Chytej.cz

Nové Chytej.cz necteno

18.3.2009 | Rico | 32.876 zobrazení | 438 odpovědí

Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. března 2009 ve 21:04 ® 1Mara
1Mara

HaDe tak je hlídej jako oko v hlavě :-)) ) Né jen jse ptám :-)

reagovat
Pondělí 23. března 2009 ve 20:58 ® HaD reakce na …
HaD

Libor: pracujeme na tom. Teď jsem dal Radimovi stoh úkolů a on to řeší.

Mara1: mám je schované v mailu :-)) )

reagovat
Pondělí 23. března 2009 ve 20:56 ® 1Mara
1Mara

HaDe kam si schoval mé dva články ? :-)) ))

reagovat
Pondělí 23. března 2009 ve 20:47 ® Libor
Libor

HaD > u nového článku se nezobrazuje dobře počet komentářů. Jinak díkes :-)

reagovat
Pondělí 23. března 2009 ve 20:18 ® HaD reakce na …
HaD

sander: s tím se počítá všude

reagovat
Pondělí 23. března 2009 ve 20:06 ® Sander
Sander

Maličko tu postrádám editaci příspěvků.

reagovat
Pondělí 23. března 2009 v 18:51 ® HaD reakce na …
HaD

slimak: to bohužel vzhledem k nové koncepci serveru nikoliv. Ale připravujeme funkci, která něco nového umožní!

reagovat
Pondělí 23. března 2009 v 18:50 ® HaD reakce na …
HaD

Alov: Zhruba tak nějak.

reagovat
Pondělí 23. března 2009 v 16:15 ® Chose
Chose

Chtěl bych vědět,jestli se časem znovu načtou všechna fotoalba.Měl jsem tady totiž i ty co už nemám jinde uložené a nerad bych o ně přišel.

reagovat
Pondělí 23. března 2009 v 9:39 ® slimak
slimak

Ahoj, dá se tu nastavit foto do pozadí jako na starém serveru???

reagovat
Neděle 22. března 2009 ve 23:27 ® Vojda13
Vojda13

Ještě jsem se vás chtěl zeptat jisi vám jdou přidávat videa a nebo fotoalba??? Mne ne!!:-((

reagovat
Neděle 22. března 2009 ve 13:51 ® 1Mara
1Mara

Vydrž Brťka vydrž :-)

reagovat
Neděle 22. března 2009 v 9:36 ® Vojda13
Vojda13

a no joxDxD.. ale myslim ze to starsi bylo lepsi, zhlediska funkcnostixD (snad se to opravi)…

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 23:31 ® Salmo
Salmo

Vojda13> Admini teď mají na starosti daleko důlezitější věci než nějaké Fishbony.Jestli tě to uklidní, já jsem jich měl něco k 7000 a nijak je nepostrádám…

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 22:45 ® regulus reakce na …
regulus

Vojta, no vidíš, já jich asi měl i víc, nevím kolik a je mi to srdečně jedno.

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 22:41 ® Vojda13
Vojda13

Ahoj chtěl bych se zeptat proč se mi neprecetli fishbony…??? snad se přčtou měl jsem pres 1000

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 20:39 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

pro novas32

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 20:38 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

mě to nechybí trošku, ale hodně, Petrův zdar

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 20:18 ® Robur
Robur

a jak se dají vlastně seřadit fóra, postrádám zobrazení aktuálních fór. Teď např. vidím dvakrát jezírka, prostě ty co nově vznikla, potřebuji vidět ty, na které někdo odpovídá. Doufám, že jsem se vyjádřil smysluplně. Ani nvím, jak otevřu nějaké starší dórum, když ho nemohu najít.

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 18:51 ® Vydrain
Vydrain

Chybí mi taková praktická drobnost. Když se pročítám diskuzema, jsou seřazený pro čtení od spodu nahoru. Když dočtu nahoru a chci klapnout na následující stránku, musím zase srolovat dolů. Mám to tak jen já nebo to taky někdo postrádáte? Pokud se to řešilo na předchozích stránkách, tak ty jsem nečetla, bo na to už nemám energii.

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 18:07 ® havel reakce na …
havel

Myslím, že co se týče té úvodní stránky, to bylo záměrem – jde o to, aby návštěvník, měl co nejvíce aktuálních informací přímo před očima a mohl si je v klidu projít na jedné stránce a nemusel procházet celý server.

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 13:08 ® DEATH

Zdravím. Jelikož mám teď hlavu v pejru z matury, tak jsem objevil změnu až teď. Ale musím říct, že jsem si dvakrát kontroloval adresu. Lekl jsme se, kde to jsem. Zatím nemůžu objektivně zhodnotit, všechny plusy a případné vychytávky nového provedení stránek. Ale úvodní stránka ve mě vzbudila dojem kvanta informací nalepených vedle sebe. Ale to jde jako u všech změn jen o zvyk.

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 13:02 ® Alov
Alov
  • – jiné i co se funkcí týče… (oprava) :-))
reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 13:01 ® Alov
Alov

DEXTR a ostatní přirovnávači s MRKem > Ted jsem strávil cca 20 minut porovnáním vzhledu u obou serverů a bud mám něco se zrakem nebo nevím. Ani v nejmenším se mi nezdá, že by nové chytej nějakým způsobem připomínalo MRK. Ba naopak mi připadá, že chytej je diametrálně jiné a co se funkcí týče…

reagovat
Pátek 20. března 2009 ve 22:43 ® albin
albin

Zdá se mi to,nebo fotky po zvětšení jsou mnohem ostřejší než na starém chytej?Je to super.

reagovat
Pátek 20. března 2009 ve 20:51 ® Libor reakce na …
Libor

DEXTR > o 3 komentáře níže máš odpověď na svou otázku.

reagovat
Pátek 20. března 2009 ve 20:26 ® svaca

proc to tu vypada temer jak na MRKU? myslim ze drive to zde bylo prehlednejsi a originalnejsi

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 19:41 ® Libor
Libor

HaD > Revoke > rozjíždění fotek super, jen bych se přimlouval za ztmavení okolí fotky, třeba jen zešednout nebo jemné pokrytí modrou barvou co je na pozadí stránek. Máte možnost to vyzkoušet? Fotka pak super vznikne. Taky zadat něco jako Z-index na 100% k té fotce, aby ji nic jiného nepřikrylo? Lezou do nich bannery. Já vím…, řešíte důležitější :-)

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 16:05 ® 1Mara
1Mara

No držím stále klukům palečky a ať se daří :-)

reagovat
Pátek 20. března 2009 ve 14:54 @ 

chlapci VY-DR-ŽAŤ !!!! všecko bude, leč jak vidíte, kluci na všem intenzivně pracují a spouštějí to postupně. Bohužel se při nahrávání nové verze vyskytly problémky jak jste si zajisté všimli, tudíž zatím vše není tak jak má být. V dohledné době se vše napraví a spustí se spoustu nových funkcí a vychytávek. Bohužel to je voda na mlýn pro konkurenci, leč tímto zase CHytej dokáže že jde dopředu bez toho aby někoho kopírovalo. Ba naopak. Uvidíte sami! Třísloupcovou grafiku už jedou téměř veškeré moderní weby, tudíž nebylo třeba jít jiným směrem, mě osobně se to líbí a jede tak třeba idnes, seznam, atlas, tudíž řeči že se kopíruje mrk jsou více méně úsměvné :o)) osobně se těším až se kluci dospí, skončí veletrh a budou se nám tu zase věnovat. Nápadů mají spoustu a schválně sledujte za jak dlouho po tom, co se tu něco objeví, přejde na to i konkurence :o)))

reagovat