Vyhledávání
Nové Chytej.cz
18.3.2009 | Rico | 32.944 zobrazení | 438 odpovědí
Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. března 2009 v 11:03 ® gadasnik
-
HAD:zdarec Dejve,jaxik mě to nefunguje-pokud nedělám něco blbě já.V klubu se nemůžu mrknout,kdo je právě na chytej,nemám tam smajlíky,furt to po mně chce nějaké přihlášení,přitom moje pisání se objevuje pod mým nickem,pořád musím dohazovat heslo-předtím jsem to měl nafurt.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:58 ® regulus
-
Takže budu muset bonzovat, v Muškařině nejdou vkládat fotky.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:57 ® Kazan reakce na …
-
regulus – máš pravdu s tím přihlášením, nejde ani v exploreru ani firefoxu, zajímavé je, že než jsem ho včera zrušil tak mi fungovalo.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:51 ® 1Mara reakce na …
-
Tak já sám za sebe bych chtěl poprosit Davida a lidi co na novém chytej pracují,aby nebo jestli se dá udělat toto – nechat smajlíky tak jak byli, a všechny ,na vyhledávání druhu smajlíka jsou tam jiní a špatně se poznává který to je- přehodit rybářské vtipi do jiné kolonky například do stálé dizkuze- do osobního menu přidat a vrátit veškeré fota a alba co jsme měli( oty fota bych nechtěl přijít)- jestli by šlo udělat aby když na něčí odpověd kde je napsáno reagovat , tak aby se mi to když na to kliknu automaticky ukázalo ten nick v tabulce co se tam odpovídá- u osobních zpráv chybí ( poslat dotičnému zprávu,odpověd ) , a zobrazování nicků abych nemusel vždy si ten nick přesouvat z dizkuzí , abych na tu konkrétní osobu mohl reagovat- NEBERTE TO JAKO KRYTIKU TAK TO NENI. Ba naopak vypadá to velice dobře a jen bych byl straštně rád kdyby se ty mouchy do týdne jak říká Vagi vychytali a móóóc za novej Chytej děkuji.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:51 ® regulus
-
Další výborná věc je nápověda doslova „pro blbý“ pokud chcete přidat příspěvek do diskuze, to už snad pochopí každej, jen bych se přimlouval, aby se to zobrazovalo i při zadávání reakce do fóra.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:48 ® Libor
-
ten Banner nahoře, topfish.cz ten je strašnej, je jak z matějský pouti. Viděl bych tam fotku ryby, ale ta by asi nic nezaplatila
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:43 ® regulus reakce na …
-
Kazan – to autopřihlášení bohužel nefunguje (alespoň mě), takže to je jediný, co mi momentálně lehce vadí. Rychlost už je OK, má to ještě nějaký dětský nemoci který se časem odladí, ale za naprostou bombu považuju vychytávku s fotkama, především diskuze Z lovu se tím stala výrazně přehlednější. Předpokládám, že díky tomu půjdou vkládat i fotky s vyšším rozlišením.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:43 ® Libor
-
Kazan : ano, nebo tak
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:42 @
-
Kazan : ano, nebo tak
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:35 ® Kazan reakce na …
-
Padis – Tady na Chytej v osobním menu klepni na nastavení a v nastavení zatrhni autopřihlášení
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 10:19 ® Libor reakce na …
-
Padis > to bude ale nastavením ve tvém počítači. Zkus se podívat do správy hesel tvého prohlížeče. Obecně se prohlížeče při prvním spuštění stránky s heslem ptají, zda ho chceš uložit nebo ne. Když dáš – ne , bude to chtít pořád přihlašovat. Koukni do nastavení svého internetového prohlížeče. To že ti to ted nefunguje, mohlo nastat právě změnou chytej, jinak nevim.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 9:46 ® Padis
-
nové chytej se mě líbí.Akorát,když opustím internet tak potom při novém spuštění chytej se musím znovu přihlásit.To mě u starého nedělalo.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 9:07 ® sus1
-
Zatim ještě nepoznam novej přízpěvěk,bo mě nejdou žádná enka,ani ve foru ,ani v diskuzi.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 7:53 ® foks01
-
aha ,tak stačí na ní kliknout a hups,tak už mě to nevadí,moc pěkné:)
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 7:51 ® foks01
-
škoda že došlo na zmenšení fotek ,ty velký sem si mohl pěkně vychutnat a pořádně prohlédnout,ted je to jak fotka do občanky,to je snad jediné co mě vadí.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 7:38 ® LuboO
-
Otazka, ked kliknem na Osobnu postu vedla osobneho menu, napise mi to „prihlaste se, prosim“ aj ked prihlaseny som. Kde robim chybu?
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 7:23 ® LuboO
-
No, ta pomalost je uz prec, facha to podstatne rychlejsie.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 1:49 ® cercer
-
Všem kdo má v novém CHytej prsty:Ráno jsem pln očekávání najel na nové CHytej a popravdě,byl jsem mírně zklamán..což pramenilo za a)mé mírné konzervativnosti a pohodlnosti-staré jsem měl už ,,ošahané" a za b) z toho,že jsem moc netušil,co takový přerod obnáší a že se vše ladí za chodu. Teď,když jsem přišel na CHytej podruhé,po šichtě,je krásně vidět,jak se vše rozbíhá jak má,jak vše od rána pokročilo a zrychlilo a ,,objevuji" první nové vychytávky(viz Vagiho komentář)které se mi také moc líbí.Za sebe můžu tedy říci:CHlapi,klobouk dolů,DOBRÁ PRÁCE!!
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 1:17 ® Rico reakce na …
-
vagi: nemel by jsi uz taky spinkat?
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 1:17 ® Rico reakce na …
-
HaD, Radim: Hurááá do postele, at jste pouzitelny…
reagovat - Čtvrtek 19. března 2009 v 0:18 ® vagi
-
HaD a ostatní spolupracující: první týden hájení budu přispívat pouze kladnými poznatky a chválou, aby se vám lépe pracovalo na dodělcích. Kouknul jsem se do z lovu a nový způsob uveřejňování fotek se mi MOC LÍBÍ. Díky.
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:51 ® HaD
-
Už se to lepší. Radima si pro dnešek dá padla. Už to potřebuje a zítra zase pokročíme. Díky VÁM!
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:44 ® 1Mara
-
Hlavně pěkně prosím ,aby se do osobního menu dalo fotoalba s předešlími fotografiemi
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:43 ® Rico
-
Ty jo ja se tesim na toceny STAROBRNO, poslu tam hnedka dve naraz… slintam si tu do klavesnice…
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:41 ® Rico reakce na …
-
muhehe 70Mbit je 70Mbit njn ty studenti se nemaji spatne
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:41 ® havel reakce na …
-
nevytahujte se! mě brzdí síťovka
reagovat…
- Středa 18. března 2009 ve 23:37 ® CeP reakce na …
-
3–5 sekund. 10/10Mbit
reagovat)
- Středa 18. března 2009 ve 23:31 ® johanes
-
Díky za nové " Chytej " … je to příjemná změna
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:28 ® Alov
-
Mě vše jede slušnou rychlostí. Klik > max.10 vteřin > hotovo. 4 Mbit jsou 4 Mbit asik no. Áááá nebo to je tou vaší mozarelou
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:28 ® Rico
-
CeP: muhehe tomu se rika chyba 999999999
reagovat