, tak na funkčnost webu to žádný vliv nemá. Kdyžtak vydrž – zítra napíšu Radimovi, aby se na to podíval. Osobně používám Mozillu Firefox a nikde žádný problém není.

Následují ovšem i tak doporučuji, protože se vyhneš možným problémům jinde na internetu.
Flash aktualizuješ tady: http://get.adobe.com/flashplayer

Pokud budeš někdy potřebovat vymaza cookies, tak to najdeš tady:
Nástroje > Možnosti Internetu > Obecné – Historie procházení – Odstranit

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 21:46 ® albin
albin

pipa:Taky se mi pořád něco načítá,ale jinak to funguje dobře. All:Už aby bylo Kdo je on line.Nějak mi chybí příspěvky některých členů(Nordboy,Va­gi)a nevím jestli nepíšou příspěvky nebo jestli se nestala někde chyba a já je nechtíc ignoruju.

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 21:45 ® pipa reakce na …
pipa

a kde jak to udelam..

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 21:38 ® havel reakce na …
havel

pipa: Co používáš za prohlížeč? Zkus aktualizovat flash a vymazat cookies.

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 21:05 ® pipa reakce na …
pipa

regulus: a vypmout ho mam na tomhle foru a přihlašenej ? Jinak sem klasicky vypinal zkoušel vickrat a furt nic..

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 20:51 ® regulus reakce na …
regulus

Pipa, vypni a znovu zapni počítač.

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 20:14 ® pipa reakce na …
pipa

A když sem rozbalil ten žlutej ! tak tam je CHyba je požadovan objekt.. dik za rady,moc to s PC neovladam :-))

reagovat
Neděle 29. března 2009 v 19:23 ® pipa
pipa

Prosim o radu. už od včera mě dole na liště je napsano(zbyva 1položka) čekani na http.wwww chytej..

reagovat
Sobota 28. března 2009 ve 22:01 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Mě to taky blblo ale už je to v cajku a chodí to super.

reagovat
Sobota 28. března 2009 ve 21:52 ® 1Mara
1Mara

Co to jé že to nechodí ? 40min. přihlášení a 10 min. na najetí do fór no teda :-)) )

reagovat
Sobota 28. března 2009 ve 13:42 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

HaD> To se tak n2kdo má.Tak ať se tam daří a pokud jedeš na ryby a pořádné úlovky.

reagovat
Sobota 28. března 2009 ve 13:09 ® HaD
HaD

Přátelé, Radim a všichni spolupracovníci (viz.: http://www.chytej.cz/o-nas/ ) budou intenzivně pracovat na dotažení všeho, co nás trápí a co připravujeme. Já právě odjíždím na sever a vrátím se až 10.4.2009. Možná se na vás ale občas juknu, pokud se dostanu k PC :-)

reagovat
Sobota 28. března 2009 v 11:58 ® fikus
fikus

HaD> Davide, taky bych měl jeden dotaz, při otevření fotografie na novém Chytej.cz se objeví nabídka funkcí jako Spustit slideshow nebo Následující, pak je tam ještě nefunkční nabídka Zvětšit do aktuální velikosti. Rád bych věděl, jestli to bude fungovat tak, že když vložím fotku do velikosti px900Xněco, tak se mi otevření takové fotky a zvolení zmíněné volby otevře fotka v této vložené velikosti?

reagovat
Sobota 28. března 2009 v 7:14 ® CeP reakce na …
CeP

nj.. panisek se probudil.. hehe

reagovat
Sobota 28. března 2009 ve 4:43 ® regulus
regulus

Jejda už fungujou i eNka -:)))

reagovat
Sobota 28. března 2009 ve 2:38 ® CeP
CeP

mimochodem diky za vraceni odesilani prispevku Tab+Enter

reagovat