Vyhledávání
Nové Chytej.cz
18.3.2009 | Rico | 33.750 zobrazení | 438 odpovědíMyslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. března 2009 v 8:01 ® Michal/
-
1Mara< Já vím, ale nedalo mi to a musel sem to napsat
reagovat - Čtvrtek 26. března 2009 v 0:14 ® vagi
-
Nooo, tak jsem se teď na chvíli pořádně zakoukal na novou tvář chytej, zamyslel se, uvědomil si přibývající funkcionality a domyslel, co ještě bude doladěno.....a................. je to fakt mazec. I když osobně přijímám změny ztěží, tak musím konstatovat, že tahle se hooodně povedla. Budiž vám to povzbuzením do dalších časů, než se podaří vše doladit.
reagovat - Středa 25. března 2009 ve 22:51 ® 1Mara
-
Michale nene tak to není HaD si přečte naše názory aby se nám tady na chytej líbylo víš , to není kritika,ale to co by jsme si přáli a chtěli aby to tak fungovalo.
reagovat - Středa 25. března 2009 ve 22:49 ® Michal/
-
1Mara< A udělat něco s tím přihlášením
reagovatPokaždy se musim přihlásit a to mě štve. Dřív sem tu byl přihlášenej pořád. Jo a ještě udělat něco s tím, aby šel vynechat řádek když píšu třeba do výroby
Mimochodem všímáš si, že tady lehce tlučeme HaDovi hřebíčky do rakve?
- Středa 25. března 2009 v 16:52 ® 1Mara
-
Ještě smajlíky, fotoalba,kolonku na rybářské vtipy do stálé diskuze,osobní zprávy upravit a jeto
reagovat)
- Středa 25. března 2009 v 16:38 ® 1Mara
-
No je vidět dnešní změna už fungujou dokonce i enka
reagovat - Středa 25. března 2009 v 16:13 ® sus1
-
Nějak vše krachuje,od přihlášení na které čekam min. 10 min. až po, se někam vůbec dostat.Některé fora vůbec nejdou otevřít a to i v diskuzi.
reagovat - Středa 25. března 2009 v 15:34 ® novas32
-
daji se tu nejak vyhledavat registrovani clenove? u starsiho chytej to slo, tady to nemuzu najit
reagovat - Středa 25. března 2009 ve 13:27 ® Vydrain
-
Ve Firefoxu mi zmizelo tlačítko „odeslat“ u fór i u diskuze. A nedrží mi na FF přihlášení …
reagovat - Středa 25. března 2009 ve 3:46 ® HaD
-
vime vime, makame
reagovat - Středa 25. března 2009 ve 3:42 ® Rico
-
HaD> technicka: v poste nelze mazat…
reagovat - Středa 25. března 2009 ve 3:41 ® Rico
-
HaD> technicka: u kalendare akci pri pokusu premistit o mesic do predu se nacte znovu homepage..
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 23:02 ® Robur
-
se ti vrátil holub?
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 23:01 ® vagi
-
vypadá to, že už funguje pošta
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 20:56 ® Robur
-
jo a ještě bych zmenšil rubriku nečetli jste viz. k bodu 1 a 2
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 20:53 ® Robur
-
tak jsem se zase zamyslel, a chtěl bych po novém Chytej toto: 1/ osobní menu je mně skoro naprd, stačí sand ikonka se jménem a při doručení pošty oranž. obálka,za současného stavu asi stejně nepoznám zda mně přišla pošta
2/ krátké zprávy či smsky stačí 3, stjně to je většinou o ničem
3/ když se tyto dvě věci zmeníš, tak by na první obrazovce vznikl prostot pro náhled do nových fór či diskusí bez nutnosti rolovat, každopádně tyto dvě věci byhc rád měl hend na úvodní straně, ale třeba je to otázka velikosti monitoru nebo něčeho jiného, nechám si poradi. Také tuším, že bude možnost indiv. nastavení.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 20:03 ® regulus
-
No vida, tak indikace nových příspěvků u diskuzí už fungujou, ještě u těch fór by to chtělo trochu poladit. -:)))
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 15:57 ® 1Mara
-
Sander já bych si na tebe něco našel
reagovat)
- Úterý 24. března 2009 v 15:21 ® Sander
-
HaD > děkuji.
Alov > su hodný, nemám za co :o)
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 15:21 ® Alov
-
Sander> Je to jednoduché. Dostal si BAN.
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 15:21 ® HaD
-
sander: opravíme
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 15:19 ® Sander
-
HaD > když kliknu na můj profil, ukáže se mi toto: „Požadovaného profil nebyl nalezen“ Mám se znovu zaregistrovat? Už jsem to jednou zkoušel a po kliknutí na Ulož se nestalo nic.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 14:19 ® HaD
-
s vyhledáváním se počítá a mělo by být lepší než v předchozím systému. Profily jsou už OK, fotka bude doplněna a aktivita na serveru také. Stejně tak fishbony.
reagovat - Úterý 24. března 2009 ve 12:04 ® regulus reakce na …
-
Michael – žádné tupé oči, nic nehledej protože to zatím nenajdeš. Vyhledávání tu zatím není, je to patrně otázka dolaďování systému, prostě vydrž, určitě bude.
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 10:00 ® Michael
-
Líbí, líbí. Nějak moje tupé oči nemohou najít „vyhledávání“. Vadí mi to hlavně ve fórech. Ale ještě budu hledat, třeba je to moje chyba
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 9:45 ® novas32
-
HaD: mozna to tu uz nekdo psal, informace v profilech registrovanych clenu se mi zobrazuji jakymsi spatnym fontem, ktery z toho dela temer necitelnou zalezitost, druha vec je, ze by mozna nebylo od veci, kdyz se na neci profil podivam a pak se vratim zpet, hodi me to na vrsek stranky a musim dany prispevek znovu hledat. neslo by to udelat tak, aby se to vratilo tam, kde jsem byl pred prohlednutim profilu?
reagovat - Úterý 24. března 2009 v 7:38 ® Alov
-
Kluci tvořiči
reagovatVe forech mi nejede vkládání www odkazů, tak až budete mít chvilku, tak na to hodte wočko
Teda doufám, že není chyba u mě mezi ramenama a klávesnicí :-/
- Úterý 24. března 2009 v 0:52 ® CeP
-
grafika ve firefoxu a v opere
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 21:47 ® vagi
-
A ještě pochvala: sloupec aktuální témata z fóra se mi již jeví jako naprosto v pořádku
reagovat - Pondělí 23. března 2009 ve 21:43 ® vagi
-
Malá drobnost. Nevím, jestli to je záměr, ale nejdou mi dělat v příspěvcích odstavce. Samozřejmě nic zásadního, jen poznámka.
reagovat