Vyhledávání
Salmo nebo Rapala
14.3.2009 | -zruseno | 10.865 zobrazení | 73 odpovědí
Jaké woblery máte radši, od Rapaly, nebo od Salma? Pište.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. srpna 2010 v 9:50 ® ART
-
Mě se teď daří chytat na rapalky docela slušný ryby. Na salmíka taky něco lapnu, ale je to více dřiny
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 16:41 ® jersey
-
Já teda nejradši STORM…
reagovat - Středa 18. srpna 2010 v 0:18 ® mig61
-
omyl jiné téma
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 14:01 ® FISHERBOY reakce na …
-
osprey> Počasí je takový divný, to máš pravdu, a vláčkařů je hafo..a to že bych to vzdal nehrozí, protože jinej způsob než vláčení nedělám, ani na to nemam vercajk…ale ony zase jednou brat začnou…doufam..
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:15 ® osprey reakce na …
-
FISHERBOY> Je teď trošku zvrácené počasí a navíc dneska vláčí každý, kdo má ruce. Do toho kormoráni a jiné pohromy. Není to lehké a bude hůř…
Ale pořád se něco vytáhnout dá. Nevzdávej to.
reagovat - Čtvrtek 29. července 2010 v 10:01 ® FISHERBOY
-
osprey> ono spíš je umění celkově něco chytit, nějako se mi nedaří…poslední dobou skoro vůbec..
reagovat - Středa 28. července 2010 ve 23:50 ® osprey reakce na …
-
FISHERBOY> Ono je umění si Rapalu vybrat
reagovat - Středa 28. července 2010 ve 23:13 ® gomz
-
GOMZky jinak nemám na ty nákupy kapsu…
reagovat - Středa 28. července 2010 ve 23:02 ® FISHERBOY
-
já teda salma žádny bohužel nemam, ale na rapaly se mi nijak extra nedaři, spíš bodují méně známe značky.....asi jsou méně okoukané.
reagovat - Středa 28. července 2010 ve 22:54 ® osprey reakce na …
-
troutkiller> V zásadě máš pravdu. Ale Rapalí Glidin Rap není až tak špatný a různé ty Subwalky taky ne. Jen jsou drahé a je jich na trhu málo. Salmo dělá dobré věci za solidní peníz a jejich jerkovadla jsou dost povedená, zvláště některá.
Je třeba brát od obou firem.
reagovat - Středa 28. července 2010 ve 21:13 ® troutkiller
-
Poslední dobou dost ujíždim na jerkování a v těchto nástrahách je Salmo o velikej kus před Rapalou!Na druhou stranu Popy má zas lepší Rapala
reagovatJe to o tom co jdu zrovna chytat a pak řešim zda Salmo nebo Rapala
- Středa 28. července 2010 v 15:55 ® RomanB
-
rapala
reagovat - Středa 28. července 2010 v 11:10 ® kerob
-
Mam jak Salma, tak Rapaly. Kazda znacka ma z meho pohledu nektere povedene typy. Rapala je mi sympatictejsi a taky jich mam nasobne vice. V posledni dobe se jak Salma, tak nekterych Rapal zbavuju a nahrazuju je zajimavejsima wobama od znacek u nas neprilis rozsirenych.
reagovat - Středa 28. července 2010 ve 2:37 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Až se někdy dostanu do rybářských potřeb, tak si ho koupím. Ale pravděpodobně v těch sedmi cm.
reagovat - Středa 28. července 2010 ve 2:34 ® osprey reakce na …
-
Jak.novi> Chodí, ale zatím ho nic nesežralo (mám ten největší).
reagovat - Středa 28. července 2010 ve 2:29 ® Jak.novi
-
U mě je to Salmo i Rapala. Jaké jsou vaše zkušenosti s rapaláckým woblerem Subwalk?
reagovat - Středa 28. července 2010 v 1:13 ® osprey
-
Tak podle posledních zkušeností využiju Rapaly i Salma. Určité konkrétní výrobky obou značek jsou pro mé honifišení zkrátka nezbytné. Rapaly mám o něco radši.
reagovat - Sobota 8. května 2010 v 10:56 ® tucnak11
-
Jen Salmo,proto že mě nesklamaly a cena je trohu kdeinde
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:08 ® osprey
-
Nejlepší je, když vím, co chci a který wob to dokáže. Ten si prostě koupím. Spoustu nástrah ovšem člověk koupí v rámci „výzkumů“ a pak se mu doma válí.
No a samozřejmě existuje taková běžná spotřební kategorie a tam je jedno, co je to za značku. Pokud to chodí, chytat se s tím dá.
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:14 ® petrcech
-
petrcech> Teď už je to co jsem loni napsal blbost. Záleží na typu a velikostí wobů atd..... loni jsem měl míň zkušeností a jinší pohled na rybařinu.........
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 v 19:31 ® Vrťa
-
No pokud jde o mně tak bych volil Salmo i kvůli ceně-teďka jsem si lecos pořídil ve výprodeji (50% sleva) http://www.rybarskepotreby-obchod.cz/…blery_salmo/ Jinak mám i Rapaly,ale co se týče ceny tak jsem ten typ člověka co sáhne po trošku levnějším-co se týče úspěšnosti tak veliké rozdíly nevidím…
reagovat - Pátek 24. července 2009 ve 13:46 ® inspo reakce na …
-
Libor> Bohužel zatím jsem neměl tu čest. Mám popy jen rapala a redbass – na popy moc nechytám – asi to neumím, tak jim nedávám moc prostoru
reagovat.
- Pátek 24. července 2009 ve 13:41 ® Libor reakce na …
-
inspo> chytáš na ně? podle tvaru bych hádál že budou potřebovat pro správnej chod jiný vedení než Rapala.
reagovat - Pátek 24. července 2009 ve 13:37 ® inspo reakce na …
-
Libor> Jestli se nepletu, tak se dělá jen v 6-ti centimetrové verzi, ani větší, ani menší.
reagovat - Čtvrtek 23. července 2009 ve 20:48 ® Libor
-
Tak jsem si dnes pořídil tři popy od Salmy hayek, nevypadají špatně, tak uvidím jak obstojí proti Rapala až je namočím. Typ: Salmo pop 6cm/7g. Nevíte jestli dělají ještě větší?
reagovat - Pátek 17. července 2009 v 15:16 ® DEATH
-
Asi rapala. Osobně používám hlavně Strike Pro. Třeba tento pop viz. http://www.los-cormoran.cz/zbozi/1110.jpg
reagovat - Středa 15. července 2009 v 17:51 ® okoun27
-
já sem si oblíbil popy od Salma
reagovat - Středa 15. července 2009 v 17:40 ® cruel00
-
letos u mě zatim nej Lovecrapy
reagovat - Pondělí 13. července 2009 ve 13:07 ® petrcech
-
na salmo jsem nachytal štiky na rapalu spíše candáty, ve svých krabičkách mám obě značky velá spokojenost
reagovat - Neděle 7. června 2009 ve 23:30 ®
-
To je presne – to je podle me nejdulezitejsi uplne ze vseho nejvic na privlaci, nastraha je druhorada..
reagovat