Chytej.cz

Rybářské časopisy na cd či netu necteno

12.3.2009 | Kazan | 12.926 zobrazení | 20 odpovědí

Zajímalo by mě, zda by jste svůj oblíbený ryb. časopis neměli raději na cd nebo nečetli přímo z netu. Sám jsem před několika lety přestal časopisy kupovat, ale patrně bych si dnes předplatil nějaký přístup na net, nebo cd. Myslím že i pro vydavatele by to bylo levnější než tištěná papírová forma. Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 30. května 2009 v 0:28 ® dedacek

Dnes mi přišly dva, Český rybář a Rybářství. Jeden článek v Rybářství mě moc potěšil. Článek o štikách.

reagovat
Úterý 12. května 2009 ve 13:52 ® Robur
Robur

Filip, moc hezké rejpnutí:-D

reagovat
Úterý 12. května 2009 ve 13:50 ® -zruseno reakce na …

Filip00> Dělal jsem si legraci, časáků mám doma stohy a všechny si schovávám. Taky si myslim že časopis nic nenahradí.

reagovat
Úterý 12. května 2009 ve 13:12 ® Filip00 reakce na …
Filip00

padák> ale když bude večer tak čtení při svíčce či baterce taky není nic moc, asi nemáte vlastní generátor, takže o proudu to není, časák je prostě časák.

reagovat
Pondělí 11. května 2009 v 16:45 ® -zruseno

Internet je supr, ale časopis opravdu nic nenahradí, zvlášť kdyš vypnou proud.

reagovat
Neděle 10. května 2009 ve 13:37 ® pipa
pipa

Ja sem si ted nechal svazat celou ročenku.. na horši časi at dole u labička nenudim :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 6:23 ® kanarek

Hele to samé si myslím i já .Na počítači mam dneska všechno .Na internetu taky najdeš všechno .Ale sednout si na gauč,do řesla,hajzlík ,nebo dovany s časákem či knihou je prostě pohoda a nic to nenahradí.

reagovat
Středa 18. března 2009 v 10:39 ® Michael reakce na …
Michael

V práci jsem za tím binárním blbečkem celý den, mám i nouťase a hodně dobrý PDA. Elektronický knihy a PDA jsou dobrý na dovolenou, kdy mám sebou cca 3000 knih. ALE kniha je kniha a časák je časák. Když si chci pobahnit, obložím se časopisama a knihama a užívám si. Už jen to první listování, když vyjde nové číslo. Možná, že jsem konzerva, ale když si chci něco dobře pročíst, tak pokud je to elektronicky, stejně si to vytisknu.

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:42 ® Cudla
Cudla

Na netu ,pohádka ,CD špica,ale vzít papír do ruky počíst si v něm to nic nenahradí,at si kdo si ,at si mamka slzy utírá tak počteníčko nic nenahradí..

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:18 ® sgt.mooody

Achjo zlatý počteníčko v létě v altánku nebo i na rybách strčit to do kapsy a jít si někam sednout odpočívat a číst…na to nic nemá,souhlasim v tom že na internetu je mnohem víc možností..ale vzít si notas třeba do lesa to se mi zdá bejt trochu blbost,ale večer si sednout ke křeslu s kafíčkem to má taky nějaké své výhody..prostě obojí je na něčem dobrý ;-)

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:11 ® Sander
Sander

Jsem rád, že jsou časopisy v tištěné podobě a neměnil bych. S cédem na záchodě se můžu maximálně podívat jestli už leze, nehledě na to, že už je čék nalepenej u počítače až dost i bez toho. Taktéž je tištěná podoba odolná proti rozmarům elektroniky, nerad bych pořád řešil, že je opět v řiti cdromka, nebo zrovna vypli proud, když na mně přišla touha ke čtení. Další plus má tištěná podoba v zobrazení fotek, páč u kompu je čék přecejen omezen velikostí monitoru. Céda se doporučuje archivovat nejdéle 5 let – nevím co je na tom pravdy, ale nerad bych je pořád zálohoval.

Jo, a z cédéčka si nevystřihnu slevový kupón na vstupenku do BVV.

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:06 ® sus1 reakce na …

Kazan:Ale jo,pochopil,jen jsem napsal jak to vidim já.Taky souhlasim s kolegou,jdu si lehnout,tak si otevřu časopis a čtu.Už vidim tu radost vedle mě ,jak mam v posteli rozloženej notas a čtu si Rybáře.:-)) Přes den je to jasný,když sedim u PC.

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:58 ® skwor
skwor

Kazan: Ahoj, dřív jsem kupoval Kajmana a Českého Rybáře, ale přestal jsem. Internetové servery mají mnohokrát víc možností, člověk tam pozná nové lidi a prostě se mi to líbí víc. Jediný časopis který kupuji je Rybář a to taky jenom občas (kupuje ho spíš máma, když v něm mám článek).

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:48 ® Kazan reakce na …

sus1> ne zcela dobře jsi mě pochopil, myslel jsem že místo časopisu ti do schránky přijde placička (nebo si jí koupíš na stánku). Jinak nepopírám přednosti papírového časopisu skladnost, možnost si ho vzít všude sebout, atd. ,na druhou stranu proti hovoří třeba možnost, dostat se k mnoha časopisů a případně celým ročníkům v případě užití např. ,,noťasu,,

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:48 ® kubas
kubas

Rico: jj mohlo by to být tak i tak, ale zavrhnout čtenou formu? To by bylo strašný, ale obávám se, že za několik let to tak možná dopadne :-(( , doufám že né

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:46 ® Rico
Rico

kubas: kazdy ma pravo na nazor ale s timhle tematem si Kazan trosku nabehl si myslim…

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:41 ® sus1

Tištěnej časopis je lepší,otevřeš a čteš.Budeš sebou ve vlaku,autobusu,…ta­hat sebou notase,aby sis mohl něco přečíst??Přijdeš k doktoru nebo někam jinam,tam leží nějaké časáky.Věříš tomu,že až tam daj CDčka,že tam za týden ještě budou??

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:33 ® kubas
kubas

Rico: to vypadá, jako by jsme se domluvily.

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:32 ® kubas
kubas

Není nad to si večer zapnout lampu a číst si krásné příběhy od Vaška Turka a při tom se vžít do příběhu, jako bych ho prožil já, to si prostě moc nedovedu u komplu nedovedu představit :-)

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 20:32 ® Rico
Rico

Casopis mam od toho abych si ho mohl vzit do skoly, na zachod, na dovolenou a ne abych ten kram „computer“ musel mit porad u „prd.le“. Staci ze do nej musim cumet kvuli vecem do prace i do skoly, pak samo, ze na netu hledam veci co me zajimaji… Ale lehnout si, dat nohy hore a udelat si hodinku s oblibenym casakem… nad to nic nema… Takze asi tak… Odebiram dva casopisy… Jeden od jeho vzniku a druhy uz dobrych pet let…

reagovat