Chytej.cz

Nové Chytej.cz necteno

18.3.2009 | Rico | 32.944 zobrazení | 438 odpovědí

Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 19. března 2009 v 11:03 ® gadasnik

HAD:zdarec Dejve,jaxik mě to nefunguje-pokud nedělám něco blbě já.V klubu se nemůžu mrknout,kdo je právě na chytej,nemám tam smajlíky,furt to po mně chce nějaké přihlášení,přitom moje pisání se objevuje pod mým nickem,pořád musím dohazovat heslo-předtím jsem to měl nafurt.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:58 ® regulus
regulus

Takže budu muset bonzovat, v Muškařině nejdou vkládat fotky.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:57 ® Kazan reakce na …

regulus – máš pravdu s tím přihlášením, nejde ani v exploreru ani firefoxu, zajímavé je, že než jsem ho včera zrušil tak mi fungovalo.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:51 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Tak já sám za sebe bych chtěl poprosit Davida a lidi co na novém chytej pracují,aby nebo jestli se dá udělat toto – nechat smajlíky tak jak byli, a všechny ,na vyhledávání druhu smajlíka jsou tam jiní a špatně se poznává který to je- přehodit rybářské vtipi do jiné kolonky například do stálé dizkuze- do osobního menu přidat a vrátit veškeré fota a alba co jsme měli( oty fota bych nechtěl přijít)- jestli by šlo udělat aby když na něčí odpověd kde je napsáno reagovat , tak aby se mi to když na to kliknu automaticky ukázalo ten nick v tabulce co se tam odpovídá- u osobních zpráv chybí ( poslat dotičnému zprávu,odpověd ) , a zobrazování nicků abych nemusel vždy si ten nick přesouvat z dizkuzí , abych na tu konkrétní osobu mohl reagovat- NEBERTE TO JAKO KRYTIKU TAK TO NENI. Ba naopak vypadá to velice dobře a jen bych byl straštně rád kdyby se ty mouchy do týdne jak říká Vagi vychytali a móóóc za novej Chytej děkuji.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:51 ® regulus
regulus

Další výborná věc je nápověda doslova „pro blbý“ pokud chcete přidat příspěvek do diskuze, to už snad pochopí každej, jen bych se přimlouval, aby se to zobrazovalo i při zadávání reakce do fóra.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8153.jpg
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:48 ® Libor
Libor

ten Banner nahoře, topfish.cz ten je strašnej, je jak z matějský pouti. Viděl bych tam fotku ryby, ale ta by asi nic nezaplatila :-)

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:43 ® regulus reakce na …
regulus

Kazan – to autopřihlášení bohužel nefunguje (alespoň mě), takže to je jediný, co mi momentálně lehce vadí. Rychlost už je OK, má to ještě nějaký dětský nemoci který se časem odladí, ale za naprostou bombu považuju vychytávku s fotkama, především diskuze Z lovu se tím stala výrazně přehlednější. Předpokládám, že díky tomu půjdou vkládat i fotky s vyšším rozlišením.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:43 ® Libor
Libor

Kazan : ano, nebo tak :-)

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:42 @ 

Kazan : ano, nebo tak :-)

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:35 ® Kazan reakce na …

Padis – Tady na Chytej v osobním menu klepni na nastavení a v nastavení zatrhni autopřihlášení

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 10:19 ® Libor reakce na …
Libor

Padis > to bude ale nastavením ve tvém počítači. Zkus se podívat do správy hesel tvého prohlížeče. Obecně se prohlížeče při prvním spuštění stránky s heslem ptají, zda ho chceš uložit nebo ne. Když dáš – ne , bude to chtít pořád přihlašovat. Koukni do nastavení svého internetového prohlížeče. To že ti to ted nefunguje, mohlo nastat právě změnou chytej, jinak nevim.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 9:46 ® Padis
Padis

nové chytej se mě líbí.Akorát,když opustím internet tak potom při novém spuštění chytej se musím znovu přihlásit.To mě u starého nedělalo.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 9:07 ® sus1

Zatim ještě nepoznam novej přízpěvěk,bo mě nejdou žádná enka,ani ve foru ,ani v diskuzi.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 7:53 ® foks01
foks01

aha ,tak stačí na ní kliknout a hups,tak už mě to nevadí,moc pěkné:)

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 7:51 ® foks01
foks01

škoda že došlo na zmenšení fotek ,ty velký sem si mohl pěkně vychutnat a pořádně prohlédnout,ted je to jak fotka do občanky,to je snad jediné co mě vadí.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 7:38 ® LuboO
LuboO

Otazka, ked kliknem na Osobnu postu vedla osobneho menu, napise mi to „prihlaste se, prosim“ aj ked prihlaseny som. Kde robim chybu?

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 7:23 ® LuboO
LuboO

No, ta pomalost je uz prec, facha to podstatne rychlejsie.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 1:49 ® cercer
cercer

Všem kdo má v novém CHytej prsty:Ráno jsem pln očekávání najel na nové CHytej a popravdě,byl jsem mírně zklamán..což pramenilo za a)mé mírné konzervativnosti a pohodlnosti-staré jsem měl už ,,ošahané" a za b) z toho,že jsem moc netušil,co takový přerod obnáší a že se vše ladí za chodu. Teď,když jsem přišel na CHytej podruhé,po šichtě,je krásně vidět,jak se vše rozbíhá jak má,jak vše od rána pokročilo a zrychlilo a ,,objevuji" první nové vychytávky(viz Vagiho komentář)které se mi také moc líbí.Za sebe můžu tedy říci:CHlapi,klobouk dolů,DOBRÁ PRÁCE!!

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 1:17 ® Rico reakce na …
Rico

vagi: nemel by jsi uz taky spinkat? :-)

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 1:17 ® Rico reakce na …
Rico

HaD, Radim: Hurááá do postele, at jste pouzitelny…

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 0:18 ® vagi
vagi

HaD a ostatní spolupracující: první týden hájení budu přispívat pouze kladnými poznatky a chválou, aby se vám lépe pracovalo na dodělcích. Kouknul jsem se do z lovu a nový způsob uveřejňování fotek se mi MOC LÍBÍ. Díky.

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:51 ® HaD
HaD

Už se to lepší. Radima si pro dnešek dá padla. Už to potřebuje a zítra zase pokročíme. Díky VÁM!

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:44 ® 1Mara
1Mara

Hlavně pěkně prosím ,aby se do osobního menu dalo fotoalba s předešlími fotografiemi :-)

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:43 ® Rico
Rico

Ty jo ja se tesim na toceny STAROBRNO, poslu tam hnedka dve naraz… slintam si tu do klavesnice…

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:41 ® Rico reakce na …
Rico

muhehe 70Mbit je 70Mbit njn ty studenti se nemaji spatne :-)) :-))

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:41 ® havel reakce na …
havel

nevytahujte se! mě brzdí síťovka:-((:-D

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:37 ® CeP reakce na …
CeP

3–5 sekund. 10/10Mbit :-)) )

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:31 ® johanes
johanes

Díky za nové " Chytej " … je to příjemná změna

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:28 ® Alov
Alov

Mě vše jede slušnou rychlostí. Klik > max.10 vteřin > hotovo. 4 Mbit jsou 4 Mbit asik no. Áááá nebo to je tou vaší mozarelou :-D

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:28 ® Rico
Rico

CeP: muhehe tomu se rika chyba 999999999 :-))

reagovat