Chytej.cz

Rybařina v západních čechách necteno

12.3.2009 | kamylrybak | 19.989 zobrazení | 48 odpovědí

Týkající se spíš kaprařů…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 14. března 2009 ve 20:46 ® Rico reakce na …
Rico

tak si muzem popovidat rad vyslechnu, sice sama dira ale kulovy v nich… sice nejsem zadnej extra rybar ale kapra nad 49 jsem tam nikdy nikde nechytil… okouni jdou ale o vetsich ulovkach jsemtaky neslysel… je pravda ze se nekdo obcas vytasi s candosem peknym… ale jinak celkem to stojio za prd… pokud mas jine zkusenosti tak sem s tim, jsem jedno velky ucho…

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 20:41 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Rico-jsi z Litvínova a nevíš o něčem???Tam jsi samá díra a samá ryba.

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 20:30 ® Rico reakce na …
Rico

chosebaits: jo vedet tak o necem takovym…

reagovat
Sobota 14. března 2009 ve 20:15 ® chosebaits
chosebaits

Hoši ,jezdil jsem na sedlec,(to je na doupově)ale zjistýh duvodu už na soukromák nejezdím.Jedna rada,najděte si nějaký zatopený opuštěný lom a nebo něco podobnýho kam moc rybářu nejezdí z duvodu že tam nejsou ryby (násadáci) a budete valit oči,jaký jsou tam páni kapři.I malá pinka muže mít svou krásu včetně ryb.

reagovat
Sobota 14. března 2009 v 19:28 ® kamylrybak reakce na …

Ty ceny jsou fakt děsný a je pravda,že když si 2× do roko odpustíš tyhle drahý soukrommý rybníky,tak máš na pěknou kaprovou dovolenou v zahraničí.Za 1500 na víkend tam musí být extra plná penze s nějakou mladou čičinou grátis.Né,fakt tohle je dost peněz.I ten Vrbeňák,je to ranec.Sice tam katři a ty jeseteři jsou,ale za ty prachy mě to neláká…Zlatý Labe v létě a nebo i ta Nechranice.Taky to nemá chybu a jak je tam nádherně.Jak tak na to myslím,tak mi snad stojí p..o,jak jsem na ty ryby nadrženej.

reagovat
Sobota 14. března 2009 v 19:21 ® kamylrybak reakce na …

albín- Moc Ti děkukji za info.Já jsem ´´pan´´kaprař pořádně tak rok,jinak se hodně specializuji na přívlač.Možná se tam někdy stavím,až pojedu kolem.

reagovat
Pátek 13. března 2009 ve 22:15 ® albin
albin

kamylrybak:Bolevák je úplně zabitej.Předloni ho slovily co to šlo a,že z něj udělají rybník plnej dravců.Kapři a bílá ryba prej moc rejou dno a dělají bahno??Nevím co tam ty dravci budou žrát?Asi koupáče.V přehradě ryby jsou,ale musíš znát místa,protože je to placka a z 80% jsou dvoumetrový nánosy bahna.Já tedy na kapry nechodim,ale doporučuju jet se nejdřív podívat v zimě na vypuštěnou a pak jet v sezoně chytat.Hodně štěstí.

reagovat
Pátek 13. března 2009 v 15:42 ® 1Mara
1Mara

To máš jako na Vrbeňák – 900Kč za noc to si radči zaplatím týden v zahraničí.

reagovat
Pátek 13. března 2009 v 15:08 ® vagi
vagi

Hoši zase v té ceně máte zdarma možnost nabití mobilu… Vždyť víte, jak je dnes ČEZ drahej :-D Ale vážně, dát 300 nebo 500 za den by mě asi zas tak moc nesralo, ale 1500 za víkend je mazec. Chybí mi tu nějaká „množstevní slevička“ :-)

reagovat
Pátek 13. března 2009 ve 14:31 ® Rico
Rico

Ty ceny jsou až urážející, to fakt ne…

reagovat
Pátek 13. března 2009 ve 12:02 ® kamylrybak

tonis – když jsi z tý Plzně.Chci se zeptat na ten Velký Bolevecký rybník.Několikrát jsem jel kolem a dost se mi tam líbilo.Napiš mi o něm nějaký informace a klidně můžeš přidat i o tý přehradě České údolí.Já jen ze zajímavosti.Ne­říkám,že tam vyrazím,ale zajímá mě hlavně ten Bolevák.Díky…

reagovat
Pátek 13. března 2009 v 11:51 ® kamylrybak

Můj brácha Jindra taky s pěkným kouskem…

reagovat
foto/forum/2009/th-img8092.jpg
Pátek 13. března 2009 v 11:49 ® kamylrybak

Kamarád Roman s kapříkem 85cm

reagovat
foto/forum/2009/th-img8091.jpg
Pátek 13. března 2009 v 11:45 ® kamylrybak

To jsem já…

reagovat
foto/forum/2009/th-img8090.jpg
Pátek 13. března 2009 v 11:29 ® kamylrybak

Ryby tam můžou být pěkný a z Varů to je hodinka cesty,ale opravdu mě zarazily ty ceny.Je to docela dost,oproti jiným, a to dost zarybněným rybníkům i tady v okolí K.Varů.Nechci někomu dělat reklamu,ale kousek od Varů máme taky soukrommé rybníky.Na jednom jsme min.roky byli na víkend.Počítali si 300kč na 24h.Po domluvě,pokud jsi v pohodě a podle mě i slušně vystupuješ,nás nechali chytat na 3pruty.Nádhera­.V pátek jsme dorazili v 17h. a do neděle asi v 15h.jsme zmizeli.Ve třech,chyceno asi tak 20–25kaprů.Váhu nám odvezl kamarád na Orlík,tak jsme je jen měřili,ale 75kapr je normální.Za 600kč na víkend super!!!

reagovat
Pátek 13. března 2009 v 7:31 ® sus1 reakce na …

A viděl si ty ceny??

reagovat
Pátek 13. března 2009 v 7:26 ® tonis
tonis

Ahoj kluci. Zkusím vám napsat jeden typ ny rybařinu. Začátkem dubna se otevírá nový soukromí rybník na Plzeňsku. Je to 9.ha rybník a je docela dobře zarybněn. Jsou tam koja kapři a né malí! Vyděl jsem je tam nasazovat osbně .Nejsou tam jenom kapři, ale je tam vše. Sumci,štiky no bude to dobrý. Konečně něco tady u nás. Jmenuje se to Letinský rybník. Tak tam mrkněte a uvidíte.

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 v 17:59 ® kamylrybak

Ahoj vydry.Počasí nám sice moc nepřeje,ale apoň že můžem honit ryby po netu.V tomhle tématu mi jde hlavně o to,jestli mi někdo nemůže poradit nějaký RYBÁŘSKÉ ZÁVODY tady u nás,v Z.Čechách. Neustále s kamarádem v hospodě místo koukání po ženskejch,mluvíme o kaprech a rybařině vůbec.Je to jako droga a hrozně rádi by jsme vyrazili na nějaký závody,kapraři­nu,ale aspoň na víkend.Na Moravě už se něco plánuje,ve stř.čechách taky,ale tady nic,tak Vás prosím,poraďte lidičky.Pište klidně o všem tady v Z.Čech.My jsme z karlovarska…Pře­dem díky za jakýkoliv příspěvek,týkající se ryb ( a žen ).

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1