Vyhledávání
Nové Chytej.cz
18.3.2009 | Rico | 32.957 zobrazení | 438 odpovědí
Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 18. března 2009 ve 23:22 ® CeP
-
kua.. zase tu mam nekde mezi zidli a klavesnici nejakej virus.
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:22 ® CeP
-
jeste jednou pokus o upload screenu
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:21 ® CeP
-
aha… Texy zatim nechodi.
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:17 ® CeP
-
Hlasim mirne rozhozenou grafiku v Opere, ale to se jiste odladi. pro srovnani screeny Opery a Firefoxe.
jeste jsem chtel napsat neprijemne uzke textove pole, ale nez jsem odscreenoval, je to v normalu.
s nadsenim vitam implementaci texy!
tady bude hlavicka takovej lehkej pokus o jednoduchou malou tabulku tohle bude kurzivou a tohle zase tucne
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:09 ® Rico reakce na …
-
HaD> jen do toho, vzdycky jsem chytej.cz a tobe drzel palce i kdyz jsme se parkrat nepohodli. Plnou parou vpred, je krok dobrym smerem a verim ze se vse casem vychyta a jak rikam chytej.cz je internetovy domov rybaru..... Dyt ja jsem tu cerpal jedny z prvnich informaci o rybarine…
Jo a jsem rad ze uz mi jsou prispevky do fora, dekuji… A diky te zkutecnosti az ted pridavam to co jsem napsal dnes rano po zalozeni tohoto tematu:
psano kolem 9.30:
Na první pohled nové Chytej.cz působí velice kompaktně a přehledně, ovládaní je intuitivnější než v minulé verzi. Co velice oceňuji je hned na úvodní stránce sekce Fórum a Diskuze hned vedle sebe, výborný nápad. Jen mi u toho chybí počet nepřečtených příspěvků. Hlasování o založeném fóru zda ho zrušit nebo ne je velice povedený nápad a věřím, že se ujme a doufám bez zneužívání. Vkládání příspěvků je příjemnější a příprava na vložení tří obrázků hnedka pod editorem rextu je perfektní počin, jen bych uvítal možnost vložení příspěvku rovnou bez nutnosti použítí náhledu. Použití malého množství smajlíků, je rovněž vítáno
8-O
Další postřehy budu vkládat průběžně…
I když si myslí, že načasování této velké změny nebylo zrovna nejlepší, ale na druhou stranu chápu možnost ukázat se na veletrhu v novém světle.
Jsem rád, že náš internetový domov chytej.cz udělal veliký krok v před a přeji Davidovi mnoho úspěchů a úlovků nejen tady na serveru ale i u vody… Držím ti palce a myslím, že nejen já…
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 23:05 ® Prutos reakce na …
-
HaD: Konečně to trochu běhá
reagovatDobré, pěkný.. Konkurence se neboj…a běžte se oba vyspat
čus v pátek
- Středa 18. března 2009 ve 22:58 ® sethy
-
HaD: jediné co bych vytkl (ale možná to tak nemá být, pouze to zatim nefunguje) je: když si v horní výběrové liště kliknu např na „obchod“ tak už nevidím seznam fór a diskuzí (jak tomu bylo dřív) což mi příjde jako mínus a klidně bych je měl někde nastálo např. pod „osobní menu“- vlevo. Možná to jde nějak nastavit netušim.
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 22:56 ® Michal/
-
HaD< Konkurence začla pomlouvat? Spíš závidět…
Jinak já už jsem to psal, ale napíšu to klidně podruhé. Mám z toho tady druhý Vánoce
reagovatPerfektní
- Středa 18. března 2009 ve 22:21 ® HaD
-
Všechny připomínky vedeme v patrnosti a pracujeme na tom. Nyní se intenzivně řeší rychlost stránek a je to na dobré cestě. Pak budeme pokračovat. Radim pracuje už 50 hodin nonstop a já Vás všechny moc prosím o shovívavost a doufám, že Vás současné „porodní bolesti“ od CHYTEJ.CZ neodradí. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ. DĚLÁME PRO VÁS SERVER, KTERÝ BUDE, JAK PEVNĚ VĚŘÍM, TO NEJLEPŠÍ, CO NA ČESKOSLOVENSKÉM WEBU BUDETE MOCI NAJÍT!
KONKURENCE SE TOHO HYSTERICKY BOJÍ A ZAČALA NÁS DNES NA VELETRHU POMLOUVAT. OFICIÁLNĚ JÍ TÍMTO DĚKUJI ZA PODPORU, PROTOŽE TO CHÁPEME JAKO SKUTEČNOST, ŽE JI SKUTEČNĚ VÁŽNĚ OHROŽUJEME.
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 21:44 ® Sander
-
Děkujem za další podstaný krok vpřed.
Je to příjemná změna, server se mi líbí, otázka přehlednosti bude vyřešena jistě za pár dní – viz předešlá novelizace serveru, jak si každý zvykl… Co se funkčnosti týče, dodržím dobu hájení, vidím, že se zde neustále něco upravuje.
Díky klucí.
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 21:39 ® Salmo
-
Mně se to celkem líbí.Samo,že tady jsou nějaké chybičky,ale to se časem doladí.
Admini> Celkem dost mi tu chybí vyhledávač,napravte to,prosím
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 21:15 ® gomz
-
jedna velka pochvala vsem, kteri makaji na zlepseni-uz se mi zacinalo styskat…
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 21:07 ® regulus
-
Se nedivte, že to je pomalý, když jste se sem nahrnuli všichni zaráz po 2 dnech půstu a zběsile klikáte. Server je z toho chudák úplně blbej.
reagovat - Středa 18. března 2009 v 19:37 ® fish-team-voda
-
gratulace všem členům chytej-teamu
reagovat,ke konkurenci se to téměř vůbec nepodobá,ale i kdyby,tak CHYTEJ.CZ JE CHYTEJ.CZ
taky to mám pomalé,ale to se časem vychytá
- Středa 18. března 2009 v 19:33 ® LuboO
-
Je to v pohode, clovek si na nove rozvrhnutie zvykne, ale strasne pomaly sa vsetko otvara, pomaly 5 minut kazdy klik.
reagovat - Středa 18. března 2009 v 18:19 ® soj reakce na …
- reagovat
- Středa 18. března 2009 v 18:16 ® soj
- reagovat
- Středa 18. března 2009 v 17:13 ® cruel00
-
mě se stránky líběj.jen trochu nezvyk.ale za chvíli to bude ok.
reagovat - Středa 18. března 2009 v 16:53 ® HaD
-
K designu a rozvržení: inspiraci jsme čerpali opravdu jinde, než si někdo myslí. A to, že se v něčem někomu můžeme podobat, je díky zaměření webu logické. Ostatně třeba mercedes má hodně podobných prvků jako např. AUDI a nemyslím si, že by zákazníci chodili na showroomy a říkali, že jim to a to auto připomíná jiné. Já jsem na naši práci (celého týmu) hrdý!
reagovat - Středa 18. března 2009 v 16:01 ® breca reakce na …
-
Vagi – já myslím, že tady nejde o kritiku, alespoň mi to tu tak připadá. Spíš pomoci vyhledat mouchy, které se tím pádem rychleji odladí!!!
reagovat - Středa 18. března 2009 v 15:35 ® crazykapr
-
Mě se to líbí,ale musim si zvyknout. Určitě se snaží udělat to nejlepší . . .
reagovat - Středa 18. března 2009 v 15:31 ® vagi
-
Mám nápad, určitě to bude nějaký čas trvat, než si to „sedne“. Co kdybychom dali chlapcům třeba týden „hájení“? Protože jinak to bude vypadat asi takto: tohle mi nejde, tohle nemůžu najít atd…
reagovat - Středa 18. března 2009 v 15:22 ® ART
-
docelami to připomíná web konkurence ale je to možná jenom zdání
reagovat - Středa 18. března 2009 v 15:20 ® Robur
-
jiank mám pocit, že když dojde osobka, tak to nijak nezjistím, musíse prostě otevřít doručená a pak teprv vidím jestli vidím
reagovat - Středa 18. března 2009 v 15:19 ® Robur
-
krize se nějak musela projevit
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 14:56 ® skwor
-
Nejsou FishBony? To by skoro i mohlo zůstat
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 14:53 ® HaD
-
řada věcí, o kterých píšete, je v plánu a bude fungovast. Intenzivně se na všem pracuje.
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 14:53 @
-
řada věcí, o kterých píšete, je v plánu a bude fungovast. Intenzivně se na všem pracuje.
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 14:38 ® Luda
-
Ahoj, vypadá to hezky. Úúúplně dole máte .....provozovatel vortálu… tedy malý překlep. (nekritizuju, jenom informuju). Luda
reagovat - Středa 18. března 2009 ve 14:37 ® breca
-
Zdravím na novém Chytej. Graficky mi to připadá dost dobré, připomínku mám k ovládání a vyhledávání – trochu krok zpátky. Při prvním přihlášení mi chybělo foto v profilu a nemám fishbony (ne, že bych o ně nějak stál). Všechno je otázka zvyku, jen mi to připadá trochu míň přehledné.
reagovat