Chytej.cz

Rybařina v západních čechách necteno

12.3.2009 | kamylrybak | 19.549 zobrazení | 48 odpovědí

Týkající se spíš kaprařů…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 30. března 2009 v 15:22 ® kamylrybak reakce na …

Rico:No to je jasný,že si rybku dáš,to asi spousta rybářů.Na tom není vůbec nic špatnýho.Jen mě sere,když ty idioti vezmou rybu domů,jak říkaj o obědu a večer slyšíš v hospodě,jak prodal kapra za stokorunu,aby měl na chlast.To mi stojí všechny chlupy na rukou,když tohle slyším.A pravda,že ryba z Tesca by mi opravdu nechutnala.Chu­dáci,to bych zakázal úplně,prodávat to…

reagovat
Neděle 29. března 2009 ve 22:08 ® Rico
Rico

kamylrybak: tesim se! ryby poustim ale kdyz chci kapra na vanoce a nebo mam chut na rybku, nebo na salatek tak si proste neco vezmu, to je podle me prirozeny a normalni, nevimn proc bych si to pak mel kupovat v krame kdyz je to pak nedobry. Nejsem takovej ze zmasi vsechno na co prijde to mi taky leze krkem ale porad jsem clovek co ma rad maso…

reagovat
Neděle 29. března 2009 v 19:18 ® kamylrybak reakce na …

No tak to je ten soukromej revír. 300/den,myslím…Naj­du a pošlu nějaký bližší info.Zlobí mi net,tak se sem moc nedostanu…Měj se…

reagovat
Neděle 29. března 2009 v 19:16 ® kamylrybak reakce na …

No tak to jsem rád,že nám to tam ukážeš.Rádi Tě něco naučíme…)))) Hlavně pouštět ryby z5 a nezabíjet je)) Dělám si srandu.Jsem rád,že ses ozval.Určitě dám předem vědět a vyrazíme.Měj se…Teď jedu s kamarádem zkoušet počítadlo na náhozy.Doufám,že aspoň 120metrů…Čao

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 11:49 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

kamylrybak Ten malej za pumpou směr KV.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 1:14 ® Rico reakce na …
Rico

kamylrybak: neni problem, sice to tak dukladne neznam jak si predstavujes ale k Labi snad trefim a na matyldu Váas rád zavedu :-) Aspon me naucite chytat na pelety a na boilie ja to jeste nikdy nezkousel jen rohlikace :-)) Moje nadobicko uz by taky potrebovalo obmenu :-(( Tak se ozvi a domluvime termin, uz se tesim…

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 12:39 ® kamylrybak reakce na …
reagovat
foto/forum/2009/th-img8145.jpg
Středa 18. března 2009 ve 12:39 ® kamylrybak reakce na …

chosebaits:na cestě z Ostrova do KV jsou dva rybníky.Na levý straně ( Č. 1. )na proti benzíně je už svazová voda (pokud tomu není jinak a není nějaká změna) a pak po asi 800m dál na pravý straně soukrommý rybníček ( č. 2. ).Docela pěknej ale nechytal jsem tam.Jsou tam každoročně závody a co vím,že tam byl chycenej docela slušnej kapr ( prej…).Tak právě jsem se dočetl,že ten rybník č.1,je asi taky ještě soukromák.Mrkni na tu mapku a řekni,jakej rybník jsi myslel.Seženu Ti pak víc informací.Měj se…

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 12:10 @  reakce na …

Rico:cau,já si myslím,že by to mohlo jít a až tam pojedeme,tak Ti dám vědět.I kdyby jsme se tam měli jenom zastavit a ukázal bys nám trošku líp vodu.Určitě pojedeme kolem několikrát na Labe,tak si dáme nějakej termín a sejdeme se tam.Budu rád,když nám to tam ukážeš.My chytáme stejně jenom na pelety a boilies,samozřejmě metodou chyť – pusť. Nejsme rybožrouti,chytáme to pro zábavu)))

reagovat
Pondělí 16. března 2009 ve 3:21 ® Rico reakce na …
Rico

kamylrybak: hoj, byl jsem tam dvakrat i kdyz to mam 10km od baraku. Na poprve ani na ranu a na podruhe sem vytahnul na prvni nahoz amura 55 a pak asi 6 kapru do 49 cm na medovky a foukacky plus krmitkova smes, medova… Mno ale nelibi se mi to tam, preh vypanelovanej z jedne strany, jezdi tam skutry, obcas olejova skvrny, a kona se tam kazdy rok zavody, ale pokud se chcete zastavit a bude to o vejkendu tak s vama rad pujdu…

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 22:00 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

kamylrybak-mě do slova pohltily sumci,ale jinak chytám uplně vše,ale to jen jako doplňkově.Co pak maj za ryby v tom rybníku z Ostrova do KV.Vyděl jsem tam i bojku na sumce.

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 21:53 ® kamylrybak reakce na …

No třeba se někdy domluvíme a sejdeme se tam.No pokud jsi spíš na dravce,tak na Ohři to nemusí být zas tak špatný.Teda aspoň tady v okolí K.Varů si myslím,že to i přes léto docela jde.Pár pánů bolenů a nějaká slušná štika se na Ohři vždycky chytne.Teď jsem tam zavíral sezónu tuším-li dobře 26.12.08 bolenem 85cm na žlutou gumu RELAX twister 7,5cm.Nádhera…

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 21:36 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

kamylrybak-Já nechranky moc né ,i když to mám přez kopec.Na hradečáku ryby stále jsou,ale také tam moc nejezdím.Tendle rok to tam pojedu skusit,třeba se nějakej pěknej amur povede.Chci tam taky skusit sumíka.

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 21:29 ® kamylrybak reakce na …

Já jezdím v létě docela dost na Nechranici,ale pravda,že jen na víkendy.Když mi bylo nějakých 14let,tak jsme jezdili s bráchou,tátou a dědou na Hradečák.Určitě to tam budeš znát.Co Ty na tu vodu?Vím,že tam byli amuři,kapři a pěkný cejni.Jak to tam vypadá s rybyma teď?

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 21:24 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

kamylrybak-jsem z Kadaně,to je asi 20 km od sedlece.Prostředí mi sedělo,je tam klid(pokud teda vojáci neblbnou),tel­.signál žádný,tudíš nikdo neotravoval(hlavně z práce).Také tam máš wc , sprchu a v neposlední řadě občerstvení.To co ušetřím na povolence,rači pustím do lepšíh kulí a pojedu na svazovku a budu chytat to samí.

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 21:16 ® kamylrybak reakce na …

To máš naprostou pravdu.Ceny jsou dost natáhlý a já vím,ikdyž o ty prachy tak nejde,že na ryby už tam asi určitě nikdy nepojedu.Nelíbilo se mi moc to prostředí okolo vody.Možná se pletu,nevím,ale nesedlo mi to tam.Je fakt,že tyhle kapříky nachytáš,skorro všude.I když pro to musíš něco udělat.Od kud jsi,že to tam znáš?

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 21:11 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

kamylrybak-hodně se to tam změnilo,ať rybolov(lovná místa),ceny a to poslední si nechám pro sebe.Ryby na druhý straně ,tak že zavážka 250m atd.Také nechci platit za to,že tam tahám kapry jen 50–75cm.Ty mohu tahat na svazovce a nemusím za to platit.

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 21:09 ® kamylrybak reakce na …

Rico:napiš mi něco prosím Tě o rybníku u Mostu před tím autodromem.Mys­lím,že se jmenuje snad Matylda.Já se tam s klukama zastavil v září,když jsme jeli na Labe a přemýšleli jsme,že by jsme ho letos prudli.Voda se nám líbila,ale to bláto,jak tam opravujou tu cestu,je děsný.Tam by mohli být nějaký pěkný kapři,né??Zajet tam na víkend,by nemuselo být zas tak od věci…

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 21:04 ® kamylrybak

chosebaits:já na sedleci byl minulý rok na podzim s kamaráýdem z Bochova.Voda nebyla špatná,ale co říkali domorodci,bývávalo tam prý líp.Zkoušeli jsme sumce z lodě (já po prvé) a stejně zbytečně.Když jsme byli na druhý straně u těch leknínů,tak nám prasklo pádlo a my museli celou cestu jak pat a mat s jedním pádlem a zmrzlou rukou plácat ve vodě.Na ten studenej vítr taky nezapomenu.Proč už tam nejezdíš??

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 20:58 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Rico-abych pravdu řekl,moc té kaprařině už neholduju,po šesti leteh mě kapři tak trochu pustily.Jsi samouk,já byl taky.Né,vážně co konkrétně tě zajímá a nebo nechápeš?

reagovat
Neděle 15. března 2009 ve 20:56 ® kamylrybak reakce na …

Maťko: Tak klidně o těhle závodech něco napiš.O těch v Mezirolí vím.Byl jsem tam předloni a nebylo to špatný.Minulej rok jsem nestíhal,ale měl to vyhrát kamarád,Pavel Karásek.Poud se bavíme o těch stejnch závodech.Já jsem z Chodova a o Chranišově nic nevím.Tam se konají závody nebo je od tam taď jenom ten team??Jo a co ta Kocanda??To je u Ostrova ten rybník nalevo??Protože tam se závody konají každej rok,to vím.Díky.

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 23:42 ® Maťko reakce na …

Závody jsou prezentovány na Chytej.cz tak na MRKu.cz

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 23:39 ® Maťko

Na karlovarsku se pořádají závody na několika místech např.závody pořádá Kocanda team soukromý rybník,fisching team Mezirolí a fisching team Chranišov.Jsou to sice závody hlavně zapálených amaterů.Jsou to malé závody do 40 míst.Ale jsou OK.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8099.jpg
Sobota 14. března 2009 ve 22:36 ® Rico reakce na …
Rico

chlapi to ja vam neberu a chapu to, nechtel jsem presne misto kam si sednout… spis bych radsi nekdy osobni pokec, ja jsem rybar samouk, nikdo kolem me nechyta… ja vim zase si reknete vymluva to ne… je bych proste rad rybarskou spolecnost :-)

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 22:04 ® Cudla
Cudla

rico vem si mapu Litvajzu a okolí,hod to letecky ,plno pinek kolem ,možná najdeš tu svou .Věř taky sem tomu nevěřil,pak čuměl jak puk.Stačí ject kolem Bělinky.

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 21:29 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

1Mara- správně,máte za 1*.-)

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 21:19 ® 1Mara
1Mara

Doplním tě – a hlavně si ho pustíš a příště ho chytneš zas :-) .

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 21:18 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

1Mara-na stejno,ale přeci jen si rychlejší.

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 21:17 ® chosebaits
chosebaits

Rico-Ber to tak,že i v malé louži muže plavat kapr 10+.Nezlob se na mě,možná to i chápeš,takový věci se neříkaj a razhodně nééé na netu.Neboj se sednout a hledat vody a budeš hodně překvapenej.Budeš z toho kapra mít hodně velkou radost,když ho vystopuješ a lapneš .

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 21:17 ® 1Mara
1Mara

Rico,– každej strávil spoustu času hledáním ryb a kor v týdle době kde to je samej masař takže má rada hledej a až najdeš tak si toho budeš natolik vážit a mít radost že si můžeš jít zachytat a chytíš.Rád bychti pomohl s rybami,ale to si chráním jako blázen.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1