Chytej.cz

Nové Chytej.cz necteno

18.3.2009 | Rico | 33.750 zobrazení | 438 odpovědí

Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 5. dubna 2009 ve 3:04 ® CeP reakce na …
CeP

Salmo> http://www.chytej.cz/forum/3361/

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 v 1:33 ® Salmo
Salmo

HaD> Měl bych jednu prosbu – Šlo by prosím zařídit,aby v regionálních fórech přibylo téma Jihlava a okolí ? Jelikož není vyhledávač,tak s jihlavákama marně hledáme fórum jihlavské revíry a nemáme kde kecat,díky moc ;-)

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 v 19:42 ® Robur
Robur

tak jsem zijstil, že když mne nové chytej vyzvalo k přečtení mého článku, který jsem údajně ještě nečetl:-D , jednu věc. Fotky ve článcích, aspoň těch starých jsou neúplné, prostě ořízlé zprava při pohledu na PC. U něčeho je to buřt, ale někde např. zmizí popisky a informace je okleštěná. Např. Sumec na míč, jsou 3 dvojice obutí a poslední baganče nemá druhé do páru. Botek je jen 5.

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 ve 13:16 ® sethy reakce na …
sethy

Tak vypada ze uz to zas funguje, ikdyz v nastaveni FF to nebylo. Jen jsem zkusil znovu zakazat a povolit autologin tady v nastaveni na chytej:)

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 ve 13:10 ® sethy reakce na …
sethy

havel: mrknu na to mozny to ze je to kvuli aktualizaci

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 ve 12:37 ® havel
havel

sethy: no, tak já to alespoň nezaregistroval. Mě autologin funguje normálně – co používáš za prohlížeč? Pokud používáš FF, tak vyšla aktualizace. Mě se přenastavilo zachovávání cookies – začaly se mazat po zavření prohlížeče.

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 ve 12:15 ® sethy
sethy

Ach jo, od vcerejska uz zas nefunguje autologin:(

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 v 10:34 ® sus1 reakce na …

To je lepší ta fotka,jak stojíš u toho stánku s tim batohem na zádech.:-)) )

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 v 10:24 ® Robur
Robur

Sus, to bude nejlepší, a ta týden se můžeš zeptat: Kde mám Fischbony?:-)) Aspoň bude nějaká změna. Dnes jsem se mrkl do Kajmana, a ten šedý podklad mé literární perly je hroznej. To ten podpis ani nevynikne.

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 v 10:02 ® sus1

Robur:Dam tě klidně ffffšechny..-))

reagovat
Pátek 3. dubna 2009 v 1:05 ® čabi
čabi

konečně mi někdo odpověděl…děkuji

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 23:37 ® HaDová reakce na …
HaDová

Čabi:Ano, zítra budou vidět další pokroky, fotoalba budou vzápětí.

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 23:26 ® čabi
čabi

a co stím fotoalbem…pude to někdy v brzké době???

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:31 ® Robur
Robur

Sus, za 10 fischbonů se ti do toho časáku pod fotku podepíšu. Za 30 fischbonů můžeš říkat, že mne znáš? Za 100FB mně můžeš nosit věci k vodě. A paltíš to ty mně,, ty pomalu chápeš, tak nechci, aby ses tetelil radostí.

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:25 ® sus1

Někdo se předvádí v časopise a někdo holt shání bony,no??!:-)) )

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 20:20 ® Robur
Robur

já furt nechápu, jak se může někdo ptát na fischbony, když zcela evidentně neumí číst, tudíž ani nemůže vědět, že mu nějaké fischbony chybí. Nepřipadá vám to také paradoxní?

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 v 19:09 ® HaDová reakce na …
HaDová

Kajik123 – doktorov: fishbony nezmizely. Jsou uloženy v bance:-) a brzy budou opět vyplaceny… :-)

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 v 15:42 ® milhom
milhom

Zdravím a děkuju za tento portál :-) Chtěl sem se zeptat jestli je možné, aby byl v profilu uživatele seznam témat nebo diskuzí do kterých uživatel psal připomínky? Usnadnilo by to sledování odpovědí a reakcí. DěKujů :-)

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 v 15:03 ® kajik123 reakce na …

A ještě zmizely i fishbony?!

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 v 15:01 ® kajik123

Ano jako předešlí dotaz jak založím vlastní fotoalbum? A minulá sezóna mi chybí a to jsem měl založené na tuto sezónu a je to pryč?

reagovat
Středa 1. dubna 2009 ve 22:47 ® čabi
čabi

Nevíte jak založím nový fotoalbum?

reagovat
Středa 1. dubna 2009 v 10:16 ® Hony

Měl jsem seznam oblíbených článků,nyní není. Bude časem, nebo si jej mám dělat znova?

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 19:20 ® Alov
Alov

Robur> Zatím je znám pouze kurz vůči Rublu. Je to 1 ku 1 jako kdysi se zlotýma. Za 1 rubl prodám kýbl fishbonů :-))

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 19:08 ® Robur
Robur

v jakém kurzu je fischbon vůči euru a dolaru? Bude mít Chytej svoje slevové karty, případně časopis?

Sakra, chtěl jsem ještě něco, ale už mě žádná kravina nenapadá. Bože, bože…

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 18:52 ® HaDová reakce na …
HaDová

Doktorov: o své fishbony nepřijdeš, koukám, že Havel byl rychlejší :-)

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 18:51 ® havel
havel

doktorov: fishbony nezmizely. Jsou uloženy v bance:-) a brzy budou opět vyplaceny…

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 18:25 ® Rico
Rico

rapadek > jestli ti jde o ulozene zalozky a pod. tak si musis udelat nove… jinak tam v adrese je chytej.cz/cz coze asi spravne… „chytej.cz“ a je to :-)

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 18:25 ® Rico
Rico

rapadek > jestli ti jde o ulozene zalozky a pod. tak si musis udelat nove… jinak tam v adrese je chytej.cz/cz coze asi spravne… „chytej.cz“ a je to :-)

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 18:19 ® doktorov

taky musím reagovat na nové chytej.cz zatím paradní jen by mě zajímalo kde mam dosud nasbírané FISHBONY měl jsem sice něco přes 300 ale teď mám 0 může mi někdo napsat proč? Dííky.

reagovat
Úterý 31. března 2009 v 18:13 ® Salmo
Salmo

Zapomněl jsem tam napsat,že to je pro Alova.

reagovat