Vyhledávání
Rybařina v západních čechách
12.3.2009 | kamylrybak | 19.992 zobrazení | 48 odpovědí
Týkající se spíš kaprařů…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 14. března 2009 ve 20:46 ® Rico reakce na …
-
tak si muzem popovidat rad vyslechnu, sice sama dira ale kulovy v nich… sice nejsem zadnej extra rybar ale kapra nad 49 jsem tam nikdy nikde nechytil… okouni jdou ale o vetsich ulovkach jsemtaky neslysel… je pravda ze se nekdo obcas vytasi s candosem peknym… ale jinak celkem to stojio za prd… pokud mas jine zkusenosti tak sem s tim, jsem jedno velky ucho…
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 20:41 ® chosebaits reakce na …
-
Rico-jsi z Litvínova a nevíš o něčem???Tam jsi samá díra a samá ryba.
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 20:30 ® Rico reakce na …
-
chosebaits: jo vedet tak o necem takovym…
reagovat - Sobota 14. března 2009 ve 20:15 ® chosebaits
-
Hoši ,jezdil jsem na sedlec,(to je na doupově)ale zjistýh duvodu už na soukromák nejezdím.Jedna rada,najděte si nějaký zatopený opuštěný lom a nebo něco podobnýho kam moc rybářu nejezdí z duvodu že tam nejsou ryby (násadáci) a budete valit oči,jaký jsou tam páni kapři.I malá pinka muže mít svou krásu včetně ryb.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 19:28 ® kamylrybak reakce na …
-
Ty ceny jsou fakt děsný a je pravda,že když si 2× do roko odpustíš tyhle drahý soukrommý rybníky,tak máš na pěknou kaprovou dovolenou v zahraničí.Za 1500 na víkend tam musí být extra plná penze s nějakou mladou čičinou grátis.Né,fakt tohle je dost peněz.I ten Vrbeňák,je to ranec.Sice tam katři a ty jeseteři jsou,ale za ty prachy mě to neláká…Zlatý Labe v létě a nebo i ta Nechranice.Taky to nemá chybu a jak je tam nádherně.Jak tak na to myslím,tak mi snad stojí p..o,jak jsem na ty ryby nadrženej.
reagovat - Sobota 14. března 2009 v 19:21 ® kamylrybak reakce na …
-
albín- Moc Ti děkukji za info.Já jsem ´´pan´´kaprař pořádně tak rok,jinak se hodně specializuji na přívlač.Možná se tam někdy stavím,až pojedu kolem.
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 22:15 ® albin
-
kamylrybak:Bolevák je úplně zabitej.Předloni ho slovily co to šlo a,že z něj udělají rybník plnej dravců.Kapři a bílá ryba prej moc rejou dno a dělají bahno??Nevím co tam ty dravci budou žrát?Asi koupáče.V přehradě ryby jsou,ale musíš znát místa,protože je to placka a z 80% jsou dvoumetrový nánosy bahna.Já tedy na kapry nechodim,ale doporučuju jet se nejdřív podívat v zimě na vypuštěnou a pak jet v sezoně chytat.Hodně štěstí.
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 15:42 ® 1Mara
-
To máš jako na Vrbeňák – 900Kč za noc to si radči zaplatím týden v zahraničí.
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 15:08 ® vagi
-
Hoši zase v té ceně máte zdarma možnost nabití mobilu… Vždyť víte, jak je dnes ČEZ drahej
reagovatAle vážně, dát 300 nebo 500 za den by mě asi zas tak moc nesralo, ale 1500 za víkend je mazec. Chybí mi tu nějaká „množstevní slevička“
- Pátek 13. března 2009 ve 14:31 ® Rico
-
Ty ceny jsou až urážející, to fakt ne…
reagovat - Pátek 13. března 2009 ve 12:02 ® kamylrybak
-
tonis – když jsi z tý Plzně.Chci se zeptat na ten Velký Bolevecký rybník.Několikrát jsem jel kolem a dost se mi tam líbilo.Napiš mi o něm nějaký informace a klidně můžeš přidat i o tý přehradě České údolí.Já jen ze zajímavosti.Neříkám,že tam vyrazím,ale zajímá mě hlavně ten Bolevák.Díky…
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 11:51 ® kamylrybak
-
Můj brácha Jindra taky s pěkným kouskem…
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 11:49 ® kamylrybak
-
Kamarád Roman s kapříkem 85cm
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 11:45 ® kamylrybak
-
To jsem já…
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 11:29 ® kamylrybak
-
Ryby tam můžou být pěkný a z Varů to je hodinka cesty,ale opravdu mě zarazily ty ceny.Je to docela dost,oproti jiným, a to dost zarybněným rybníkům i tady v okolí K.Varů.Nechci někomu dělat reklamu,ale kousek od Varů máme taky soukrommé rybníky.Na jednom jsme min.roky byli na víkend.Počítali si 300kč na 24h.Po domluvě,pokud jsi v pohodě a podle mě i slušně vystupuješ,nás nechali chytat na 3pruty.Nádhera.V pátek jsme dorazili v 17h. a do neděle asi v 15h.jsme zmizeli.Ve třech,chyceno asi tak 20–25kaprů.Váhu nám odvezl kamarád na Orlík,tak jsme je jen měřili,ale 75kapr je normální.Za 600kč na víkend super!!!
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 7:31 ® sus1 reakce na …
-
A viděl si ty ceny??
reagovat - Pátek 13. března 2009 v 7:26 ® tonis
-
Ahoj kluci. Zkusím vám napsat jeden typ ny rybařinu. Začátkem dubna se otevírá nový soukromí rybník na Plzeňsku. Je to 9.ha rybník a je docela dobře zarybněn. Jsou tam koja kapři a né malí! Vyděl jsem je tam nasazovat osbně .Nejsou tam jenom kapři, ale je tam vše. Sumci,štiky no bude to dobrý. Konečně něco tady u nás. Jmenuje se to Letinský rybník. Tak tam mrkněte a uvidíte.
reagovat - Čtvrtek 12. března 2009 v 17:59 ® kamylrybak
-
Ahoj vydry.Počasí nám sice moc nepřeje,ale apoň že můžem honit ryby po netu.V tomhle tématu mi jde hlavně o to,jestli mi někdo nemůže poradit nějaký RYBÁŘSKÉ ZÁVODY tady u nás,v Z.Čechách. Neustále s kamarádem v hospodě místo koukání po ženskejch,mluvíme o kaprech a rybařině vůbec.Je to jako droga a hrozně rádi by jsme vyrazili na nějaký závody,kaprařinu,ale aspoň na víkend.Na Moravě už se něco plánuje,ve stř.čechách taky,ale tady nic,tak Vás prosím,poraďte lidičky.Pište klidně o všem tady v Z.Čech.My jsme z karlovarska…Předem díky za jakýkoliv příspěvek,týkající se ryb ( a žen ).
reagovat