Chytej.cz

Nové Chytej.cz

18.3.2009 | Rico | 33.750 zobrazení | 438 odpovědí

Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 26. března 2009 v 8:01 ® Michal/
Michal/

1Mara< Já vím, ale nedalo mi to a musel sem to napsat :-)

reagovat
Čtvrtek 26. března 2009 v 0:14 ® vagi
vagi

Nooo, tak jsem se teď na chvíli pořádně zakoukal na novou tvář chytej, zamyslel se, uvědomil si přibývající funkcionality a domyslel, co ještě bude doladěno.....a­.............­.... je to fakt mazec. I když osobně přijímám změny ztěží, tak musím konstatovat, že tahle se hooodně povedla. Budiž vám to povzbuzením do dalších časů, než se podaří vše doladit.

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 22:51 ® 1Mara
1Mara

Michale nene tak to není HaD si přečte naše názory aby se nám tady na chytej líbylo víš , to není kritika,ale to co by jsme si přáli a chtěli aby to tak fungovalo.

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 22:49 ® Michal/
Michal/

1Mara< A udělat něco s tím přihlášením :-) Pokaždy se musim přihlásit a to mě štve. Dřív sem tu byl přihlášenej pořád. Jo a ještě udělat něco s tím, aby šel vynechat řádek když píšu třeba do výroby :-) Mimochodem všímáš si, že tady lehce tlučeme HaDovi hřebíčky do rakve? :-D

reagovat
Středa 25. března 2009 v 16:52 ® 1Mara
1Mara

Ještě smajlíky, fotoalba,kolonku na rybářské vtipy do stálé diskuze,osobní zprávy upravit a jeto :-)) )

reagovat
Středa 25. března 2009 v 16:38 ® 1Mara
1Mara

No je vidět dnešní změna už fungujou dokonce i enka :-)

reagovat
Středa 25. března 2009 v 16:13 ® sus1

Nějak vše krachuje,od přihlášení na které čekam min. 10 min. až po, se někam vůbec dostat.Některé fora vůbec nejdou otevřít a to i v diskuzi.

reagovat
Středa 25. března 2009 v 15:34 ® novas32
novas32

daji se tu nejak vyhledavat registrovani clenove? u starsiho chytej to slo, tady to nemuzu najit

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 13:27 ® Vydrain
Vydrain

Ve Firefoxu mi zmizelo tlačítko „odeslat“ u fór i u diskuze. A nedrží mi na FF přihlášení …

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 3:46 ® HaD
HaD

vime vime, makame

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 3:42 ® Rico
Rico

HaD> technicka: v poste nelze mazat…

reagovat
Středa 25. března 2009 ve 3:41 ® Rico
Rico

HaD> technicka: u kalendare akci pri pokusu premistit o mesic do predu se nacte znovu homepage..

reagovat
Úterý 24. března 2009 ve 23:02 ® Robur
Robur

se ti vrátil holub?

reagovat
Úterý 24. března 2009 ve 23:01 ® vagi
vagi

vypadá to, že už funguje pošta

reagovat
Úterý 24. března 2009 ve 20:56 ® Robur
Robur

jo a ještě bych zmenšil rubriku nečetli jste viz. k bodu 1 a 2

reagovat
Úterý 24. března 2009 ve 20:53 ® Robur
Robur

tak jsem se zase zamyslel, a chtěl bych po novém Chytej toto: 1/ osobní menu je mně skoro naprd, stačí sand ikonka se jménem a při doručení pošty oranž. obálka,za současného stavu asi stejně nepoznám zda mně přišla pošta

2/ krátké zprávy či smsky stačí 3, stjně to je většinou o ničem

3/ když se tyto dvě věci zmeníš, tak by na první obrazovce vznikl prostot pro náhled do nových fór či diskusí bez nutnosti rolovat, každopádně tyto dvě věci byhc rád měl hend na úvodní straně, ale třeba je to otázka velikosti monitoru nebo něčeho jiného, nechám si poradi. Také tuším, že bude možnost indiv. nastavení.

reagovat
Úterý 24. března 2009 ve 20:03 ® regulus
regulus

No vida, tak indikace nových příspěvků u diskuzí už fungujou, ještě u těch fór by to chtělo trochu poladit. -:)))

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 15:57 ® 1Mara
1Mara

Sander já bych si na tebe něco našel :-)) )

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 15:21 ® Sander
Sander

HaD > děkuji.

Alov > su hodný, nemám za co :o)

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 15:21 ® Alov
Alov

Sander> Je to jednoduché. Dostal si BAN. :-D

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 15:21 ® HaD
HaD

sander: opravíme

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 15:19 ® Sander
Sander

HaD > když kliknu na můj profil, ukáže se mi toto: „Požadovaného profil nebyl nalezen“ Mám se znovu zaregistrovat? Už jsem to jednou zkoušel a po kliknutí na Ulož se nestalo nic.

reagovat
Úterý 24. března 2009 ve 14:19 ® HaD
HaD

s vyhledáváním se počítá a mělo by být lepší než v předchozím systému. Profily jsou už OK, fotka bude doplněna a aktivita na serveru také. Stejně tak fishbony.

reagovat
Úterý 24. března 2009 ve 12:04 ® regulus reakce na …
regulus

Michael – žádné tupé oči, nic nehledej protože to zatím nenajdeš. Vyhledávání tu zatím není, je to patrně otázka dolaďování systému, prostě vydrž, určitě bude.

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 10:00 ® Michael
Michael

Líbí, líbí. Nějak moje tupé oči nemohou najít „vyhledávání“. Vadí mi to hlavně ve fórech. Ale ještě budu hledat, třeba je to moje chyba

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 9:45 ® novas32
novas32

HaD: mozna to tu uz nekdo psal, informace v profilech registrovanych clenu se mi zobrazuji jakymsi spatnym fontem, ktery z toho dela temer necitelnou zalezitost, druha vec je, ze by mozna nebylo od veci, kdyz se na neci profil podivam a pak se vratim zpet, hodi me to na vrsek stranky a musim dany prispevek znovu hledat. neslo by to udelat tak, aby se to vratilo tam, kde jsem byl pred prohlednutim profilu?

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 7:38 ® Alov
Alov

Kluci tvořiči :-D Ve forech mi nejede vkládání www odkazů, tak až budete mít chvilku, tak na to hodte wočko :-) Teda doufám, že není chyba u mě mezi ramenama a klávesnicí :-/

reagovat
Úterý 24. března 2009 v 0:52 ® CeP
CeP

grafika ve firefoxu a v opere

reagovat
Pondělí 23. března 2009 ve 21:47 ® vagi
vagi

A ještě pochvala: sloupec aktuální témata z fóra se mi již jeví jako naprosto v pořádku :-)

reagovat
Pondělí 23. března 2009 ve 21:43 ® vagi
vagi

Malá drobnost. Nevím, jestli to je záměr, ale nejdou mi dělat v příspěvcích odstavce. Samozřejmě nic zásadního, jen poznámka.

reagovat