Chytej.cz

Nezamrzlá očka necteno

20.12.2004 | Prizrak | 3.453 zobrazení | 20 odpovědí

Jistě se vám stává, že když chytáte v tomto chladným počasí, že vám zamrzají očka na udici. Tedy pokud nemáte nějakej trik…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 24. listopadu 2009 ve 20:19 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

HaD> Sanitární silikon,kde ho seženu?

reagovat
Pondělí 19. října 2009 v 10:22 ® Tommy
Tommy

Jsem rád,že i Vy používáte silikon :-)

reagovat
Neděle 18. října 2009 v 0:12 ® HaD
HaD

dobré je očka promáznout i sanitárním silikonem – odpuzuje vodu a tudíž není co by zmrzlo

reagovat
Sobota 17. října 2009 ve 23:06 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

Otec ho používá

reagovat
Sobota 17. října 2009 ve 21:32 ® kraui reakce na …
kraui

Silikon vlasec nijak nepoškozuje nevím kde si na to byl!Poškozují ředídla a takové věci. Kdyby poškozoval nedával by se na silonové táhla v autech a podobně. A mi se silonem nic silikon neudělal!

reagovat
Sobota 17. října 2009 v 18:25 @ Taro

Silikonový olej poškodzuje vlasec. Najlepší je glycerín, nakvapkať ho na vatu a tu vložiť do očka.

reagovat
Sobota 17. října 2009 ve 13:47 ® kraui reakce na …
kraui

ja jsem to zkoušel koupil jsem si silkal 93 nastříkal s tim očka a voda se na očkách nedrží takže ani nemrzne.

reagovat
Sobota 17. října 2009 v 8:49 ® BigMike reakce na …

Je to prosté:)) Pokud voda nezamrzá, je okolo 0°C a zamrzají očka ke konci prutu, ponořím vždy po pár hodech těmi očky prut do vody, ono to nataje, vytáhnu,klepnu do prutu aby odletěly zbytky ledu z oček i voda a na pár hodů to zase vydrží! Pokud už mrzne natvrdo, ani toto nepomůže.

reagovat
Pátek 16. října 2009 ve 13:27 ® albin
albin

Asi se ptám s pětiletým zpožděním,ale kdyby někdo věděl jak to BigMike myslel,že namáčí špičku pokud je ještě voda rozmrzlá tak budu rád.Prtože podle mě,když voda rozmrzlá není vláčí se dost špatně neb nástraha jaksi nemá tendenci propadat sloupcem.:-D

reagovat
Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:50 ® Tommy
Tommy

zkoušel někdo silikonový olej

reagovat
Čtvrtek 15. října 2009 ve 22:47 ® Libor
Libor

aktuální téma, venku je zima jak v rusku

reagovat
Čtvrtek 23. prosince 2004 ve 12:33 ® Prizrak

Tak jsem to včéra zkoušel s tím sádlem a je to celkem na ho**o, páč mám pak namaštěnej vlasem, a ten se nechte potápět… Ale očka nezamrzali

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 22:33 ® BigMike

Vzít kus špíčku na kůži a pravidelně mazat. Pokud je ještě voda rozmrzlá, tak namáčet očka pod vodu, led sem tam povolí. Někdy taky naleju na cívku dětskej olejíček. Jedno s druhým a jde to. Tedy pokud je slabě pod 0.

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 19:53 ® zedus
zedus

Ten rum mi vydrží dýl jak půl hoďky. Ale jinak mažu očka jakýmkoliv tukem, nevydrží to dlouho, ale furt lepší než drátem do oka.

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 19:16 ® Tomash
Tomash

Vydrží to tak půl hodiny – pak už to dře… Ale kdo maže, ten jede!!!

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 13:41 ® jaryn

ano , dobrý je glycerýn, ale počase to chce přemáznout, když vláčím , tak máchám špičku ve vodě a své útroby v rumu.

reagovat
Středa 22. prosince 2004 ve 13:18 ® Prizrak

Tomash: Jak dlouho to funguje?

reagovat
Středa 22. prosince 2004 v 9:00 ® Tomash
Tomash

Já nahodím, a pak stisknutím palce a ukazováku led rozehřeju… Neplatí to u vláčky… Při vláčce očkau prutu promažu namístě sádlem…

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:31 ® Padis
Padis

Mazat glycerýnem.

reagovat
Pondělí 20. prosince 2004 ve 22:02 ® spinningman

to bych rad taky vedel nebot vlacim s feederem a to zamrza po par nahozenich.

reagovat