Vyhledávání
Nové Chytej.cz
18.3.2009 | Rico | 32.870 zobrazení | 438 odpovědí
Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. března 2009 ve 2:37 ® CeP
-
jejda.. odstavce…
reagovat - Sobota 28. března 2009 ve 2:36 ® CeP
-
HaD, Revoke> mam dva postrehy, ci navrhy. ten prvni bych si opravdu pral, druhy povazujte za moznou ideu.
1) vcelku mne prudi temata ve foru s neumerne dlouhym uvodnim textem. neni jich mnoho, ale vyskytuji se a ja musim pri kazde navsteve nejprve odscrolovat o stranku, nez mohu cist nove prispevky. namtkou jmenuji Veletrh Brno, Rybarske auto, Jidlo – hlasovani (jak ty to robure delas), dale Alkohol na ryby patri, Poustet ryby, Chytej zamysleni a mnoho dalsich. toto by se dalo zlepsit dvemi zpusoby.
- udelat aktivni eNka, na ktere kliknu a skocim rovnou na oscrolovanou stranku s poslednim prispevkem, neco podobneho, co se bezne uziva v BB forech
- formou kratkeho perexu, rekneme ve 4–5 radcich
Perex, v žurnalistice – zpravodajství a publicistice, je označení pro krátký text (obvykle 2 – 5 vět), jehož účelem je uvést a upoutat pozornost na následující delší text článku a/nebo naznačit, o čem článek bude. Na co nestačí upoutat titulek nebo podtitulek, to rozvádí perex, aby se čtenář mohl rozhodnout, má-li věnovat čas čtení celého článku a jde-li o téma, které ho zajímá.
Podle „obrácené pyramidy,“ jednoho z principů publicistiky, obsahuje perex ty nejzajímavější informace, jež pak článek rozvádí dodáváním dalších podrobností. Měl by tedy působit jako lákavá „ochutnávka“ článku, který uvozuje.
2) zvyraznit kapitalni, ci mimoradne ulovky vlozene Z lovu, opet dvemi moznymi zpusoby
- pro zapis Z lovu pridat volbu – zatrzitko, ktera by krom eNka upozornila treba Kackem, ze je vlozen kapitalni ulovek. osetrit pochopitelne aby si kazdej nedal za kapitalni ulovek cejna 25, treba tak, ze v momente zatrzeni vyskoci hlaska s otazkou zda skutecne ulovek prekracuje hranici povazovanou za kapitalni ulovek
- na ohodnoceni kapitalni ulovek by se interaktivne podileli ostatni ctenari formou hlasovani a po dosazeni treba 5 hlasu by byl ulovek automaticky prohlasen za kapitalni. tady bych lovci dal moznost sam si zvolit zda povoli, ci nepovoli hlasovani.
- Sobota 28. března 2009 v 1:23 ® rgb23
-
Postrádám vyhledávač, což mě trápí víc než fishbony, autologin, nebo nefungující odstavce. Jinak všechna čest, makáte na tom o sto šest a jak jsem konzervativní, zvykám si rychle.
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 0:57 ® Rico
-
jina pochvala HaDovi za dalsi vyvoj… jen uz se tesim az uvidim kdo je online
reagovat - Sobota 28. března 2009 v 0:56 ® Rico reakce na …
-
selmicko: zkus novou verzi ff nebo treba vymazat vyrovnavaci pamet ff…
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 17:48 ® Vydrain reakce na …
-
Pf pf pf pf no tak já si překopu filtry …, to je taky vopruz
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 15:39 ® HaD reakce na …
-
Vydruško pracujeme nonstop. Porod holt někdy bolí. A my rodíme hodně velké dětátko. V podstatě už dospělce
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 15:31 ® Vydrain reakce na …
-
Regule, mrháš energií zbytečně, bo je to pozdě. Autologin už mi dááávno funguje.
Hade, ty seš teda had, to já vim moc dobře, jen bych to chtěla, aby to fachčilo jako na starým chytej, kde po odfiltrování reklam to tlačítko vostalo
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 15:26 ® Salmo
-
HaD> Díky za ten autologin… Jinak bych ještě podotknul,že v textu nejdou dělat odstavce,ale chápu,že máte na starosti důležitější věci.Díky
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 15:24 ® sethy
-
Autologin funguje bez problemu. HaD: jinak jsem projel chytej pod IE, mozilou i safari. Vse funguje stejne a bez problemu:)
reagovat - Pátek 27. března 2009 ve 14:49 ® HaD
-
reagovat
- Pátek 27. března 2009 ve 13:42 ® 1Mara
-
HaDe – tak ti musím móc pochválit kolonku Počasí to je moc pěkný a stav řek no je to paráda .
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 10:35 ® HaD
-
MÁME HORKOU NOVINKU. TECHNICKY SNADNÉ, LEČ JEN DLOUHO PŘIPRAVOVANÉ: NA ÚVODNÍ STRANĚ V BLOKU „AKTUÁLNĚ“ NYNÍ I NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE K ČLÁNKŮM, VIDEÍM, KRÁTKÝM ZPRÁVÁM APOD.
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 10:29 ® HaD reakce na …
-
šelmo, šelmo
reagovatTy, holka od podnikatele nechápeš smysl reklamy? Nezlob!!!
- Pátek 27. března 2009 v 0:52 ® regulus
-
Ještě jedna technická, nefungují odstavce, taky v některých případech mírně znepřehledňuje příspěvky. Já vím, už mlčím. -:)))
reagovat - Pátek 27. března 2009 v 0:50 ® regulus
-
Jejda, fakt ten autologin funguje. -:)))
Šelmo, nevynejšlej, problém je mezi klávesnicí a židlí. -:)))
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 23:43 ® cercer
-
vydruše,jedu taky jen přez FF a bez problémů..kolik let jsi neaktualizovala??
reagovatD
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 21:19 ® Vydrain reakce na …
-
Chmmmm, na starý verzi webu to bylo ok, mám stejně jako předtím zablokovaný reklamy a tyhle blikací hlouposti, ale tlačítko odeslat příspěvek ted nemám ani v diskuzi, ani u fór … Takže ted píšu z IE
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:37 ® HaD
-
scanix: autologin by už měl makat. Byl jsem teď 2 hodiny mimo a stále přihlášen. Skutečně Ti nefunguje? Nemáš FF a nedal jsi po vypnutí prohlížeče vymazání cookies?
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:30 ® HaD reakce na …
-
Vydrain: to jde, pročby ne. Já i Radim a i brácha používáme jen FF a není problém
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:30 ® HaD reakce na …
-
Mara1: připravuje se
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:06 ® Scanix
-
Mam zatim 2 dotazy, proc nefunguje automaticke prihlaseni a jak se dostanu na sve fotografie a alba? Nejak jsem se v tom ztratil a pri zobrazeni profilu se zobrazi jen jakysi listing v rozpadlem UTF-8, neb prohlizec spatne vybere kodovani. Diky
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 20:04 ® Vydrain
-
Hadice, kdy bude možné z FF odesílat příspěvky do diskuzí? A jestli bude listování v diskuzích i umístěné nahoře
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 v 19:05 ® 1Mara
-
Supr už to fachčí jupííí
reagovata jedna otázečka HaDe bude i to že at v diskuzi tak ve foru když kliknu na nick tak automaticky budu reagovat na něj a napíše se ten nick než začnu na tu sránku reagovat ? myslím tím tam co se píší vzkazy
- Čtvrtek 26. března 2009 v 18:44 ® Rico
-
HaD parada!
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 v 15:49 ® HaD
-
26.3.2009 14:47: Autologin (automatické přihlašování znovu zprovozněno!
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 v 15:41 ® HaD
-
pokud někdo znáte odkazy na počasí a vodní stavy na známých zahraničních revírech, budeme velmi rádi za pomoc!
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 ve 12:16 ® HaD
-
Cormaxx:
reagovatA samozřejmě jsme rubriku počasí ještě „vytunili“
- Čtvrtek 26. března 2009 ve 12:11 ® cormaxx
-
HaD: No to bude něco pro Sandera
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 v 11:34 ® HaD
-
Přidali jsme pro Vás do pravého infobloku „Počasí“
reagovat