Vyhledávání
Nové Chytej.cz
18.3.2009 | Rico | 32.944 zobrazení | 438 odpovědí
Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 20. března 2009 ve 12:36 ® Vybliz
-
Taky mam problem se clanky. Zalezaji mi obrazky i text pod pravou(reklamni) polovinu. Odzkouseno v Mozille i IE. Chce to krapet doladit,ale jinak si myslim, ze to neni spatne, uz to potrebovalo modernejsi zmenu.
reagovat - Pátek 20. března 2009 v 10:18 ® novas32
-
ahoj, u stare verze chytej bylo pri rozbaleni listy u diskuze videt, kde (v kterych tematech) jsou nove prispevky, tady mi to trosku chybi
reagovat - Pátek 20. března 2009 ve 2:09 ® HaD reakce na …
-
A jakou kratkou zpravu?
reagovatzitra dopoledne bude kratke video…
- Pátek 20. března 2009 v 0:50 ® cercer reakce na …
-
No,Regule,teď jsi se ho zastal!!
reagovatD
- Pátek 20. března 2009 v 0:47 ® regulus reakce na …
-
Kurnik, až včil jsem si všimnul, že jsem to napsal do úplně jinýho fóra než jsem chtěl.
reagovat - Pátek 20. března 2009 v 0:33 ® regulus
-
No tak myslím, že HaD hodně zaváhal, protože tu nevidím žádnou krátkou zprávu z prvního dne veletrhu. Omlouvalo by ho jen to, že je totálně na šrot nebo (to tu psát nemůžu), případně se na nás vykašlal.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 23:32 @
-
nevím jestli to tu už bylo , nejdou mi videa, chtěl sem kouknout na tanec se smáčky a nějak se to nenačte.A taky to rozbalovací menu když se rozbalý nad videem tak se pod něj skryje místo aby menu překrylo video;)
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 23:07 ® Robur
-
kdybys jel do Brna, tak by se ti zobrazily, já je vidím normálně
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 23:03 ® kostnak
-
robim nieco blbe ja, alebo sa v „z lovu“ nezobrazuju fotky ulovkov?
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 21:52 ® Rico reakce na …
-
kouka ze tu regulus pekne brejkuje
reagovatjen tak dal…
- Čtvrtek 19. března 2009 ve 13:38 ® 1Mara
-
Jedna se o temata z fora
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 13:37 ® 1Mara
-
Třeba těd jsem tady něco napsal a chci naject na Děčín a nikde tady není ? tudíž musím rozkliknout nějakou dizkuzi a na středu monitoru se mi zobrazí Ústí , nový chytej a Děčín a atd.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 13:34 ® 1Mara
-
Třeba teď jsem se koukal na Ústí u prostřed monitoru a jako poslední vzkaz tam je od Suse a ne diskuzi tam není a když se chci vrátit na nový chytej tak se tam dostanu zase jen že najedu na nějakou dizkuzi a miší si popojedu na střed monitoru a najdu si nový chytej tam něco napíšu a když se chci vzápětí podívat na Děčín tak se tam nedostanu , musím opět někam kliknout něco jiného otevřít aby se mi na středu monitoru opět ukázalo Děčín , nový chytej, a Ústí na kterým jsou čerstvější příspěvky . jen informuji
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 13:30 ® havel reakce na …
-
myslím, že není čeho se bát a vyhledávání bude
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 13:24 ® sus1
-
Smajlíci jsou fuč.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 12:19 ® bobajz
-
Bohužel pořád mi nejvíc chybí vyhledávání,to je snad jedna ze základních funkcí i na těch nejjednodušších webech.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 ve 12:13 ® Robur
-
teď jsem něco zkoušel a zjistil, že fotku mohu přetahovat po obrazovce, takže by se to snad dalo eliminovat takto
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:47 ® regulus
-
Ještě jedna malá technická, pokud si otevřu fotku, tak v některých případech „zalízá“ pod reklamní banery, ale jen pod některý viz PrtScr z Muškařiny.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:39 ® sethy
-
HaD: rychlost chytej je i na mem super pomalem netu uzasna:) super.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:37 ® regulus reakce na …
-
Libor – to nebýt moje práce, hrál si Robur, akurát to semka nemohl dostat, tak sem mu to semka vložil.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:35 ® Libor
-
regulus: dost dobrý
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:33 ® regulus reakce na …
-
To musíš chlapče zmenšit, nejde o vekost v kB nebo MB, na to se nehraje, ale o rozměry, ta tvoje původní měla 3507×2550 px, musíš to zmenšit na 540×393
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:29 ® sus1
-
regul:Chtělo to sem někam umístit nějakej návod,aspon pro začátek,takové malé vysvětlení co a jak.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:26 ® regulus reakce na …
-
1Mara – v diskuzích to funguje, pokud je tam nová zpráva nebo zprávy tak se ti vpravo od názvu diskuze objeví kolik novejch příspěvků v tý který diskuzi je.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:19 ® Robur
-
pokus, fotka co mělä 1,1mb se vloží a 400kb ne
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:19 ® mihy.san
-
To autopřihlašování opravdu nefunguje a určitě to není nastavením prohlížeče. Pokud by bylo možné nastavit, aby přihlášení „drželo“, velmi bych to uvítal. Díky. Ještě mám jednu subjektivní připomínku: když se myší v diskuzích a forech najede na avatar uživatele, tak se avatar automaticky zvětší. Vzhledem k současnému nastavení se ale těch 45×45 px jen roztáhne na cca dvojnásobnou velikost, ale se zachováním počtu pixelů. A avatar (foto) je pak rozostřený a není pěkný. Za sebe říkám, že by mi vůbec nevadilo, kdyby se to aut. zvětšování úplně vyřadilo, přijde mi to v tomto stavu kontraproduktivní. Děkuji.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:16 ® Robur
- reagovat
- Čtvrtek 19. března 2009 v 11:15 ® Robur
- reagovat
- Čtvrtek 19. března 2009 v 11:08 ® 1Mara
-
Pardon v Plavaný a v dalších dizkuzích není za větami slovo REAGOVAT tak by to bylo dobrý to tam mít i stím že OPRAVIT ZAPIS có ?
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 11:05 ® 1Mara
-
Třeba když napíšu nákou chybu a budu jí chtít třeba v Plavaný opravit tak bylo by dobrý za tím reagovat mít nápis opravit zápis a dalo by se to zpět a opravilo by se to A ty enka na dizkuzích a atd. ty tam chyběj.
reagovat